maritbet girişmaritbet
Via Properties & Gürsoy Ortaklığı Venezia ile Venedik konseptini dünyaya satıyor!

Via Properties & Gürsoy Ortaklığı Venezia ile Venedik konseptini dünyaya satıyor!

Via Properties & Gürsoy yatırım ortaklığının Venedik konseptli projesi Viaport Venezia, yurtiçinden olduğu kadar yurtdışından da yatırımcı akınına uğradı

Via Properties & Gürsoy yatırım ortaklığının İstanbul Gaziosmanpaşa da inşa ettiği Venedik konseptli  Viaport Venezia'da satışlar hızla devam ediyor. Son zamanlarda özellikle İstanbul yabancı yatırımcıların gözdesi haline geldi. Viaport Venezia projesi de Kuveyt, Dubai ve Suudi Arabistan' da ki ofislerin desteği ile yabancı yatırımcılarında gözdesi haline geldi. Projedeki dairelerin yaklaşık yüzde12'sinin satışı yabancı müşterilere yapılan Venezia'da Amerikalı avukattan, Çinli genel müdüre, Belçikalı kaptandan, Suudi şeyhe kadar çok geniş bir müşteri profili bulunuyor.

82 bin metrekarelik arazi üzerine kurulan proje, toplam 2 bin 200 konut, 4 yıldızlı otel, 70 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ve 50 bin metrekare ofis alanlarından oluşuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 62 ile 244 metrekare arasında değişen daire seçeneklerine yer veriliyor.

Mimari konsepti tam anlamıyla bir Venedik olan Viaport Venezia da, Venedik'te olduğu gibi dar tarihi sokaklar,  su kanalları ve büyük meydanlar yer alacak. Genişliği 8 metre olan su kanallarında gondollarla gezintilerin yapılabileceği, meydanların da Venedik karnavallarının düzenleneceği Viaport Venezia'da konut sahibi olanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, buhar odası, sauna, oyun sahaları ve çocuk parkları gibi tüm sosyal imkânlardan faydalanabilecekler. Projenin içerisindeki Venedik konseptli alışveriş merkezinde yaklaşık 200 mağaza yer alacak ve bir kısmı kapalı olan bu alanda oluşturulacak yapay gökyüzü sayesinde kendinizi açık havada geziyormuş gibi hissedeceksiniz. İçerisinde İtalyan restoranlarından grosmarketlere, sinemalardan birçok ünlü markalara kadar her şey elinizin altında olacak.

Viaport Venezia Tem Otoyolu'nun hemen yanında, Eski Edirne asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı  tramvay hattının yanı başında konumlanıyor. Ayrıca yeni yapılacak olan Mecidiyeköy - Havalimanı  metro hattına direk bağlantı sağlıyor.

45 ile 51 kat arasında değişen 5 kulenin yer aldığı proje, KİPTAŞ ile hasılat paylaşımı modeli ile Via Properties ve Gürsoy yatırım ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Viaport Venezia'da, yine Via Properties ve Gürsoy yatırım ortaklığı tarafından Eyüp'te inşa edilen Türkiye'nin en büyük eğlence merkezi Vialand'e ulaşım kolaylığı sunulacak.

Venedik konseptli 200 mağazalı alışveriş merkezinde bulanan kapalı bölümde 9 metre yüksekliğindeki tavanlarda özel bir teknolojiyle yapay gökyüzü oluşturulacak. Hem Venedik konsepti hem de proje içerisindeki yapay gökyüzü desteği ile avm açıldığında ayda yaklaşık bir buçuk milyon ziyaretçi bekleniyor.

Firma künyesi 
Firma adı: Via Properties & Gürsoy
Kuruluş tarihi: 
Yönetim Kurulu Başkanı: 
Proje künyesi 
Proje adı: Viaport Venezia
Proje yeri: Gaziosmanpaşa
Konut sayısı: 2200 
İnşaata başlama tarihi: Mart 2012
Teslim tarihi: 2014 son çeyrek
Konut fiyatları:277.000 - 993.000 TL arasında

Ödeme koşulları neler?
Venedik temalı tek karma projesi Viaport Venezia, büyük ilgi gören kampanyasını Mayıs ayı sonuna kadar uzattı. Buna göre projede, daire sahibi olanlar yüzde 5 peşinat ödeyip, taksitleri 1 yıl sonra ödemeye başlıyorlar. Ayrıca anlaşmalı bankalardan 60 ay vadeye yüzde 0,57'den başlayan faiz oranları ile kredi kullanabiliyorlar. 

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Viaport Venezia ofisleri basın lansmanı yayında
  • 24.04.2014 17:00

Viaport Venezia ofisleri basın lansmanı yayında

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa’da h ...

Viaport Venezia nerede? Projenin yeni videosu yayında!
  • 04.03.2013 16:07

Viaport Venezia nerede? Projenin yeni videosu yayında!

Kiptaş arazisi üzerinde inşa edilen Viaport Venezia projesinde çalışmalar tüm hı ...

Viaport Venezia reklam filmi için tıklayın!
  • 22.12.2012 16:59

Viaport Venezia reklam filmi için tıklayın!

Farklı mimarisi ve İtalyan esintileriyle dikkat çeken Viaport Venezia projesinin ...

VENEDİK İSTANBUL'DA!
  • 24.12.2011 12:21

VENEDİK İSTANBUL'DA!

Gaziosmanpaşa'da gecekondular yerini yeni evli çiftlerin hayallerini süsleyen Ve ...

İsmet Yıldırım Via/Port Venezia projesini anlattı!
  • 20.12.2011 20:28

İsmet Yıldırım Via/Port Venezia projesini anlattı!

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım Via/Port Venezia projesini anlatıyor ...

Viaport Venedik Sarayları görselleri
  • 15.01.2014 13:14

Viaport Venedik Sarayları görselleri

Viaport Venezia projesi dahilinde bulunan Venedik Sarayları'ndan kareler ...