maritbet girişmaritbet
Demir Döküm klimalar ile mekanlardaki havanın kalitesi artıyor!

Demir Döküm klimalar ile mekanlardaki havanın kalitesi artıyor!

Kombi, Klima, Panel Radyatör, Şofben, Termosifon ve Güneş Enerjisi başta olmak üzere geniş ürün gamıyla DemirDöküm, 59 yıldır tüketicisini son teknoloji ürünlerle buluşturarak, Türkiye ısıtma ve soğutma sektöründeki öncü rolünü sürdürüyor

Kombi, Klima, Panel Radyatör, Şofben, Termosifon ve Güneş Enerjisi başta olmak üzere geniş ürün gamıyla DemirDöküm, 59 yıldır tüketicisini son teknoloji ürünlerle buluşturarak, Türkiye ısıtma ve soğutma sektöründeki öncü rolünü sürdürüyor.

DemirDöküm Inverter klimalar, bireysel soğutma ve ısıtma çözümleri sunmak amacıyla DC inverter teknolojisiyle tasarlanan split klimadır. 180º sinusoidal modülasyonlu DC inverter teknolojisine sahip Inverter duvar tipi split klimalar, düşük elektrik tüketimiyle ( A ) enerji verimliliğine sahip.

Inverter teknolojisinde klima, istenilen oda sıcaklığına göre mekanın ihtiyacı olan kapasitede kompresörün dönme hızını ayarlar ve mümkün olan en düşük seviyede elektrik tüketir. Ayrıca tam sinusoidal çalışma modülasyonu ile kesintisiz çalışır, bu sebeple çok daha sabit bir ortam sıcaklığı sağlar. 4.26' ya ulaşan COP değeri ve çevre dostu R410a gazıyla cebi ve doğayı korur. 

DemirDöküm Inverter duvar tipi split klimalar sessiz çalışır, rahatsızlık vermez.

Bünyesindeki filtreleriyle iç mekan hava kalitesini artırarak, insan sağlığına en uygun mekânları yaratır:

Aktive edilmiş karbon filtresiyle yabancı kokuları yok eder, zararlı gazları filtreler.

Anti bakteriyel filtre iç mekan havasına anti alerjik ve anti bakteriyel etkisi olan filtredir.

Anti toz filtresiyle ortamdaki toz ve partikülleri tutar.

Anyon üreticisi ile iç mekanda pozitif elektrik yüklü partikülleri yakalar, tabana çökelmesini sağlayarak tozların kişiler tarafından solunmasına engel olur. İç mekan havasında iyon miktarını artırarak adeta orman havası yaratır.

Yüksek nem alma kapasitesi sayesinde özellikle nemli bölgelerde klimanın performansını artırır, daha az enerji harcarken insan sağlığına en uygun nemi ortamda tutar.

Estetik ve kompakt gövde tasarımıyla kullanıldığı mekânlara değer katar.

Antifriz özelliğiyle çok düşük dış hava sıcaklarından (-15 ºC) çok yüksek hava sıcaklarına (45 ºC) kadar her türlü dış ortam şartında çalışır.

Sıcak kalkış modu sayesinde ısıtırken ilk çalıştırma esnasında rahatsız edici soğuk hava sirkülasyonunun önüne geçerek, daha konforlu iklimlendirme sağlar. Hızlı soğutma modunda ortamı en hızlı şekilde istenilen sıcaklığa ulaştırır.

25 m'ye varan bakır boru çekilebilmesiyle her mekanda uygun yere montaj edilebilir.

Günlük zaman ayarlama teknolojisiyle kişi eve geldiğinde istenilen sıcaklığa iklimlendirilmiş ortamın keyfini sürer. DemirDöküm Inverter duvar tipi klimalar otomatik yeniden başlatma özelliği sayesinde elektrik kesintisinden sonra özel hafıza ayarıyla kaldığı yerden konforlu iklimlendirmeye devam eder.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'da ofis kiralama hacmi yüzde 30 azaldı
  • 06.02.2021 10:08

İstanbul'da ofis kiralama hacmi yüzde 30 azaldı

Genel merkez ofisleri küçülüyor, evden rahat çalışamayan ekipler esnek kullanıml ...

Demir Döküm Azerbaycan Gence’de showroom açtı!
  • 20.08.2013 16:20

Demir Döküm Azerbaycan Gence’de showroom açtı!

Türkiye genelinde birçokyetkili satıcı ve satış noktası bulunan ısıtma ve soğutm ...

Demir Döküm klimalar ile mekanlardaki havanın kalitesi artıyor!
  • 07.06.2013 12:04

Demir Döküm klimalar ile mekanlardaki havanın kalitesi artıyor!

Kombi, Klima, Panel Radyatör, Şofben, Termosifon ve Güneş Enerjisi başta olmak ü ...