maritbet girişmaritbet
Wroof Kurtköy'de satışlar başladı

Wroof Kurtköy'de satışlar başladı

Wbahçe’nin ardından Wroof’u satışa çıkaran Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı, bölgede yeni yatırımlar için kolları sıvadı

2008 yılında güçlerini birleştiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı'nın yeni projesi olan Wroof Kurtköy satışa çıktı. Daha önce de aynı bölgede Wbahçe projesini hayata geçiren ortaklığın yeni projesinde 206 konut ve ticari alanlar bulunuyor. Toplam 77 milyon lira yatırımla hayata geçirilen projede yüksek tavanlı loft daireler de yer alıyor.

Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, yeni projeleri için belirledikleri Kurtköy'de ikinci yatırımı hayata geçirdiklerini anlatarak, “WBahçe projesinde yakaladığımız başarının ardından Wroof'u da yine aynı bölgede hayata geçirme kararı aldık” dedi. Wroof'un şimdiden yoğun talep görmeye başladığını ifade eden Maraşlı, projedeki dairelerin yüzde 30'unun lansman öncesinde satıldığını söyledi.

Projedeki yeşil alanların, loft dairelerin, geniş balkon ve terasların ilgi gördüğünü anlatan Maraşlı, daha önceki projede yatırımcıların ağırlıklı olduğunu ama artık oturumcuların da projeye ilgi gösterdiğini vurguladı.

Emre Maraşlı, Wroof'un bölgede planlanan Yeni Şehir projesiyle ilişkisine dikkat çekerek, şunları söyledi: “Yenişehir, planlı ve oldukça ferah. Ulaşım kolaylığına ve tertemiz bir havaya sahip. Sabiha Gökçen Havalimanı, Havacılık Bakım onarım Merkezi veTeknopark gibi devlet yatırımlarının bölgeye çok ciddi değer katmaya başladı. Kurtköy'ün Yenişehir Mahallesi'nde inşa edilen projemiz Sabiha Gökçe Havaalanı'na 1.7 kilometre, Pendik Marina'ya 7.9 kilometre, Viaport AVM'ye 2.2 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 25 kilometre, Kurtköy Metrosu'na 200 metre ve Teknopark'a 750 metre mesafede yükseliyor.”

Üçüncü proje yolda
Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş da, Wroof'un bölgenin ilk loft projesi olduğunu belirterek, teslimleri ise Aralık 2015'te yapacaklarını söyledi. Projenin 12 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 33 bin metrekare inşaat alanına sahip olduğunu ifade eden Demirbaş, “18 dönümde 33 bin metrekarelik inşaat alanında 9 katlı 2 blokta toplam 206 konut ve 5 adet ticari alan bulunuyor” dedi.

Kurtköy'ü kendilerine üs seçtiklerinin altını çizen Demirbaş, “İlk projemiz Wbahçe büyük ilgi gördü. Wroof da öyle olacak. Üçüncü projemiz ise yolda. Kurtköy'de toplam 7 projede 400 bin metrekarelik inşaat yapmayı planlıyoruz” açıklamasını yaptı.

M2'si 2.500 TL'den başlıyor

Wroof Kurtköy' de 68 metrekare olan 1+1'ler, 80 ila 126 metrekare arasında değişen 2+1'ler, 155 metrekare olan 3+1'ler ve 190 metrekarelik 4+1'ler yer alıyor. Metrekare satış fiyatının 2 bin 500 liradan başladığı projede, konut fiyatları ise 176 bin liradan başlayıp, 516 bin liraya kadar yükseliyor. Anlaşmalı bankalardan düşük faiz oranlarıyla konut kredisi kullanılabiliyor.

Tamamlandığında 600 kişinin yaşayacağı öngörülen Wroof Kurtköy' de balkon, bahçe, teras ve loft tipi konutların bir arada olması dikkat çekiyor.

‘Küçük evin arzı fazla'

Sefa Demirbaş, geçtiğimiz aylarda Pendik Belediyesi'nin bölgedeki projelere küçük daire sınırlaması getirmesiyle ilgili olarak, “Burada bir yasaklama değil, düzenleme söz konusu. Çünkü bölgede çok sayıda küçük daire yapılıyor” dedi.

Demirbaş, yapılan düzenlemeyle küçük dairelerin sayısının toplam konutların yüzde 35'i geçemeyeceğini ifade ederek, “Küçük konutta arz fazlalığı var. Bu nedenle düzenleme yapıldı” diye konuştu.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erguvan İnşaat, Kurtköy'de 5. projesine başlıyor!
  • 28.09.2015 13:18

Erguvan İnşaat, Kurtköy'de 5. projesine başlıyor!

Daha önce WBahçe, Avlu, Loft Dragos, WRoof ve QBahçe projelerini hayata geçiren ...

Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş, Loft Dragos'u anlatıyor
  • 21.04.2014 17:19

Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş, Loft Dragos'u anlatıyor

Emre Maraşlı ile Sefa Demirbaş, yeni proje Loft Dragos'un detaylarını emlaktason ...

Sefa Demirbaş ve Emre Maraşlı WRoof'u anlatıyor
  • 18.11.2013 17:09

Sefa Demirbaş ve Emre Maraşlı WRoof'u anlatıyor

Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş ve Erguvan İnşaat Yönetim Kur ...

Erguvan Premium Residence projesinin foto galerisi yayında!
  • 22.02.2017 16:24

Erguvan Premium Residence projesinin foto galerisi yayında!

Erguvan İnşaat imzasıyla Kurtköy'de inşa edilen Erguvan Premium Residence'ta 1+1 ...

Wroof örnek daire görselleri
  • 29.11.2013 10:37

Wroof örnek daire görselleri

Kurtköy'de inşa edilen Wroof projesinin örnek daire görselleri için tıklayın ...

Wroof proje görselleri
  • 18.11.2013 14:13

Wroof proje görselleri

Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat ortak projesi Wroof'dan görseller. ...