maritbet girişmaritbet
Sera Kütahya AVM, Torunlar GYO ve Kiler kalitesiyle 120 milyon liraya hayat buldu!

Sera Kütahya AVM, Torunlar GYO ve Kiler kalitesiyle 120 milyon liraya hayat buldu!

Sera Kütahya AVM, Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığı ile 120 milyon TL yatırımla Kütahya’da hayata geçirilen bir proje

 

Sera Kütahya AVM, Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığı ile 120 milyon TL yatırımla Kütahya'da hayata geçirilen bir proje.

Sera Kütahya AVM, Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığı ile 120 milyon TL yatırımla Kütahya'da hayata geçirilen bir proje. Tarihi Kütahya şehrine ve bölgesine modern bir yaşam alanı kazandırmayı amaçlayan Sera Kütahya AVM, 2012 yılının Ağustos ayında ziyaretçilerine kapılarını açtı. Alışveriş merkezi içinde şu anda aktif 91 mağaza bulunduğunu, diğer mağazalar için ise kiralamaların devam ettiğini belirten Sera Kütahya AVM Müdürü Atakan Tahmas, Sera Kütahya AVM'nin bölgenin en büyük alışveriş merkezi olduğunu ve bu anlamda büyük bir eksikliği giderdiğini savundu.

Tahmas, alışveriş merkezlerinin hem yerel halka hem karayollarındaki yoğun trafiğe hem de sağlık ve kültür turizmi için bölgeyi ziyaret eden turistlere hizmet edecek şekilde konumlandırıldığını söyledi. Tahmas, “Sera Kütahya AVM, bölgedeki önemli bir eksikliği giderecek ve bu coğrafyada sosyal ve kültürel dönüşüme öncülük edecek. Ayrıca AVM ile bölge halkı için yeni iş imkanları da yaratıldı. Alışveriş merkezimiz, içinde yer alan mağazaların oluşturduğu istihdam ile bölge için önemli bir katma değer sağladı” dedi. Tahmas, AVM'nin bölge halkı için yaklaşık bin kişilik yeni iş olanağı yarattığını ve bu sayının önümüzdeki yıllarda artacağını söyledi.

İstihdam yaratmanın yanı sıra alışveriş merkezi açılmadan önce “Perakende Okulu” projesiyle, tüm çalışanlara iş başında sürekli eğitimler verdiklerini belirten Tahmas, “Satış danışmanlığı eğitimine katılan 250 kişi sertifika aldı. Sadece alışveriş merkezimizde değil, Kütahya'nın farklı işyerlerinde çalışanlar da nitelikli personel olarak yetişsinler ve AVM dışındaki işyerlerine de böyle bir katkımız olsun istedik. Ayrıca Sera Kütahya AVM dışındaki işyeri sahiplerine de nitelikli personel konusunda destek vermek, onların çalışanlarını yetiştirmek ve kalite kazandırmak üzere işbirliği içindeyiz. Özel sektörle ya da üniversitemizle işbirliği yaparak, vasıflı personel kazandırma çalışmalarımıza hız vereceğiz” ifadesini kullandı.

 “Bölgenin en önemli buluşma noktasıyız”

Anadolu'nun en önemli kavşak noktalarından biri olan Kütahya-Eskişehir-Afyon Karayolu'nun kesişme noktasında yer alan Sera Kütahya AVM'nin, 62 bin 225 metrekare inşaat alanı, 41 bin metrekare kapalı alanı ve bin 100 araç kapasiteli açık otoparkı bulunuyor. Yerli ve yabancı birçok markayı ilk kez bölge halkı ile buluşturan Sera Kütahya AVM, food court alanında yer alan markaları aracılığıyla Türk ve dünya mutfağının farklı lezzetlerini de aynı çatı altında ziyaretçilerine sunuyor. Sera Kütahya AVM'nin bölgenin en büyük alışveriş merkezi unvanını taşıdığını vurgulayan Tahmas, “Sera Kütahya AVM 111 mağazası, birçoğu bölgeye ilk kez yatırım yapan yerli ve yabancı markaları ile modern alışveriş imkanlarının yanı sıra eğlence ve yeşil alan düzenlemeleri ile bölgenin en önemli buluşma merkezi olarak dikkat çekiyor. Gerek mağaza karması gerekse içindeki sosyal donatıları ile Sera Kütahya AVM, bölgedeki önemli bir eksikliği gidererek sosyal,  kültürel ve ekonomik dönüşüme öncülük ediyor” şeklinde konuştu. Tahmas şöyle devam etti: “İleri teknoloji ile donatılmış yedi salonlu Cinetech Sineması ile kültürel hayata katkı sağlayan Sera Kütahya AVM, şehrin ilk bowling salonuna da ev sahipliği yapıyoruz. Sera Kütahya AVM, 2 bin metrekare kapalı alana kurulu eğlence merkezi ve açık alana kurulu Starpark Lunapark'ı ile ziyaretçileri için keyifle zaman geçirebilecekleri yeni bir yaşam alanı da sunuyor. Sera Kütahya AVM, eğlence alanında çarpışan otodan, drakula korku evine, dance partyden gondola kadar birçok farklı lunapark eğlencesini Kütahyalıların hizmetine sunuyor.”

Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sera Kütahya AVM, Torunlar GYO ve Kiler kalitesiyle 120 milyon liraya hayat buldu!
  • 21.12.2012 14:56

Sera Kütahya AVM, Torunlar GYO ve Kiler kalitesiyle 120 milyon liraya hayat buldu!

Sera Kütahya AVM, Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığı ile 120 milyon TL yatırımla ...

Sera Kütahya AVM, bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor!
  • 10.08.2012 13:04

Sera Kütahya AVM, bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor!

Torunlar GYO ve Kiler ortaklığı ile hayata geçirilen Sera Kütahya AVM bugün saat ...