maritbet girişmaritbet
Babalar günü kampanyaları bin bir çeşit fırsat sunuyor!

Babalar günü kampanyaları bin bir çeşit fırsat sunuyor!

Babalar gün dolayısıyla inşaat firmaları birbirinden cazip ve farklı konut kampanyaları ile konutların esas alıcısı babaları yakalamaya çalışıyor

 

RİNGS İSTANBUL BİR YIL AİDAT ALMAYACAK
 
Rıngs İstanbul, Babalar Günü'ne özel bir kampanya yapıyor. Kampanya kapsamında, 17 Haziran 2012 tarihinde Rings İstanbul'dan ev alacak babalar, bir yıl aidat ödemeyecek. 
 
1500 konuttan oluşan ve "Dikey alanda müstakil yaşam" konsepti ile İstanbul Anadolu yakasının en iddialı projelerinden biri olan Rings İstanbul, Babalar Günü'ne özel sunduğu kampanyasıyla öne çıkıyor. 
 
Rings İstanbul Babalar Günü kampanyası kapsamında, ev alan babaların bir yıllık aidatını üstleniyor. Rings İstanbul dairelerine ister yüzde 1 peşin, 0.81'den başlayan oranlarla 120 ay, isterseniz yüzde 25 peşin 50 ay sıfır faiz seçenekleriyle sahip olunabiliyor. Proje, 360 derece güneş ve hava alan, müstakil ev konforundaki daireleri, Rings Alışveriş Merkezi, 40 bin metrekarelik dev sosyal tesisleri ve yüzde 75 yeşil alan ile öne çıkıyor.
 
İNANLAR'DAN BABALAR GÜNÜ'NE ÖZEL İNDİRİM 
 
Sektörde 47'inci yılını dolduran İnanlar, Babalar Günü'ne özel yüzde 5 indirim yapıyor. Terrace Tema ve Asl-ı Bahçe'den, daire satın almak isteyen tüm babalar bu indirimden yararlanacak. 
 
30 ve 40 katlı iki kule ile yükselen Terrace Tema; 360 derece göl manzarası, 24 dönümün yeşile ayrıldığı geniş peyzaj alanları, sosyal donatıları ve İstanbul'un yeni çekim merkezi Atakent'teki konumu ile öne çıkıyor. 
 
416 daireden oluşan butik proje 1+1, 2+1,3+1 tipteki daire seçenekleri ile her yaşam tarzı için çözümler bulunduruyor. Türkiye'nin ilk Tema Parkı'nın yarımda yer alan Terrace Tema; havaalanına 8 dakika mesafede olması E-5, Tem ve metro, raylı sistem durağına yakınlığı ile ulaşımda da öne çıkıyor. İnanlar'ın Anadolu Yakası'nın yükselen değeri Kartal'da yer alan projesi Asl-ı Bahçe, Aydos Ormanları'nın yarımda şehrin merkezinde ama doğa ile iç içe yemyeşil bir yaşam sunuyor. 
 
DAİRE ALANA BOĞAZ TURU YAPTIRACAK 
 
Elit Grand Palas, 11-22 Haziran tarihleri arasında kendisine ya da babasına daire satın alanlara, Yat Latilla'da boğaz turu eşliğinde sevdikleriyle birlikte kullanabileceği 4 kişilik bir akşam yemeği hediye ediyor. Elit Grand Palas, İstanbul'un geleceğinin kurulduğu bölge Kurtköy'de, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakika mesafede hayata geçiyor. 
 
Selçuklu döneminden günümüze gelen klasik Türk mimarisinden ilham alınarak tasarlanan Elit Grand Palas, geçmişin görkemini ve geleceğin yaşam tarzını bir araya getiriyor. 
 
ADLON RESİDENCE ÜCRETSİZ GOLF ÜYELİĞİ VERİYOR 
 
BB Group Homes, Bodrum Tuzla Koyu manzaralı Adlon Residence projesi için Babalar Günü'ne özel bir kampanya başlatıyor. Adlon Residence'ın Babalar Günü kampanyası için BB Group Homes şu açıklamayı yaptı: "Hayatımız boyunca ilk adımımızdan itibaren elimizden tutan ve son ana kadar hiç bırakmayan babalarımıza özel kampanya kapsamında; Adlon Residence'tan daire alan herkese yüzde 5 indirim ve bir yıl boyunca geçerli olacak ücretsiz golf üyeliği fırsatı sunuluyor. İlk etabın Temmuz 2012'de teslim edileceği Adlon Residence'da şu an 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün. Adlon Residence, 57 ve 132 metrekare aralığında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 17 ikiz blokta 204 daire ve 15 müstakil konuttan oluşuyor. Müstakil konutların her birinin kendine ait açık havuzunun bulunduğu Adlon Residence'da, her bloğun da yine özel havuzu mevcut. 
 
Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Rings İstanbul örnek daire görüntüleri
  • 24.03.2014 15:59

Rings İstanbul örnek daire görüntüleri

Konutların hemen teslim edildiği ve yaşamın başladığı Rings İstanbul'da çatı dub ...

Terrace Tema'nın inşaat videosu için tıklayın!
  • 25.02.2013 15:19

Terrace Tema'nın inşaat videosu için tıklayın!

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Tema Halkalı projesinin helikopter videosu ...

Delmar Yapı'nın basın toplantısı için tıklayınız!
  • 09.10.2012 14:14

Delmar Yapı'nın basın toplantısı için tıklayınız!

Delmar Yapı, Avrupa'nın en prestijli ödülü olarak gösterilen ve Türkiye’de Avrup ...

Rings İstanbul Sancaktepe’nin reklam filmi!
  • 21.09.2012 15:54

Rings İstanbul Sancaktepe’nin reklam filmi!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Rings İstanbul’un reklam fi ...

Terrace Tema örnek daire görselleri
  • 06.11.2013 16:30

Terrace Tema örnek daire görselleri

İnanlar İnşaat'ın Halkalı'da inşa ettiği Terrace Tema projesinin örnek dairesind ...

Delmar Yapı Elit Grand Palas'la Pendik Boat Show Fuarı'nda!
  • 24.09.2013 14:46

Delmar Yapı Elit Grand Palas'la Pendik Boat Show Fuarı'nda!

Delmar Yapı birçok gayrimenkul ödülüne sahip projesi Elit Grand Palas'la ikinci ...