maritbet girişmaritbet
Trendist Ataşehir projesinde satışlar başladı

Trendist Ataşehir projesinde satışlar başladı

K yapı ve Solid İnşaat yeni projesi Trendist’i Ataşehir’de hayata geçiriyor

K yapı ve Solid İnşaat yeni projesi Trendist'i Ataşehir'de hayata geçiriyor. Konut ve ticari alanların yer alacağı projenin, farklı büyüklükteki daireleri ile yaklaşık 2 bin 500 kişiye ev sahipliği yapması bekleniyor. 820 konutluk projedeki 100 daire ise lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Projeyle ilgili açıklama yapan Yatırımcı Ortak Mimar Murat Karaduman, K Yapı ve Solid İnşaat olarak, ortak felsefe ve hassasiyetlerini Trendist Ataşehir projesine eksiksiz olarak yansıttıklarını söyledi.

Projenin 350 milyon liralık yatırım tutarına sahip olduğunu anlatan Karaduman, “Ataşehir Belediyesi'nden kat karşılığı anlaşması ile geliştirilen İstanbul'un en değerli arazilerinden birinde ‘Tüm Zamanların Projesi' olma iddiasıyla tasarladığımız Trendist Ataşehir'in yapımına eylül ayında başladık. Projemizi, 2015 yılı sonunda tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Metro hatlarının ortasında

Trendist Ataşehir'de yaşayanların Ataşehir merkezindeki kalabalığa girmeden TEM'e, buradan da köprülere kolayca ulaşabileceğinin altını çizen Karaduman, şunları dile getirdi:

“Ayrıca İstanbul'un gelişen bu bölgesi için planlaması yapılan raylı sistemlerin de 2019 yılına kadar tamamlanması planlanıyor. Bu hatlardan birisi projemizi, Kartal-Kadıköy metro hattına ve Bostancı iskelesine bağlayacak, diğer hat ise Uluslararası Finans Merkezi üzerinden projemizde yaşayanları Kadıköy'e ulaştıracak. Trendist Ataşehir bu iki raylı sitemin kesişim noktasında yer alıyor.”

21 bin 500 m2 peyzaj alanı

Site kısmında yatay bloklarda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, kulelerde ise 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. 21 bin 500 m²'lik peyzaj alanına sahip projenin sosyal tesisi içerisinde, fitness, pilates ve yoga salonu, 562 m² büyüklüğünde açık yüzme havuzu, 550 m² güneşlenme terası, voleybol

ve basketbol sahası, tenis kortu bulunuyor. Rezidans bloğunda ise fitness salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, 281 m² büyüklüğünde açık yüzme havuzu ve 540 m² güneşlenme alanı yer alacak.

Kent Park'a komşu

Projenin, Ataşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan ve 110 dönümlük alanıyla İstanbul'un en büyük parklarından biri olmaya hazırlanan Kent Park ile komşu olacağını açıklayan K Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Murat Karaduman, “New York'un Central Park'ı, Londra'nın Hyde Park'ı gibi İstanbul'un da Ataşehir'de çok değerli bir Kent Park'ı olacak. Kent Park sayesinde Trendist Ataşehir sakinleri hem site içinde hem de dışında yeşille iç içe olmanın hazzını yaşayacak” diye konuştu.

‘Sloganını hak etmiş'

Projenin reklam yüzü olarak ekranlarda yer alacak olan Mazhar Alanson ise hoş bir sürpriz yaparak toplantıya katıldı. Proje de yer almaktan mutluluk duyduğunu belirten Alanson, “Bu proje sunduğu yaşam kalitesi ve mimari yapısı ile tüm zamanların projesi sloganını hak etmiş. Benim de tüm zamanların sanatçısı olduğumu düşündükleri için reklam yüzü olmamı istediler. Ben de çok beğendiğim bu projede yer almaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Toplam 820 konut

K Yapı & Solid İnşaat ortak girişimi bünyesindeki profesyonel mimari ekip tarafından tasarlanan Trendist Ataşehir, 3 adet 33 katlı, 13 adet ise 8 katlı olmak üzere 16 bloktan oluşuyor. Projede 820 adet konut bulunuyor. Toplam 275 bin m² inşaat alanına sahip projede, hem Trendist Ataşehir sakinlerinin hem de tüm Ataşehirlilerin yararlanabileceği 43 adet farklı büyüklükte cadde mağaza ve sosyal alanlar da yer alacak.

Yüzde 1 KDV

Toplantıda projenin satış fiyatları ile ilgili bilgi veren Trenist Ataşehir projesi CFO'su Ufuk Orcan, “Metrekare fiyatları 3 bin 850 TL'den başlayan Trendist Ataşehir'de daire fiyatları 250 bin TL ile 872 bin TL arasında değişiyor. Katma değer vergisi oranının yüzde 1 olduğu proje tamamlandığında en az yüzde 40 değer artışı bekliyoruz” dedi. Projenin detayları ile ilgili bilgi veren Proje Koordinatörü Mustafa Orman, “Trendist Ataşehir zamansız, ve modası geçmeyen bir proje olacak şekilde tasarlandı ve uygulanıyor. Bu nedenle ‘Tüm Zamanların' projesi olacağına inanıyoruz” diye ifade etti.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Trendist Ataşehir'deki gelişmeler paylaşıldı!
  • 18.04.2015 16:51

Trendist Ataşehir'deki gelişmeler paylaşıldı!

K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trendist Ataşehir'deki son ...

Trendist Ataşehir'i Mustafa Orman'dan dinleyin!
  • 29.11.2014 16:12

Trendist Ataşehir'i Mustafa Orman'dan dinleyin!

K Yapı ve Solid İnşaat Ortaklığı Genel Müdürü Erdem Mustafa Orman, Trendist Ataş ...

Mustafa Orman, Trendist Ataşehir'in detaylarını açıklıyor
  • 08.11.2013 15:57

Mustafa Orman, Trendist Ataşehir'in detaylarını açıklıyor

K Yapı yönetim Kurulu Üyesi ve Trendist Ataşehir Proje Koordinatörü Mustafa Orma ...

Trendist Ataşehir basın lansmanı yayında
  • 08.11.2013 15:38

Trendist Ataşehir basın lansmanı yayında

K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığında inşa edilen Trendist Ataşehir basın lansmanı ...

Trendist Ataşehir'in Mazhar Alanson'lu reklam filmi
  • 08.11.2013 13:30

Trendist Ataşehir'in Mazhar Alanson'lu reklam filmi

Trendist Ataşehir'in reklam yüzü Mazhar Alanson oldu ...

Trendist Ataşehir'in tanıtım filmi yayında
  • 08.11.2013 13:28

Trendist Ataşehir'in tanıtım filmi yayında

820 daireden meydana gelen Trendist Ataşehir, K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığınd ...