maritbet girişmaritbet
İngilizler ‘Türkiye’den emlak alın’ dedi

İngilizler ‘Türkiye’den emlak alın’ dedi

İngiltere’de yayımlanan Daily Mail gazetesi emlak sayfasında Türkiye’ye yer verirken, tanıtımın yanı sıra okuyucularına bazı tavsiyelerde de bulundu

 

İngiltere'de yayımlanan Daily Mail gazetesi emlak sayfasında Türkiye'ye yer verirken, tanıtımın yanı sıra okuyucularına bazı tavsiyelerde de bulundu.
 
Yazıda, cesaret veren ekonomik performansı, gelişen altyapısı ve ülkede harcama yapan turist sayılarındaki artışıyla Türkiye'nin 2010 yılının en başarılı emlak öykülerinden biri arasına girdiği belirtildi.
 
Sport Blue emlak ajansından Julien Walker, büyüyen ekonomisi, güçlenen döviz kuru ve canlı turizmiyle Türkiye'nin yatırım ya da yaşam tarzı arayanlara oldukça uygun bir yer olduğunu okuyuculara aktardı. Walker yazısında, potansiyel alıcılara İstanbul, İzmir ve Antalya'yı önerdi.
 
Antalya'nın uluslararası turizm ve golf merkezi haline geldiğine dikkat çeken Walker, burada satın alınacak evlerin uzun dönemli yazlık olarak kiraya verilerek iyi bir kâr getirisi sağladığına da vurgu yaptı. Yazıda, ayrıca yeni yapılan Bebek Golf Klübü'nden övgüyle söz edildi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz