maritbet girişmaritbet
İstanbul'a Galaksi Temalı Marnarapark AVM geliyor

İstanbul'a Galaksi Temalı Marnarapark AVM geliyor

4 milyon kişinin yaşadığı Beylikdüzü - Esenyurt bölgesinde ECE Türkiye tarafında hayata geçirilecek olan Marmara Park İstanbul projesinin inşaası 2011 yılında başında start alıyor

Kaynak: Europe Real Estate Derleyen: Ö.Duygu Çil

4 milyon kişinin yaşadığı Beylikdüzü - Esenyurt bölgesinde ECE Türkiye tarafında hayata geçirilecek olan Marmara Park İstanbul projesinin inşaası 2011 yılında başında start alıyor. Alışveriş Merkezi, rakiplerinden farklı bir konseptle karşımıza çıkıyor. Projenin teması galaksiden esinlenilmiş. Uzayvari ışıklandırma, gezegen modelleri ve tema parkı ziyaretçiler için Marmara Park İstanbul'u diğer alışveriş merkezlerinden ayrıcalıklı bir konuma getirecek.

Ece Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann projeyi "Bu proje alışveriş ve eğlence alanlarında sadece Türkiye'de değil tüm Avrupa'da önemli bir değerlendirme ölçütü olacak" sözleriyle değerlendiriyor.

Brüt olarak yaklaşık 100 bin metrekare kiralanabilir alana ve 4 bin araçlık alana sahip projede 250 mağaza müşterilerine benzersiz zenginlikte ürünler ve servisi sunacak. Marmara Park İstanbul'un 2012 sonbaharında açılması planlanıyor. Projenin toplam yatırım hacmi 220 milyon Euro.

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz