maritbet girişmaritbet
Vadistanbul’a Avrupa’dan en iyi Yaşam Yerleşkesi Gelişim ödülü!

Vadistanbul’a Avrupa’dan en iyi Yaşam Yerleşkesi Gelişim ödülü!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat’ın inşa ettiği dev proje Vadistanbul, mimarisiyle Avrupa’dan ödül aldı.

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat'ın inşa ettiği dev proje Vadistanbul, mimarisiyle Avrupa'dan ödül aldı. Her yıl, dünya çapında birçok inşaat projesinin yarıştığı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde “Yaşam Yerleşkesi Gelişim' kategorisinde ödül aldı.

Mimarisinde dünyaca ünlü SOM Architecture ve Türkiye'nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design Group'tan Murat Kader'in imzası bulunan Vadistanbul, inşa edildiği bölgenin de dönüşümünde büyük rol oynuyor. TEM Otoyolu'nun yanı başında konumlandırılan Vadistanbul, konumu itibariyle Maslak ve Büyükdere Cadde'sinin alternatifi niteliğinde bir değere sahip.

Avrupa ve Arap ülkelerinin de dikkatini çeken Vadistanbul'un 1.111 konuttan oluşan etabında dairelerin yüzde 60'ı sahiplerini buldu.

İstanbul'un en yüksek prim yapan lokasyonu haline geleceği belirtilen Vadistanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daireler yer alıyor, fiyatlar ise 455 bin liradan başlıyor. Alternatif ödeme planlarının sunulduğu projede 120 aya kadar yüzde 0,84 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor.

% 45'i tamam

Türkiye'nin en büyük sanayi ve kentsel     dönüşüm projesi olarak öne çıkan Vadistanbul'da ilk etabın yüzde 45'i tamamlandı.

1 milyon 100 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Vadistanbul projesi, teras evler, ofisler, alışveriş caddeleri, kafeler, oteller ile alışveriş merkezlerinin yanı sıra eğlence merkezlerine sahip olacak.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz