maritbet girişmaritbet
The House Residence Bomonti projesi satışta

The House Residence Bomonti projesi satışta

Yenigün İnşaat imzası taşıyan ve satışa çıkan The House Residence Bomonti konumuyla dikkat çekiyor

Uluslararası arenada en iyi 250 müteahhit firma arasında yer alan ve 41'inci yılını kutlayan Ankaralı Yenigün, ilk gayrimenkul projesi olan The House Residence Bomonti'yi satışa çıkardı. İlk proje için İstanbul'da Bomonti'yi seçen Yenigün, butik otel markası Thehouse zinciriyle işbirliği yapıyor.

Yenigün Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün, gayrimenkul sektörüne gecikmeli de olsa giriş yaptıklarını belirterek, önemli projelerin altına imza atarak bu sektörde kalıcı olacaklarını söyledi.

Mithat Yenigün, Bomonti projesinin ilk olması nedeniyle üzerinde titiz bir çalışma gerçekleştirdiklerini anlatarak, “Tek projede kalmayacağız. Bundan sonraki dönemlerde yeni projeler hayata geçireceğiz” dedi. Uzun süre NATO'nun işlerini yaptıklarını ve bunun kendileri için çok önemli bir referans olduğunu dile getiten Yenigün, “Ağırlıkla yurtdışındayız ama 2-3 yıldır Türkiye'ye yöneldik. Afganistan, Rusya, Libya, Kuzey Irak ve arabistan'da projeler yaptık” dedi.

Yenigün Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cihat Kılıç, Bomonti projesi için iyi bir ekip oluşturduklarını vurgulayarak, “Çok uzun zamandır yurtdışında önemli işler yapıyoruz. Bu deneyimimizi buraya getirdik. Gayrimenkul sektörü çok iyi bir gelişim gösterdi ve Artık Türkiye'de projeler geliştireceğiz” diye konuştu.

‘İlkleri buluşturduk'

Bomonti'nin iyi bir lokasyon olduğunu ve gelişme gösterdiğini dile getiren Göktalay, “Bomonti 5. otelimiz oldu. Bundan sonra tarihi yarımdada bir otel yapabiliriz. Diğer şehirlerden de teklifler geliyor ama asıl hedefimiz yurtdışına açılmak” dedi.

Projenin geliştirmesini ve pazarlamasını yapan FYP Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Yılmaz Phillipson, projenin birçok ilkle hayata geçirildiğini söyledi. The House Residence Bomonti'nin Yenigün'ün ilk projesi olmasının yanında Thehouse'un da ilk rezidansı olacağını anlatan Phillipson, “Bu projeyle Nişantaşı'ndaki yaşamı Bomonti'ye taşıyacağız. 155 dairelik butik projenin 51 odası otele ayrılırken diğerlerini ise ihtiyaçlara göre şekillendirdik. Bölgede 200 bin dolara daire satarak şehrin merkezinde oturmayı olanaklı kılacağız” dedi.

Metrekaresi 4.500 dolar

95 milyon dolar maliyetle yapılan proje 3.500 metrekarelik arsada yapılıyor. İnşaat alanı ise 32 bin metrekare. Projede 42 ile 199 metrekare arasında değişen 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. Mayıs 2016'da sahiplerine teslim edilecek projede dairelerin metrekaresi 4.500 dolardan satışa sunuluyor.
En düşük dairenin fiyatı ise 200 bin dolar. Yenigün İnşaat, kendi bünyesinde peşinata bağlı olarak vade farksız taksit imkânı sunuyor. Bunun yanında Odea Bank bu projeye özel faiz oranlarıyla kredi kullandıracak.

‘Bizimle çok örtüştü'

Thehouse Hotel Grubu CEO'su Cenk Göktalay, şimdiye kadar butik otel işletmeciliğiyle faaliyet gösterdiklerini belirterek, bu projeyle ilk kez rezidans işleteceklerini söyledi. Cenk Göktalay , otelin dışında rezidans işletmesiyle ilgili planlarının olduğunu anlatarak, “Şimdiye kadar birçok teklif geldi ama kabul etmedik. Bu proje ise bizimle çok örtüştü. İyi bir sinerjiyle ekip oluşturduk” dedi.

Sanat ve tasarım buluşacak

Projede işletme markasında The House Hotel ile The House Residence markası kişiye özel sınırsız hizmetler sunacak. The House Residence Bomonti'de FYP Proje Geliştirme'nin planladığı konsept ve iç dizayn, İngiltere Conran + Partners ve Hyland Edgar Driver işbirliği ile hayata geçirilecek.
The House Residence 2 farklı tasarım alternatifiyle özel olarak tasarlanmış apart dairelere dönüşecek. Bu hizmeti alanlar bir otele gelir gibi bavulunu alıp gelebilecek ve hemen yaşamaya başlayabilecek.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yenigün İnşaat, Kamerun'un en büyük ve en lüks stadyumunu inşa etti
  • 27.09.2021 15:36

Yenigün İnşaat, Kamerun'un en büyük ve en lüks stadyumunu inşa etti

Kamerun'un ekonomi başkenti Douala'da Türk müteahhitler tarafından inşa edilen " ...

Yenigün İnşaat'ın tanıtım filmi yayında
  • 16.05.2014 13:53

Yenigün İnşaat'ın tanıtım filmi yayında

40.yılını kutlayan Yenigün İnşaat'ın tanıtım filmi emlaktasondakika.com'da ...

The House Residence Bomonti'nin lansmanı yayında
  • 16.05.2014 11:33

The House Residence Bomonti'nin lansmanı yayında

Konumu ve mimarisiyle dikkat çeken projesinin basın toplantısı emlaktasondakika. ...

Füsun Yılmaz, The House Residence'ı tanıttı
  • 15.05.2014 17:21

Füsun Yılmaz, The House Residence'ı tanıttı

Gayrimenkul sektöründe farklı hizmetler sunan FYP Proje Geliştirme'nin YKB'si Fü ...

Cihat Kılıç 'O bölgeye yakışan bir proje üreteceğiz'
  • 16.01.2014 17:21

Cihat Kılıç 'O bölgeye yakışan bir proje üreteceğiz'

Emlak Konut GYO Kazlıçeşme arsa ihalesini Özak GYO, Yenigün İnşaat ve Delta Yatı ...

Mithat Yenigün, Gayrimenkul Zirvesi için neler söyledi?
  • 12.12.2013 12:05

Mithat Yenigün, Gayrimenkul Zirvesi için neler söyledi?

Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün, GYODER Gayrimenkul Zirvesi ...