maritbet girişmaritbet
Selective Kartal Evleri’nde kampanya! 166.500 TL!

Selective Kartal Evleri’nde kampanya! 166.500 TL!

Kartal’da inşaatı tamlanan Selective Kartal Evleri’nin son daireleri, sahiplerini bekliyor

  

Kartal'da inşaatı tamlanan Selective Kartal Evleri'nin son daireleri, sahiplerini bekliyor. Alper İnşaat'ın hayata geçirdiği projede son daireler için yüzde 10 indirim uygulanıyor.

30 Kasım'a kadar sürecek olan kampanyada daire sahibi olmak isteyenler peşinatlarını 10 ay sonra ödeyebiliyor. Kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödenip, yüzde 75'i için 120 aya kadar herhangi bir banka kredisi kullanılabiliyor. Daire tapusunu ve dairelerin hemen teslim edildiği kampanyada 12 aydan 120 aya kadar varan vadelerle taksitli ödeme yapılabiliyor. Üç farklı tipteki 1+1 daireler 166 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kaliteli bir yaşam elinizin altında

Modern mimarisi ve Marmara Denizi manzarasıyla kaliteli bir yaşam sunan Kartal Selective Evleri'nde daire sahipleri kapalı otopark, havuz, kafe, tenis kortu, fitness centre gibi sosyal alanlardan yararlanabiliyor.
Dairelerin mutfaklarında  ankastre ürünler, odalarda ise kullanım kolaylığı sağlayan fonksiyonel eşyalar bulunuyor.E5'e 1 dakikalık mesafede bulunan konutlar,ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı ile konut sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

  

Selective Kartal Evleri iletişim bilgileri
Web: www.selectivekartal.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 444 11 89

  • Etiketler:

Yorum Yaz