maritbet girişmaritbet
Tek katlı villa yaşamı Toskana Vadisi’nde!

Tek katlı villa yaşamı Toskana Vadisi’nde!

Arıkan Yapı tarafından geliştirilen Park Village, Toskana Vadisi projesiyle birleşiyor

Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi, Arıkan Yapı'nın eseri olan Park Village tek katlı yaşam konsepti ile birleşerek Büyükçekmece'de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor. 

Adım atıldığı andan itibaren Akdeniz kokan bir hayatınkapılarını aralayan Toskana Vadisi 3. Faz, İstanbullularla buluşuyor.  Toskana Vadisi 3. Faz'da, 450.000 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Toskana Vadisi 3. Faz, global gayrimenkul geliştirme şirketi Emaar Properties PJSC'nin ülke iştiraki Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliği ile Büyükçekmece'de hayata geçiyor. Emaar, ana proje geliştirici ve arazi sahibi olarak projede yer almaya devam ediyor. Toskana Vadisi 3. Faz,  Arıkan Yapı tarafından ortak alanları ve dış cephe görüntüleri Toskana Vadisi'nin diğer fazlarıyla aynı şekilde dizayn edilmiş tek katlı villalar olarak inşa edilecek ve satılacak. 

Böylece projede üç katlı, iki katlı villalar ve villa dairelerden sonra tek katlı villalarla ürün yelpazesi genişleyecek. Gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet gösteren iki büyük şirketin enerjisini ve dinamizmini birleştiren proje, tek katlı yatay yerleşimin de en güzel örneklerinden birini oluşturacak. 

Emaar Türkiye Genel Müdürü Ozan Balaban “Tam parselden oluşan 1068 dönüm arazide, 700 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilen Toskana Vadisi projemize yepyeni bir yaklaşımla ‘tek katlı villa' yaşamının ayrıcalığını getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Toskana Vadisi 3. Faz'ın geliştiricisi Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan ise, “Hayatta sahip olduğumuz en önemli varlığımız ailemiz, onların güvenliği ve huzuru bizim de mutluluğumuz demektir. Oluşturduğumuz yeni yaşam konseptinde ailenin mutluluğunu arttırırken, sunduğumuz konforla da yaşam kalitesine farklı bir bakış açısı getiriyoruz” diye konuştu.

Tamamı tek katlı

Büyükçekmece Gölü manzarasına hâkim, 1068 dönüm arazi içinde yer alan Toskana Vadisi 3. Faz, tamamı tek katlı, tam müstakil, yüksek tavanlı, iç bahçeli, alaturka kiremitli, taş duvarlı ve Akdeniz kimlikli 8 tipte 187 adet villadan oluşuyor. 179 metrekareden 694 metrekareye kadar farklı büyüklükte konut, 3 odadan 7 odaya kadar farklı oda seçenekleriyle sunuluyor. Toskana Vadisi 3. Faz'ın en önemli özelliklerinden biri tüm günü içinde geçirilebilecek büyüklükteki mutfakları. Büyüklükleri 18 metrekare ile 51 metrekare arasında değişen mutfaklar, her daim yaşayan evler oluşturmak üzere tasarlandı. 
Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ozan Balaban 'Türkiye bizim evimiz'
  • 12.03.2015 15:10

Ozan Balaban 'Türkiye bizim evimiz'

EMAAR Türkiye CEO'su Ozan Balaban, İstanbul ve Antalya olmak üzere Türkiye'de ya ...

The Adress Residence şimdi İstanbul'da!
  • 03.03.2015 10:55

The Adress Residence şimdi İstanbul'da!

Emaar tarafından Çamlıca'daki dev projenin kulesi olarak inşa edilen The Adress ...

İstanbul'un marka değeri hakkında önemli açıklamalar!
  • 28.05.2014 15:27

İstanbul'un marka değeri hakkında önemli açıklamalar!

EMAAR Türkiye Genel Müdürü Ümit Türüdü Şen, İstanbul'un marka değeriyle ilgili m ...

Toskana Vadisi 3. Etap tanıtım filmi
  • 27.05.2014 14:59

Toskana Vadisi 3. Etap tanıtım filmi

Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye ortaklığında inşa edilen Toskana Vadisi 3. Etap, te ...

Ümit Türüdü Şen ile Emaar Square'i konuştuk!
  • 11.09.2013 15:10

Ümit Türüdü Şen ile Emaar Square'i konuştuk!

Emaar Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü Şen, Emaar Square projesi anlat ...

Habip Arıkan Park Village projesini anlatıyor!
  • 24.07.2013 13:44

Habip Arıkan Park Village projesini anlatıyor!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, Park Village projesinin detayla ...