maritbet girişmaritbet
Vadistanbul'da inşaatın yüzde 30'u tamamlandı!

Vadistanbul'da inşaatın yüzde 30'u tamamlandı!

Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul’da, inşa çalışmaları hızla devam ediyor.

Kaba inşaatın yılın son çeyreğinde tamamlanması planlanan ilk etapta inşaatın yüzde 30'luk bölümü tamamlandı. Yapılan açıklamaya göre, lanse edildiği günden itibaren yoğun ilgiyle satışların devam ettiği Vadistanbul'da dairelerin yüzde 53'ü şimdiden sahiplerini buldu.

Yüzde 1 KDV avantajının sunulduğu projede yılın son çeyreğinde kaba inşaatının tamamlanması planlanıyor.

Faiz oranı yüzde 0.66 
Vadistanbul'un ilk etabında, 8 blokta toplam 1.111 konut yer alıyor. 3 parselden oluşan ve toplamda 424 bin metrekarelik arsada geliştirilecek olan Vadistanbul, 3 farklı etaptan oluşacak. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks dairelerin yer aldığı Vadistanbul'da alternatif ödeme planları sunuluyor. Projede 120 aya kadar yüzde 0.66 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor.

İstanbul'un kuzeyindeki Belgrad Ormanı'yla, şehrin merkezi olarak nitelendirilen Maslak'ı birleştiren Vadistanbul, Türkiye'nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile Amerika'nın dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlandı.

1 milyon 100 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Vadistanbul, teras evler, rezidanslar, ofisler, alışveriş caddeleri, kafeler, oteller ile alışveriş merkezlerinin yanı sıra eğlence alanlarına sahip olacak. Projede 3 bin konut, 55 bin metrekarelik alışveriş merkezi, ve 750 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 28 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, ofis alanları ile 48 bin metrekare toplam alana sahip 5 ve 4 yıldızlı oteller bulunacak.

Projenin ikinci etabının 2015 sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Projenin kalbi konumundaki etapta yüksek donatılı ofis alanları, alışveriş merkezi, cadde mağazaları ve oteller bulunuyor. Vadistanbul'un üçüncü ve son etabı ise konut ve ofis alanlarından oluşuyor.

BÖLGEYİ DÖNÜŞTÜRÜYOR
Ayazağa'nın dönüşümünde rol oynayan Vadistanbul, bölgedeki sanayi alanlarının taşınmasıyla birlikte çevrenin gelişimine katkı sağlıyor. Proje içinden geçen doğal derenin etrafında oluşturulacak yaşam alanlarıyla da bölgeye de canlılık katacak.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz