maritbet girişmaritbet
Ukra İnşaat’tan Hane Plus Esenyurt’ta 5 bin TL peşinle!

Ukra İnşaat’tan Hane Plus Esenyurt’ta 5 bin TL peşinle!

Ukra İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçireceği Hane Plus Evleri'nde, 10 bin metrekare alan üzerine 3 blokta 800 konut ve 50 işyerinden oluşuyor

Ukra İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçireceği Hane Plus Evleri'nde, 10 bin metrekare alan üzerine 3 blokta 800 konut ve 50 işyerinden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri ile satışa sunulan Hane Plus'ta evlerin fiyatı 79 bin 400 TL ile 243 bin 700 TL arasında değişiyor.

Aralık 2011'de teslim! Teslime kadar ödeme yok!

79 bin TL'den başlayan fiyatlar ve benzersiz ödeme koşulları ile Ukra Hane Plus evleri sizleri bekliyor. Şimdi başvuranlar %10, nakit ödeme yapanlar ise %15 indirim kazanıyor.  Banka kredisine ev tesliminden sonra başvurabilme imkanı da sağlanıyor.

Bugün 4 ev al, yılsonunda 5 evin olsun!

Esenyurt Ukra Hane Plus evlerinden peşin ödeme ile dört ev alanlara, beşinci evi Ukra İnşaat hediye ediyor. Sadece sınırlı sayıda sunulacak bu fırsatı kaçırmamak için acele edin!

İki ev alana %15 + %5 indirim!

Ukra Hane Plus'dan peşin ödeme ile ikinci evini alan, toplamda %20'ye varan indirim kazanıyor!

Yakınlarını ev sahibi yap, 3 kredi taksitini Ukra İnşaat ödesin!

Yakınlarınızı Ukra Hane Plus ile tanıştırın. Ev almaları durumunda kredinizin 3.000 TL'ye kadarlık kısmını Ukra İnşaat ödesin. Hem kazanç, hem de sevdiklerinizle birlikte yaşama ayrıcalığı sizin olsun.

Kiracılara müjde!

Hem kira, hem ev taksidi ödemeye son! Evinizin kalan ödemesini kiradayken değil, yeni evinize geçtikten sonra yapacaksınız. Üstelik fiyat artışlarından etkilenmeden!

UKRA İNŞAAT KREDİ

Banka kredisi kullanmak istemeyene, teslimatta 60 aya varan vadelerle UKRA İnşaat'tan kredi imkanı da sunuluyor.

Hane Plus evleri iletişim bilgileri
Web: www.haneplus.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 444 82 72

  • Etiketler:

Yorum Yaz