maritbet girişmaritbet
Grand Yazıcı Grubu, Bodrum’a 10 lüks villa inşa ediyor!

Grand Yazıcı Grubu, Bodrum’a 10 lüks villa inşa ediyor!

Bodrum'da ikinci otellerini açan Grand Yazıcı Grubu, otelin yanındaki 15 bin m2'lik alana 10 milyon Euro'luk yatırımla 10 adet ultra lüks akıl villa inşa ediyor. Yeni satışa çıkarılan ultra lüks villaların m2 fiyatları 3 bin Euro'dan başlarken, Bodrum merkeze yakın bir yerde 25 villalık yeni bir projenin arsa alım çalışmalarında da sona yaklaşılmış

Bursa'nın önde gelen ailelerinden olan Yazıcı Grubu, Grand Yazıcı Otelleri ve Yazıcı İnşaat ile çeşitli sektörlerde faaliyette. Otellerinin yanı sıra şimdiye kadar Bursa'da binin üzerinde konut ve iş yeri inşa eden grup, Bodrum merkezde faaliyette olan Grand Yazıcı Oteli'nin yanındaki araziye 10 ultra lüks villa inşa etti. Böylece grup, ilk defa kıyı bölgelerinden birinde villa projesine imza atmış oldu. Bodrum Merkez'de Bodrum Kalesi manzarasına sahip olan 10 ultra lüks, akıllı ev sistemli villaya toplamda arsa maliyeti hariç 10 milyon Euro'luk yatırım yapılırken, akıllı bina çözümlerinin kullanıldığı villaların m2 satış fiyatları 3 bin Euro'dan başlıyor. 15 bin m2 alan üzerine kurulan 10 villa, geçtiğimiz haftalarda satışa sunulurken üç ay sonra teslim edilmeleri planlanıyor. 

Grup, İstanbul'da da bir otel yeri bakıyor. Grubun yaklaşık 10 yıl önce satın aldığı arazisi üzerine kurulan villalarda henüz satışı yapılan villa bulunmazken, 4-5 odalı ve yaklaşık 500-600 m2'lik büyüklüklere sahip seçeneklerden oluşuyor. 

Bodrum'a 25 villa daha... 

Bodrum'un Yalıkavak'taki Palmarina'nın açılması ile yabancılar tarafından daha çok tercih edilen bir yer haline geldiğine işaret eden Grand Yazıcı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Yazıcı, "Yabancıların gelişi Bodrum'da kaliteyi yükseltti. Biz de Bodrum'un değerinin yükselmesine katkı sağlamak üzere bu özel projeyi ürettik. Bodrum'un daha yukarılara gidip sınıf atlaması lazım" diyor. 

Bodrum'un güzelliklerine hayran kaldıklarını ve bu nedenle burada yeni projeler üretmek istediklerini belirten Yazıcı, merkeze yakın bir koyda 65 dönümlük bir araziyi almak üzere çalışmalar yaptıklarını da söylüyor. Bu arazinin tapusunun alınmasının ardından 25 ultra lüks villadan oluşacak yeni bir proje daha geliştirmeye hazırlandıklarına işaret eden Yazıcı, projenin de bir ay içinde netleşeceğini belirtiyor. 

Şehir oteli de açacak 

Marmaris, Bodrum ve Uludağ'da otelleri bulunan Grand Yazıcı, Bursa'nın en büyük turizm gruplarından biri. İstanbul'un Avrupa yakasında 150 odanın üzerinde kapasiteye sahip bir şehir oteli yapmayı planladıklarını söyleyen Hayri Yazıcı, "Önümüzdeki dönemde İstanbul'da bir şehir oteli yapmak istiyorum. Tarihi yarımada civarında olmasını istediğim bu otel için yer arayışımız sürüyor. Yatırımın kârlı olması için 150 odanın üzerinde bir otel olmasını planlıyoruz" diyor. 

Levent Gökmen/Ekonomist

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İlkay Gündoğan, Bodrum'dan 70 milyon TL'lik lüks ev mi alıyor?
  • 07.07.2022 16:10

İlkay Gündoğan, Bodrum'dan 70 milyon TL'lik lüks ev mi alıyor?

Bodrum'da balayı yapan çiftten Şara Arfaoui, 70 milyon liralık ev beğendi. İlkay ...

Bodrum, mega yatlara ev sahipliği yapıyor!
  • 01.07.2022 10:43

Bodrum, mega yatlara ev sahipliği yapıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yaz sezonuyla birlikte mega yat trafiği de artıyor. ...

Bodrum'a sezonun ilk kruvaziyer gemisi yanaştı!
  • 23.04.2022 13:27

Bodrum'a sezonun ilk kruvaziyer gemisi yanaştı!

Bahamalar bayraklı 230 metre uzunluğundaki "Artania" isimli kruvaziyer, 526 yolc ...