maritbet girişmaritbet
TSP, yeni nesil binalara özel yönetim hizmeti veriyor!

TSP, yeni nesil binalara özel yönetim hizmeti veriyor!

Gayrimenkul geliştirme ve gayrimenkul satış hizmetleri, tesis yönetimi, işletme danışmanlığı, mühendislik ve teknik hizmet, 2. el satış, uzun dönem konaklama hizmeti gibi pek çok alanda çözüm üreten TSP, 2012’de 30 milyon dolar olan cirosunu yüzde 33 artırarak 40 milyona taşıdı

Şirket, Vodafone, British Amerikan Tobacco, Zorlu Center gibi birçok şirket ve binaya hizmet veriyor. TSP Consulting Genel Müdürü Engin Kabakçı, “Bir binayı residence yapan orada verilen hizmettir” dedi. Kabakçı, 2012'de 2 bin 600 kişilik kadroyla hizmet verdiklerini aktararak, “TSP Management markası ile Vodafone'nun Türkiye'deki tüm binalarında Bütünsel Tesis Yönetim hizmetleri sunar” dedi.

2 yıl önce Vodafone'un uluslararası bir ihale ile bütünsel tesis yönetimi hizmetlerini ‘outsource etme' yani dışarıya verme kararı aldığını ifade eden Kabakçı, “Vodafone'nun dünyada 2'nci büyük bütünsel tesis yönetimi operasyonunu biz aldık. Yönetim hizmetleri, teknik işletim arıza- onarım ve tüm elektrik ve mekanik ekipmana yıllık periyodik bakım hizmetleri, temizlik, yemek, personel taşımacılığı, dahil olmak pek çok hizmetini biz veriyoruz” diye konuştu. Ayrıca TSP Engineering markası ile Britsh Amerikan Tabacco'nun Tekel'den özelleştirme sonrası aldığı 5 sigara fabrikası ve kendilerine ait olan 1 fabrika da dahil olmak üzere 6 fabrikanın teknik işlerini yaptıklarını ifade eden Kabakçı, “Fox TV'nin teknik işleri ve bakımını yapıyoruz. Bünyemizde 350 teknisyenimiz var” dedi.

Mimarlara danışmanlık veriyor

İnşaat sektörünün büyümesi ve binalarda çeşitliliğin artmasıyla proje hazırlayan mimarların danışmanlık ihtiyaçlarının arttığını gözlemlediklerini ifade eden Engin Kabakçı, “Daha önce işletme danışmanlığı hizmeti veriyorduk. Bu yönde mimar ve mühendislerden danışmanlık talepleri artmaya başladı” dedi.

Hali hazırda yönetim hizmeti verdikleri binalarda mimari açıdan birçok sıkıntı ile karşılaştıklarını anlatan Kabakçı, “Konutlarda ve rezidaslarda, A ve A plus yönetim hizmeti veriyoruz. 15 bine yakın bağımsız bölümü yönetiyoruz. Bu doğrultuda kazandığımız bilgileri danışmanlık olarak da sunuyoruz” diye konuştu.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!
  • 20.07.2022 16:37

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!

Zorlu Center Levazım Girişi’ndeki alanda sergilenmeye başlanan ve Togg’un gelece ...

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı
  • 14.12.2021 16:44

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı

Zorlu Center, kurduğu Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlı ...

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı
  • 05.04.2014 15:35

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı

Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası Zorlu Center'da açıldı. Açılıştan çok özel ka ...

Zorlu Center'ın helikopter görüntüsü yayında!
  • 19.11.2012 17:08

Zorlu Center'ın helikopter görüntüsü yayında!

Boğaz manzarasına sahip Zorlu Center'ın son durumunu emlaktasondakika.com olarak ...