maritbet girişmaritbet
Olefini klima modelleri bulunduğu ortama vitamin üflüyor!

Olefini klima modelleri bulunduğu ortama vitamin üflüyor!

Klima almadan önce ince eleyip sık dokumakta fayda var. Hangi cihaz sizin için daha uygun, hangi özellikler işinize yarayacak, araştırın, okuyun, kararınızı sonra verin

Klima almadan önce ince eleyip sık dokumakta fayda var. Hangi cihaz sizin için daha uygun, hangi özellikler işinize yarayacak, araştırın, okuyun, kararınızı sonra verin

Büyük binalara büyük kolaylık

İş yerleri, oteller, hastaneler, okullar ve idari binaların duvar tipi klimalar ile soğutulması biraz zor. Aynı dış üniteden beslenecek soğutma sistemleri için VRF (Variable Refrigerant Flow) olarak adlandırılan sistem daha avantajlı. Bu sistem sayesinde cihazlar, içerisinde barındırdığı akışkanın debisin değiştirerek ihtiyaç olan kapasiteyi, tam ve net olarak ayarlayabiliyor. Bu sistemin iki versiyonu var. Hava soğutmalı VRF sistemleri, en yaygın kullanılan sistemlerdir. Bu sistemde dış ünitedeki ısı, fanlar sayesinde alınıyor. Su soğutmalı VRF sisteminde ise ısıyı alan herhangi bir kaynaktan sağlanan su oluyor. Böylece, fanlara ihtiyaç duyulmadığı için, dış üniteler daha küçük oluyor. Yani VRF sistemleri büyük binalara, büyük kolaylıklar sunuyor.

Haftalık program yapmak da mümkün

Mitsubishi Electric'in, Zen felsefesinin üç önemli anlayışından yola çıkarak ürettiği tasarım ödüllü Kirigamine Zen klimalar, evinize sağlık, sessizlik ve uyum getiriyor. Üstelik Kirigamine Zen, zarif görünümüne ek olarak, hem ısıtma hem soğutma sırasında A Enerji Sınıfı'nın bile üzerinde enerji verimliliği sağlıyor. Cihazların hayatı kolaylaştıran fonksiyonları da var. Kirigamine Zen ile haftalık programlama yapmak mümkün. Uzaktan kumandası ile kullanıcılar, cihazın çalışmasını istediği gün, saat ve sıcaklığı ayarlayarak otomatik olarak cihazın çalışmasını sağlayabiliyor

Sağlıklı yaşamak isteyenler için

Klima almak istiyorsanız, Vaillant'ın Super Inverter serisi klima cihazlarını incelemeden karar vermeyin. Vaillant Süper Inverter klimaları diğerlerinden ayıran bir özellik var. Cihaz kumandası üzerinden tek tuş ile aktive edilen Sağlıklı Yaşam Fonksiyonu sayesinde, klimalar, havaya negatif iyon vererek yaşam mahallindeki havayı nötralize eder. Negatif iyon, kendinizi daha zinde hissetmenize yardımcı olur.

Bu klimada vitamin var!

Klima almadan önce incelemeniz gereken bir diğer marka da Olefini. Olefini, duvar tipi, DC Inverter, kaset tipi, salon tipi, kanallı tip, yer-tavan tipi gibi birçok ürün modeliyle her ihtiyaca cevap veriyor. A enerji sınıfı enerji tüketimi, şık dizaynı, iyonizer teknolojisi, ön ısıtma özelliği, uyku modu, turbo özelliği, ısı eşitleme sistemi, sessiz çalışma ve zaman ayarı ile de hayatınızı kolaylaştırıyor. Olefini klimaların bir özelliği de Vitamin C filtresi. Bu filtre sayesinde Olefini, ortamın havasını sizin için sağlıklı hale getiriyor.

Fısıltıdan daha sessiz

Dünyanın en büyük klima üreticilerinden biri olan Midea, duvar tipi multi ve mono split klimalarda gelişmiş teknolojik özelliklere sahip. Bu klimalar, dış ortam sıcaklığı -25 derece iken dahi, iç ortamını ısıtacak şekilde dizayn edildi. Ayrıca klimalar 'kendi kendini temizleme' özelliği sayesinde bakteri ve mantarların üremesinin önüne geçiyor. Süper sessiz çalışan bu klimaların bir diğer özelliği de A sınıfı klimaları da aşan enerji tasarrufu.

Klimanız sizi takip etsin

Serin bir yaz yaşamak isteyenlerin DemirDöküm klimaları incelemesinde de yarar var. DemirDöküm klimalar, Inverter teknolojisi sayesinde, istenilen oda sıcaklığına göre mekanın ihtiyacı olan kapasitede kompresörün dönme hızını ayarlıyor ve mümkün olan en düşük seviyede elektrik tüketiyor. Filtreleri sayesinde hava kalitesini artıran cihazlar, sağlığınızı da koruyor. DemirDöküm klimaların bir özelliği daha var. Klima, ısıya duyarlı 'follow me' (beni takip et) özelliğiyle istenilen sıcaklıktaki havayı kişinin bulunduğu tarafa yöneltiyor.

Sabah

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Olefini klima modelleri bulunduğu ortama vitamin üflüyor!
  • 28.07.2012 14:27

Olefini klima modelleri bulunduğu ortama vitamin üflüyor!

Klima almadan önce ince eleyip sık dokumakta fayda var. Hangi cihaz sizin için d ...