maritbet girişmaritbet
Acunkent’te 59 bin liradan satılıyor!

Acunkent’te 59 bin liradan satılıyor!

Megri İnşaat’ın Esenyurt’ta yaptığı Acunkent’te konut fiyatları 59 bin liradan başlıyor. Acunkent Esenyurt'ta toplamda 762 konut bulunuyor

 

 
Megri İnşaat tarafından İstanbul'da inşa edilen Acunkent Esenyurt, toplam 10 bin 248 metrekarelik bir alanda yapılıyor. 11 katlı binalardan oluşan projenin kapalı otopark dahil inşaat alanı ise 102 bin metrekare. Acunkent Esenyurt'ta 8 blokta toplam 762 adet daire ve 110 adet dükkan bulunuyor.
Acunkent Esenyurt'ta 40 metrekarelik stüdyo dairelerden 107 metrekarelik 3+1'lere kadar değişik tipte konutlar bulunuyor. Acunkent Esenyurt projesinde peşin 59 bin liradan başlayan konut fiyatları vadeli satışlarda ise 69 bin liradan başlıyor. Acunkent Esenyurt evlerinde yüzde 30 peşinatla 36 ay taksit de yapılıyor.
 
Esenyurt Acunkent evlerinde açık yüzme havuzu, fitness merkezi, kuaför, eczane, banka, kafe ve restoran ile alışveriş merkezi ve cep sinemaları, 24 saat acil servis, intercom sistemi jeneratör, otopark, havayolu şirketi ofis ve kreş bulunuyor.
Esenyurt'ta devlet hastanesine 100 metre mesafede inşa edilen ve inşaatına 1 Mart 2010 tarihinde başlanan Acunkent konutları 28 ayda tamamlanacak. Acunkent Esenyurt TEM'e 1 kilometre, E-5'e 1 kilometre, Yeşilköy Havaalanı'na 10 kilometre mesafede inşa ediliyor.
 


Acunkent Esenyurt iletişim bilgileri
Web: www.acunkent.com
E-posta: [email protected]

  • Etiketler:

Yorum Yaz