maritbet girişmaritbet
Burcu Kara, iki ay önce taşındığı Arnavutköy'deki evinin kapılarını açtı!

Burcu Kara, iki ay önce taşındığı Arnavutköy'deki evinin kapılarını açtı!

Atv’de yayınlanan “Tozlu Yollar” dizisinin oyuncularından Burcu Kara, Arnavutköy’deki evine iki ay önce taşındı

 

Vaktinin çoğunu dizi setinde geçiren Kara, keyfini yeni yeni çıkarmaya başladığı evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı.
 
Burcu Kara'nın şu sıralar gündemi oldukça yoğun... Bahçeşehir Üniversitesi'nde ileri oyunculuk yüksek lisansı yapıyor, aynı zamanda yeni dizisi “Tozlu Yollar”ın seti ile Duru Tiyatro'da iki sezondur başrol oynadığı “Tatlı Çarşamba” oyunu arasında mekik dokuyor.
 
 
Başrol oynadığı “Romantik Komedi 2” önümüzdeki günlerde vizyona girecek. TRT Türk için hazırlayıp sunduğu “Bi Dünya Tasarım”ı da bu listeye eklediğinden, başını kaşıyacak vakti yok genç oyuncunun...
 
Geçen günlerde tasarım programının 131. bölümünü çeken Kara, “Dekorasyon zevkini aşılayan, aynı zamanda ruhumu besleyen bir program o... Evimi dekore ederken orada öğrendiklerimden çok fayda gördüm” diyor. 
 
Anadolu Üniversitesi'nde ekonomi okumuş ama gönlünde hep televizyon varmış. 10 sene önce oynadığı “Haziran Gecesi” dizisi rotasını belirlemiş. “Parlak bir öğrenciydim ama ekonomi beni açmadı” diyor içtenlikle.
 
Arnavutköy'de aynı sitede daha önce yaşadığı için yeni ev arayışına da yine buradan başlamış. 120 m2'lik dairesi üç oda, bir salon, mutfak, banyo ve misafir tuvaletinden oluşuyor.
 
 
“Arkadaşlarım sayesinde haberdar oldum buradan. Küçük ama bana yetiyor. Evi aldığımda içi köhneydi. Bu yüzden her şey yıkılarak baştan aşağı yenilendi. Burayı yaparken yıllardır yaptığım ev gözlemleri ve tasarımcılarla olan söyleşiler sayesinde pratikliğimin ivme kazandığını fark ettim” diyor. 
 
Evi şimdilik yatmadan yatmaya kullanıyor. Ama en büyük hayali işleri biraz hafifleyince salondaki turkuaz kanepesine serilip miskinlik yapmak... Salondaki çoğu mobilya buraya özel tasarlanmış.
 
Sadece yemek masasının üzerindeki aydınlatmasını Mudo Concept'ten almış Kara... Ahşap sevdiği için ilk işi zeminini bu malzeme ile kaplatmak olmuş. Özel yaptırdığı ahşap yemek masası için Kiosk Flamant'tan bir ayna seçmiş. 
 
Dört Mevsim'in cam vazolarına Kuruçeşme Yabanverde Çiçekçilik'ten aldığı beyaz erengül ve hüsnü yusufları özenle yerleştirmiş ve yemek masasının üzerine koymuş. IKEA ahşap kitaplığında en sevdiği romanlar ve tiyatro oyunları dikkat çekiyor: “Farklı kitapları bir arada okurum. Eğer uyku sorunu çekiyorsam, tercihim kesinlikle Rus klasikleridir. Çünkü 10. sayfaya gelmeden hemen gözüm kapanıverir” diye neşeyle anlatıyor.

Yorum Yaz