maritbet girişmaritbet
Özkaraca Paslanmaz, satış ve üretim kapasitesini artıracak!

Özkaraca Paslanmaz, satış ve üretim kapasitesini artıracak!

Özkaraca Paslanmaz, 200 bin TL’lik yatırımla daha büyük bir tesise taşınırken, üretim ve satış kapasitesini de artırmayı hedefliyor

Özkaraca Paslanmaz, 200 bin TL'lik yatırımla daha büyük bir tesise taşınırken, üretim ve satış kapasitesini de artırmayı hedefliyor. Faaliyete 2000 yılında DES Sanayi Sitesi'nde 100 metrekare alanda başladıklarını hatırlatan Özkaraca Paslanmaz Genel Müdürü İbrahim Karaca, fittings malzemeleri, merdiven korkuluk ve aksesuarları, özel imalat sac kesimi ve  10 milimetreye kadar makas kesimi ve büküm işleri yaptıklarını ifade etti. Ürün tedarikinde kalite ve uygun fiyatı ön planda tuttuklarını belirten Karaca, ürünlerini İspanya, Almanya, Finlandiya, Güney Afrika ve Uzak Doğu ülkelerinden ithal ettiklerini söyledi. Karaca, bu yıl ithalatın artması ve işlerin büyümesi nedeniyle 200 bin TL'lik yatırım ile 500 metrekare alana taşındıklarını aktardı. Karaca, “Bundan sonraki hedeflerimiz üretim ve satış kapasitemizi artırmak. Ayrıca daha önce dolaylı yollardan sağladığımız ithalatımızı doğrudan yapmaya başladık” dedi.

“500 ton ürün alarak katma değeri artıracağız”

AISI normlarında 304-316-310-309-321-430 kalite çeşitli kalınlık ve ebatlarda paslanmaz sacı stoklarında bulundurduklarını söyleyen Karaca, bunun yanı sıra boru profil ürünleriyle tam çeşit hizmet verdiklerini aktardı. İbrahim Karaca, standart ebatların yanı sıra, istenilen ölçü ve miktarda dilme, boy kesme, taşlama 4N-3N-SB-PVC işlemleri yaparak müşterilerinin kullanımına hazır hale getirdiklerini vurguladı. Kalite farkı gözetmeksizin müşterilerin bilinçsiz mal satın almalarından yakınan Karaca, “Müşterilerin mal aldıkları yerlerden sertifika istemeleri gerekir” dedi. Kendilerinin paslanmaz çelik üzerine her türlü ürünü temin edebildiklerini belirten Karaca, “Ağır sanayiye, proje bazında çalışan firmalara, dış cephe giydirme sistemlerine, gemi ve yat sanayiine ürün veriyoruz. Paslanmaz çelik direk satışının yanı sıra  yan ürün imalatı yapıyoruz” diye konuştu. Karaca, ayrıca 2013 yılı için 500 ton ürün alarak  katma değerlerini artıracaklarını belirtti. Türkiye'nin sektör açısından iyi bir pazar olduğunu ifade eden İbrahim Karaca, “Türkiye'nin kendi çeliğini kendisinin üretmesi, pazarı Türkiye'ye çekmek adına büyük bir kazanç olur” görüşünü dile getirdi.

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Özkaraca Paslanmaz, satış ve üretim kapasitesini artıracak!
  • 21.09.2013 09:10

Özkaraca Paslanmaz, satış ve üretim kapasitesini artıracak!

Özkaraca Paslanmaz, 200 bin TL’lik yatırımla daha büyük bir tesise taşınırken, ü ...