maritbet girişmaritbet
Gölcük Katlı Otoparkı’nda sona yaklaşılıyor!

Gölcük Katlı Otoparkı’nda sona yaklaşılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gölcük’te inşa ettiği katlı otopark tamamlanma aşamasına geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmak için uyguladığı projeler bir bir hayata geçiriliyor. Bir yandan ulaşımın akıcı hale gelmesi için kavşak projeleri gerçekleştirilirken, diğer yandan da otopark uygulamalarıyla parklanma sorunu ortadan kaldırılıyor. Bu projelerden biri olan Gölcük Katlı Otoparkı tamamlanma aşamasına geldi. 

Park sorununu ortadan kaldıracak

Kentin belli bölgelerinde inşa edilen katlı otoparklar, cadde ve sokaklara park etmenin önüne geçtiğinden trafik akışında da rahatlama sağlıyor. Gölcük'te çalışmaları hızla gerçekleştirilen katlı otopark yakında hizmete girecek. Park sorununu gidermek amacıyla yapılan katı otopark ile dar alanlarda mümkün olduğunca daha fazla aracın parklanması sağlanacak.

5 kat, 150 araç

Yaklaşık bin 200 metrekare alan üzerine kurulan katlı otopark 5 kat şeklinde yapıldı. 150 araç kapasiteye sahip olan otopark, bodrum ve dört kattan oluşuyor. Toplam 6 bin 932 metrekare alana sahip olan otoparkın bodrum katında 30, zemin katında 27 ve diğer 3 katta ise 31 araçlık park yeri mevcut.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gölcük Katlı Otoparkı’nda sona yaklaşılıyor!
  • 09.06.2015 12:07

Gölcük Katlı Otoparkı’nda sona yaklaşılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gölcük’te inşa ettiği katlı otopark tamamlanma ...