maritbet girişmaritbet
Ankara Keçiören Belediyesi’nden arsa ihalesi

Ankara Keçiören Belediyesi’nden arsa ihalesi

Ankara Keçiören Belediye Başkanlığı, Ovacık Mahallesinde, 5 bin 720 metrekarelik akaryakıt ve LPG istasyonu arsasını satmak üzere ihale açtı

Ankara Keçiören Belediye Başkanlığı, Ovacık Mahallesinde, 5 bin 720 metrekarelik akaryakıt ve LPG istasyonu arsasını satmak üzere ihale açtı.

 Mülkiyeti Keçiören Belediyesine ait imarın 3 numaralı parselinde kayıtlı 5 bin 720 metrekarelik 1 adet akaryakıt ve LPG satış ve servis istasyonu arsası, kapalı teklif usulü ile satılacak. İhale, 20 Ocak 2011 tarihinde saat 15.15'de Keçiören Belediye Başkanlığında yapılacak.

 Muhammen bedeli 4 milyon lira olan taşınmazın satışında katılımcılardan muhammen bedelin yüzde 3'ü tutarında 120 bin lira geçici teminat alınacak. Söz konusu ihalede şartname, mesai saatleri içinde Keçiören Belediyesi Emlak ve istimlak Müdürlüğü ihale Servisinden (Güçlükaya Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Kalaba Kent Meydanı Keçiören/Ankara) bedeli mukabili satın alınabilecek.

 Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü saat 12.00'ye kadar Belediye Yazı işleri Müdürlüğüne verilecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz