maritbet girişmaritbet
Demir La Vida'da Termo Teknik radyatörleri kullanıldı!

Demir La Vida'da Termo Teknik radyatörleri kullanıldı!

Demir İnşaat imzalı Büyükçekmece Demir La Vida projesinde Termo Teknik radyatörleri kullanıldı.

Büyükçekmece'de hayata geçen görkemli  Demir La Vida Konut Projesi'nde  Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanıldı.

İstanbul'un hızlı gelişen bölgesi Büyükçekmece'de 110.000 bin m²'lik bir inşaat alanında yer alan, farklı büyüklüklerde 379 rezidans daire, 29  ticari birim ile gelişmiş sosyal alanlara   sahip olan Demir Lavida'da dairelerin ısıtmasında Termo Teknik Siluet panel radyatör serisi kullanıldı.

Büyükçekmece Gölü ile Marmara Denizi'ne karşı noktada  konumlanan, muhteşem manzaraya sahip Demir Lavida'da, “akıllı ev menüsü” ile tüm aydınlatma, ısıtma-soğutma, perde, alarm ve ses sistemleri kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu sağlanıyor.Enerji tasarrufu anlayışına uygun olarak   projede yer alan  tüm dairelerde ısıl verimİ yüksek ve daire tasarımına uygun Termo Teknik Siluet panel radyatör serisi kullanılıyor.

6 bin opsiyon

Panel radyatörler, mimari tasarıma ve  dekorasyona en zor uyum gösteren sabit parçalar olarak biliniyor. Genellikle tek bir renk ve tipte üretilmeleri, yerlerinin değiştirilememesi, eşyalarla uyum şansının olmaması gibi nedenlerle panel radyatörler evlerin estetikten uzak bir objesi olarak görülüyor. Oysa farklı panel radyatör tercihi ile mekanlara derinlik ve bütünlük katmak, tasarımda zevkli bir dokunuş yakalamak mümkün.
Dünyanın en büyük panel radyatör üreticisi olmaya hazırlanan Termo Teknik'in Çorlu'da 100.000 metrekare üzerine kurulu modern tesislerinde üretilen panel radyatörler verimlilikleri, sıra dışı tasarımları, çeşitliliği ve uygulama kolaylığı ile  dikkat çekiyor. Termo Teknik'in  dekoratif panel radyatör serisi, kendilerine has modern ve şık tasarımları ve farklı ebat seçenekleriyle 6.000'in üzerinde opsiyon sunuyor.

Silüet serisi

Dekoratif panel radyatörlerde TermoStyle ve Demir La Vida'da kullanılan Silüet serisi çizgili düz yüzeyinin yanında yüksek kalite, ekonomi ve verimi bir araya getiriyor. TermoDesign serisi ise düz ve çizgisiz görünümüyle minimalist dekorların vazgeçilmezi oluyor. Evlerinde yuvarlak hatlı görünümü tercih edenler ise Softline serisi ile dekorlarına bütünlük katıyor. Banyo ve mutfakların baş tacı olan havlupanda ise Termoline serisi albenisi dışında nemli alanlardaki dayanıklılığı ile fark oluşturuyor. Tamamı Termo Teknik'in Çorlu'daki üretim tesislerinde üretilen Termo Teknik panel radyatörler, 50'den fazla ülkeye ihraç ediliyor.

Benzersiz kalite standardı 

Termo Teknik'in Çorlu'daki modern üretim tesislerinde yüksek ısıl verim ve kalite standardı gözetilerek üretilen panel radyatörler yepyeni bir estetik bir boyutun yanında sıkı bir test aşamasından geçiyor. Normalde 8 bar ve altında çalışması beklenen panel radyatörlerin her biri, Termo Teknik üretim tesislerinde uluslar arası EN 442 & BS EN ISO 9001 standardında üretilerek 13 bar'a kadar basınç testine tabi tutuluyor.

Üstün teknoloji

Termo Teknik radyatörleri yüksek ısıl verimi sunan tasarımları sayesinde, verim kaybını minimuma indiriyor. Profesyonel teknik tasarımları ise tüketiciye uzun yıllara yayılan kullanım ömrü sunuyor. Termo Teknik tesislerinde üretilen tüm panel radyatörler, kalitesinin bir göstergesi olarak 10 yıllık garanti belgesi ile birlikte sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Demir La Vida'da Termo Teknik radyatörleri kullanıldı!
  • 15.11.2016 16:24

Demir La Vida'da Termo Teknik radyatörleri kullanıldı!

Demir İnşaat imzalı Büyükçekmece Demir La Vida projesinde Termo Teknik radyatörl ...