maritbet girişmaritbet
Moskova Bolşoy Tiyatrosu’na da GROHE!

Moskova Bolşoy Tiyatrosu’na da GROHE!

Bolşoy Tiyatrosu’nda kurulumu pratik, su tüketimini minimum düzeyde tutan, dayanıklı ve yük taşıma kapasitesi yüksek

Bolşoy Tiyatrosu'nda kurulumu pratik, su tüketimini minimum düzeyde tutan, dayanıklı ve yük taşıma kapasitesi yüksek

GROHE ürünleri kullanıldı

GROHE sunduğu mükemmel tasarımlar, yenilikçi ürünleri ve farklı seçenekleriyle dünyanın en seçkin, prestijli ve önemli binaları için vazgeçilmez olmaya devam ediyor. Moskova'daki ünlü Bolşoy Tiyatrosu da 2005 yılında başlayan ve 6 yıldır devam eden son restorasyonunda binanın sıhhi tesisleri, teknoloji harikası GROHE sıhhi tesisat sistemleri ile yenilendi.

250 yıla yakın bir tarihe tanıklık eden Moskova'nın merkezindeki Bolşoy Tiyatrosu,  1176 yılında  Petrovsky Tiyatrosu adıyla inşa edildi. İki ayrı yangınla tahrip olan tiyatro, 19. yüzyılda yeniden inşa edildi. 1856 yılındaki bu inşaat sırasında tercih edilen iç sıhhi tesisat sistemi son restorasyona kadar hala kullanılıyordu.

Tasarımında Rus klasik tarzından izler taşıyan ve dünyanın en güzel tiyatro salonlarından biri olan bu sembolik ulusal mirası gelecek nesillere miras bırakabilmek için 2005 yılında başlatılan restorasyon çalışması tamamlandı ve Tiyatro 2011 yılı  Ekim ayında gösterişli bir gala performansıyla yeniden perdelerini açtı. Yeniden inşa çalışmaları kapsamında binanın sıhhi tesisleri, teknoloji harikası GROHE sıhhi tesisat sistemleri ile yenilendi.

İnce detaylarla kusursuzluk

Bolşoy Tiyatrosu'nda sahnelenen ister bir peri masalı balesi olsun, ister zengin içeriğiyle bir opera gösterisi ya da coşkulu rock parçaları seslendirilsin, önemli olan hem sahnede hem de perde gerisinde her şeyin mükemmel olmasıdır.

Bolşoy'un restorasyonunu gerçekleştiren tasarımcılar, perde arkasında her şeyin yolunda gitmesi ve izleyicilerin kendilerini rahat hissetmeleri için sıhhi alanlarda teknoloji harikası GROHE ürünlerini seçtiler. 

Örneğin tuvaletler için, yük taşıma kapasitesi ve kurulum açısından pratik GROHE Rapid SL rezervuar sistemleri tercih edildi. Tuvalet ve pisuvarlar için geliştirilen bu çok yönlü ve güvenli kurulum sistemi, en değişken saha koşullarına bile uyum gösteriyor. Su şebekesine bağlanan tek parça ve QuickFix özelliği ile araç gereç ihtiyacı duymadan kurulum hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Pnömatik drenaj valfı içeren rezervuarda ise  açma/kapama, tek ve çift olmak üzere üç farklı rezervuar seçeneği sunuluyor. 

Su tüketimini minimum düzeyde tutmak ve doğal kaynakları korumak amacıyla klozetin düşük hacimli rezervuara uygun olduğu düşünülüyorsa rezervuar hacmi 4,5 veya 3 litreye düşürülebiliyor. Pisuar rezervuar sistemlerinde otomatik GROHE Tectron Skate panelleri kullanılırken, GROHE Skate Air panelleri, tuvaletlerde su tasarrufu sağlıyor. GROHE Whisper® teknolojisi, sesin bina içerisinde taşınma oranını azaltıyor. GROHE Rapid SL kapalı şasi profilleri sayesinde ise yüksek seviyede boyutsal dayanıklılık ve yük taşıma kapasitesi sunuluyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Rusya ile ilişkileri inşaat ve ekonomi anlamında güçlendirmeliyiz"
  • 20.09.2018 10:35

"Rusya ile ilişkileri inşaat ve ekonomi anlamında güçlendirmeliyiz"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Yurt dışındaki müteahhitlik iş hacmimizi ...

SO/Hotels&Resorts, ACCOR farkıya Moskova'da!
  • 15.11.2020 06:30

SO/Hotels&Resorts, ACCOR farkıya Moskova'da!

SO/Hotels&Resorts’ markasının, Moskova’nın en prestijli komplekslerinden Poklonn ...

Çimento üretimi ve ihracatı haziranda arttı
  • 11.09.2020 11:21

Çimento üretimi ve ihracatı haziranda arttı

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği verilerine göre; haziran ayında çimento ür ...

Esta İnşaat, Moskova'da Krylia projesini inşa edecek
  • 19.10.2018 16:48

Esta İnşaat, Moskova'da Krylia projesini inşa edecek

Moskova’da inşa edilecek Krylia (Kanatlar) Konutları Projesi’nin ana müteahhidi ...

Avrupa'nın en akıllı şehri Moskova!
  • 09.07.2018 10:09

Avrupa'nın en akıllı şehri Moskova!

MGI çeşitli ülkelerden 50 şehri vatandaşların en yeni kenstel teknolojilere eriş ...

Sürdürülebilirlik ödüllerine GROHE damgası!
  • 21.10.2016 17:04

Sürdürülebilirlik ödüllerine GROHE damgası!

Alman GROHE, Sürdürülebilirlik Ödülleri'nde üçüncü kez aday gösterildi. ...