maritbet girişmaritbet
Dünyanın ilk mobil oteli ile konaklama derdi bitiyor

Dünyanın ilk mobil oteli ile konaklama derdi bitiyor

TIR’la taşınan 26 kişi kapasiteli gezici oteller müzik festivalleri gibi büyük etkinliklerde kolay ve ucuz konaklama imkânı arayan gençleri hedefliyor

Hırvatistan'da bir grup genç tasarımcının geliştirdiği dünyanın ilk mobil oteli projesi müzik festivallerindeki konaklama sorununu ortadan kaldırıyor. Sadece 30 dakika içinde kurulabilen ve aynı anda 26 kişiyi ağırlayabilen Nearby Hostel isimli proje, müzik festivallerinde kolay ve ucuz konaklamak isteyen ancak pek de güvenli olmayan çadırları tercih etmeyen gençleri hedef alıyor.

DÜNYANIN HER YERİNE KURULABİLİYOR

Indigogo isimli fon toplama sitesinden yatırımlarını gerçekleştirmek üzere bağış hesabı açan altı tasarımcının projesinde, dokuz odadan oluşan pansiyon bir TIR'la taşınarak dünyanın her yerine kurulabiliyor. Pansiyonda 4 tuvalet, elektrik, temel mobilya eşyaları, Wİ-Fİ, TV, buzdolabı, ısınma, havalandırma, yüzde 70 daha az su kullanan akıllı duşlar, konaklayacak insan sayısı kadar saklama dolabı, ses ve ısı yalıtımı bulunuyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen kişi, cep telefonuna yükleyeceği bir uygulamayla en yakındaki pansiyona yönlendiriliyor. Ucuz, rahat ve güvenli konaklama vaat eden mobil pansiyonda gece konaklayan kişiye sabah sıcak bir kahve içme imkânı da sağlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dünyanın ilk mobil oteli ile konaklama derdi bitiyor
  • 28.03.2016 09:56

Dünyanın ilk mobil oteli ile konaklama derdi bitiyor

TIR’la taşınan 26 kişi kapasiteli gezici oteller müzik festivalleri gibi büyük e ...