maritbet girişmaritbet
Tayvan'da dünyanın ilk Barbie restoranı açıldı!

Tayvan'da dünyanın ilk Barbie restoranı açıldı!

Tayvan’da açılan yeni restoranda “Barbie”nin evine konuk olabilir, kendinizi “Barbie” gibi hissedebilirsiniz. Masalar, duvarlar pembe, sandalyeler fırfırlı...

 

Tayvan'da Hello Kitty temalı kafe ve havalimanının ardından, bu kez de dünyanın ilk “Barbie” restoranı, “çocuk ruhunu kaybetmeyenler için” hizmete girdi. Amerikalı oyuncak şirketi Mattel lisanslı Barbie Cafe, başkent Taipei'nin en kalabalık caddesi Zhongxiao'da Barbie sevenlerin ilgi odağı olmuş durumda.
 
Dekorasyonu 1.7 milyon dolara malolan kafe, tamamen Barbie ögeleri ve pembe renkli eşyalarla tasarlanmış. Barbie bebeklerin alamet-i farikası olan ince topuklu ayakkabıya benzeyen masalar, büstiyer sandalyeler, avizeye benzeyen çaydanlıklar ile kafenin mobilyaları ise Barbie'nin kıyafetlerinden ve “hayat tarzından” esinlenerek yapılmış.
 
Kaloriye dikkat
 
Duvar kâğıtları ve masa örtüleri ise tamamen Barbie bebek resimleri ve logolarıyla bezeli. Restoranda ayrıca kendinizi bir “Barbie bebeği” gibi hissetmeniz için içine girebileceğiniz bir kutu da var. Restoranda çalışan kızlar başlarında taçlarıyla birlikte Barbie kıyafetleri giyerken, erkek garsonlar ise Barbie'nin erkek arkadaşı Ken'e benziyor.
 
Bu arada Barbie'nin inceliğinin bazı müşterilerin iştahını kapatabileceği de düşünülmüş. Bunun için beslenme uzmanlarının yardımlarıyla her bir yiyecek ve içeceğin kalorisinin yazılı olduğu bir menü oluşturulmuş.
 
Öte yandan restorantın menüsü ise biraz karışık olmuş... Tavuklu sandviç, tiramusu, martini bardaklarında servis edilen makaronlar, Philadelphia et salatası, Somon balığı güzellik salatası ile kalori sınırlarını zorlayan bir menü restoran müşterilerini bekliyor.
 
Taraf

Yorum Yaz