maritbet girişmaritbet
West Wall Marina Villaları'nda hemen tapu teslim

West Wall Marina Villaları'nda hemen tapu teslim

Beylikdüzü’nde inşaatı tamamlandıktan sonra satışa çıkan West Wall Marina Villaları’nda tapu hemen veriliyor. Projedeki tüm villalar deniz görürken, tekne sahiplerine ise 5 yıl boyunca marinadan faydalanma olanağı sunuluyor

İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Beylikdüzü'nde Batı Duvarı İnşaat tarafından inşa edilen West Wall Marina Villaları'nda inşaat tamamlandıktan satışlar başladı. Batı Duvarı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, alışılagelenin aksine burada önce villaları inşa ettiklerini ve satışlara öyle başladıklarını belirterek, “Finansal açıdan bir sıkıntımız bulunmuyor. Tüketicilerin karşısına bitmiş bir ürünle çıkmak istedik” dedi.

Fırat Muşlu, gayrimenkul sektöründe genellikle sat-yap sisteminin geçerli olduğunu anlatarak, “Burada inşaatı tamamlayıp satışa çıktık ve riskleri sıfırladık. Alıcılar için sıkıntı yaratacak herhangi bir durum bulunmuyor. Villa alanlara hemen tapusunu veriyoruz” diye konuştu.

Fırat Muşlu, villaların bitmiş olmasına rağmen fiyatların o denli yüksek olmadığına vurgu yaparak, fiyatların 605 bin dolar ile 1 milyon 400 bin dolar arasında değiştiğini söyledi. Metrekare fiyatlarının 1800 ile 2300 dolar arasında değiştiğini vurgulayan Fırat Muşlu, “Aslında metrekare fiyatları 3000-3500 dolar olmalı. Bu nedenle şu anki fiyatlarımız çok uygun” dedi.

‘Bölge hızla değerleniyor'

Fırat Muşlu,  fiyatların düşük olmasının yüksek oranda prim yapma olasılığını gündeme getirdiğini anlatarak, “Bölge hızla gelişiyor ve fiyatlar artıyor. Bu projeye yatırım yapanların villalarını geri alma taahhüdünde bile bulunuyoruz. Biz projemize ve kalitesine güveniyoruz“ görüşünü dile getirdi. Villaların metrekarelerinin büyük olması nedeniyle KDV'nin yüzde 18 olarak uygulandığını dile getiren Fırat Muşlu, bunun belli bir bölümünü de kendilerinin karşıladığını vurguladı.
Fırat Muşlu, villaları duvar ve tavan alçılar bitmiş olarak teslim ettiklerini anlatarak, “Kalan işleri ise müşterilerin taleplerine göre tasarlayıp yapabiliyoruz. Burada farklı talepler geldiği için dekorasyon hizmeti veriyoruz” dedi.

Bağcılar'ı dönüştürecek

Fırat Muşlu, West Wall Marina Villaları'nın inşaatını tamamlamaları nedeniyle yeni proje arayışına girdiklerini açıklayarak, Bağcılar'da bir fabrika arazisinin yerine proje yapacaklarını söyledi. Bu projenin dışında Beylikdüzü'nde 13 dönüm arsalarının bulunduğunu dile getiren Fırat Muşlu, projeleri kısa süre içinde satışa çıkarmayı planladıklarını kaydetti.

Ev alana tekne bağlama jesti

Fırat Muşlu, projenin en önemli özelliğinin önünde marina olmasını göstererek, villa alanlara 5 yıl teknelerini bağlama imkânı vereceklerini vurguladı. Proje sakinlerine VIP minibüs ve bir yatın da hizmet vereceğini dile getiren Fırat Muşlu, “Buradaki villa sahipleri hem deniz manzaralı geniş bir evde oturacak hem de teknelerini marinaya bağlayabilecek” dedi.

Yüzde 35'i satıldı

Fırat Muşlu, projenin şimdiye kadar yüzde 35'ini sattıklarını açıklayarak, yerli ve yabancı alıcıların talep gösterdiğini söyledi. Projenin Arapça katalogunu da hazırladıklarını ifade eden Fırat Muşlu, “Yabancılara ağırlık vereceğiz. Buranın havası ve denizi çok cazip. Osmanlı döneminde akciğer hastalarının tedavi edildiği yerlerden birisi. İstanbul'un içinde bir sayfiye yeri gibi. Seçimlerden sonra tanıtımlara ağırlık vereceğiz” diye konuştu.

Yeni örnek villa geliyor

Fırat Muşlu, projede iki örnek villalarının bulunduğunu ve şimdi de yeni bir villa hazırladıklarını belirterek, nisan sonunda çok lüks olarak tasarlayacakları evi ziyaretçilerin beğenisine sunacaklarını kaydetti.

Özel plaj bulunuyor

62 bin metrekarelik arsa üzerinde yer alan West Wall Marina Villaları'nda 353 ile 815 metrekare arasında 500 ile 1.000 metrekare arasında müstakil kullanımlı bahçeleri bulunan 7 farklı tipte 64 villa bulunuyor. Tüm villaların denizi gördüğü projede 800 tekneye hizmet verebilecek kapasiteye sahip marina ve özel kapalı otoparklarının yanı sıra özel yüzme havuzları, çocuk parkları, spor alanları, alışveriş noktaları, villalara özel plaj, yat kulübü ve yelken okulu yer alıyor.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

West Wall Marina'nın tanıtım toplantısı yayında!
  • 16.06.2014 13:35

West Wall Marina'nın tanıtım toplantısı yayında!

West Wall Marina projesinin son durumuyla ilgili olarak gerçekleştirilen toplant ...

West Wall Marina tanıtım filmi yayında
  • 12.06.2014 13:09

West Wall Marina tanıtım filmi yayında

İstanbul Yakuplu’da inşaatı tamamlanan West Wall Marina Villaları'nda büyüklüğü ...

Fırat Muşlu: West Wall Marina A Plus bir proje!
  • 03.10.2013 16:33

Fırat Muşlu: West Wall Marina A Plus bir proje!

Batı Duvarı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, Beylikdüzü'nde hayata geç ...

Yakuplu, villa vadisine dönüşüyor!
  • 17.10.2014 12:28

Yakuplu, villa vadisine dönüşüyor!

Beylikdüzü sınırlarında bulunan Yakuplu bölgesi villa vadisine dönüşüyor ...

Özel marinası bulunan villalar nerede?
  • 14.08.2014 11:18

Özel marinası bulunan villalar nerede?

160 bin metrekaresi karada, 162 metrekaresi ise deniz alanında bulunan yat marin ...

İstanbul’u denizden keşfetmenin zamanı geldi
  • 14.06.2014 12:01

İstanbul’u denizden keşfetmenin zamanı geldi

Villaların hemen teslim edildiği West Wall Marina'da 64 adet konut yer alıyor ...