maritbet girişmaritbet
DELUXIA DRAGOS'TA SIFIR FAİZ

DELUXIA DRAGOS'TA SIFIR FAİZ

Teknik Yapı'nın Ataşehir'deki saray konseptli projesi Deluxia'yı Maltepe'ye taşıdığı projesi Deluxia Dragos'un satışları avantajlı ödeme planıyla devam ediyor.

Deniz manzaralı, göletler ile çevrili 24 katlı tasarlanan Deluxia Dragos'ta yüzde 1 peşinat seçeneğinin yanı sıra değişen peşinat tutarına ve farklı vadelere göre yüzde 0.17 ile 0.76 arasında faiz uygulaması olacak.

Yüzde 1,25,35 ve 50 şeklinde alternatif ödeme planlan ile satışa çıkan dairelerde; yüzde 1 peşinatı tercih edenler, dairenin toplam fiyatının yüzde 24'ünü 3 ayrı ara ödeme ile 6 ayda bir tamamlayabilecek ve taksitlerini yüzde 0.17 ile yüzde 0.76 faiz arasında değişen oranlardan 120 ay vadeye yayabilme seçeneğine sahip olacak.

Yüzde 1 peşinat ödeyip 12 ay vadeyi seçenler ise sıfır faiz oranından yararlanabilecek. Diğer taraftan yüzde 25 peşinat ödeyenler 24 aya varan vadelerde, yüzde 35 peşinat ödeyenler 36 aya varan vadelerde, yüzde 50 peşinat ödeyenler ise 48 aya varan vadelerde 0 faiz fırsatından yararlanabilecek.

Projedeki dakeler homeoffice konseptinde inşa ediliyor. Projedeki daireler, Kasım 2013'de teslim edilmeye başlanacak. Yüzde 1 peşinat, sıfır faiz imkanı gibi uygun ödeme koşulları ve prim potansiyeline sahip lansman fiyatlanyla satışa çıkan Deluxia Dragos projesindeki rakamlar ise 152.300 liradan başlıyor.

Başbakan'ın İstanbul'un iki merkezi olarak işaret ettiği bölgelerden birinin içinde yer alan Deluxia Dragos'un gelecek vaat eden projeler arasında olduğunu vurgulayan Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, "Anadolu Yakası'ndaki Maltepe, Kartal ve Tuzla üçgeni içinde yer alan bölge, geleceğin Ataşehir'i olacak. Bu bölge içinde yer alan üretim tesisleri yerini hizmet veren ticari birimlere bıraktıkça home ofis tarzı projelerin değeri daha da artacak. Hastaneler, hukuk büroları, lojistik merkezleri bu bölgedeki yaşam tarzını daha üst seviyeye çıkaracaktır.Buna bağlı olarak, home-office tarzı projelendirilmiş dairelerin kira gelirlerindeki artışın gayrimenkul değerindeki artıştan çok daha fazla olacağına inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Dünyanın en büyük adliye sarayı unvanını alan Kartal Adliye Sarayı'na yakınlığı da Deluxia Dragos'un prim potansiyelini artıran bir diğer etken olarak dikkat çekiyor.

Sahil yolu, minibüs yolu (Bağdat Caddesi) ve E5 ulaşım ağının ortasında yer alan avantajlı konumuyla birçok alternatif ulaşım imkanı sunan Deluxia Dragos, aynı zamanda yapımı tamamlanan ve 2011 sonunda faaliyete geçecek olan Kartal-Kadıköy metro hattı Cevizli istasyonuna da oldukça yakın.

DAİRELERİN ÇOĞU 1+1 REZİDANS

Rezidans kullanım amaçlı olarak planlanan bina, 4 bodrum kat, zemin ve 24 normal kattan oluşuyor. Sosyal birimler ve rezidans hizmetleri sayesinde her hizmeti daire sahiplerine sunarak konforlu ve rahat bir yaşamın kapılarına açan Deluxla Dragos : projesi, toplam 500 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Projenin zemin katanda danışma ve sekreterlik yer alırken, bağımsız bölümlerinin 86 adedi stüdyo, 340 adedi 1+1, j 53 adedi 2+1 ve 21 adedi 3+1 tipi rezldanstan oluşuyor.

Ataşehir'deki Deluxia Projesi'nin konseptini Maltepe Dragos kıyılarına taşıyan Teknik Yapı, 500 dairelik Deluxia Dragos projesinde uyguladığı yüzde l peşinat ve sıfır faiz fırsatına devam ediyor. Yaklaşık 150 milyon liralık satış büyüklüğü olan projedeki 500 rezidans, home-office konseptinde inşa ediliyor. Proje, Kasım 2013'de teslim edilecek.

Deluxia Dragos

444 10 08

www.deluxia dragos.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Deluxia Dragos'un helikopter görüntüsü göz alıyor!
  • 09.05.2012 14:25

Deluxia Dragos'un helikopter görüntüsü göz alıyor!

Teknik Yapı imzası taşıyan Deluxia Dragos'u havadan görüntüsü ile de dikkat çeki ...

Denize nazır, hayalinizdeki ev hazır!
  • 10.09.2014 11:25

Denize nazır, hayalinizdeki ev hazır!

Denize yakınlığıyla dikkat çeken Deluxia Dragos, metrobüs durağına yürüme mesafe ...

Teknik Yapı, Deluxia Dragos projesini teslim etti
  • 03.01.2014 08:42

Teknik Yapı, Deluxia Dragos projesini teslim etti

Gayrimenkul sektöründe tüm projelerini sorunsuz bir şekilde teslim etme başarısı ...

Deluxia Dragos, söz verildiği zamanda teslim ediliyor
  • 31.12.2013 14:25

Deluxia Dragos, söz verildiği zamanda teslim ediliyor

Batı Ataşehir ’de çok ses getiren, konforun ve lüksün zirvesi Deluxia Projesi’ni ...

Deluxia Dragos'ta yaşam Ocak'ta başlıyor-182 bin 300 TL
  • 07.12.2013 09:43

Deluxia Dragos'ta yaşam Ocak'ta başlıyor-182 bin 300 TL

Teknik Yapı imzasıyla Maltepe Dragos'ta yükselen Deluxia Dragos'ta yaşam Ocak 20 ...

Teknik Yapı yeni yıla özel ödeme planları hazırladı
  • 23.11.2013 16:29

Teknik Yapı yeni yıla özel ödeme planları hazırladı

Evora İstanbul, Metropark ve Deluxia Dragos projelerini kapsayan kampanyada, peş ...