maritbet girişmaritbet
Selimoğlu Group, Residence Eagle’ı satışa çıkardı

Selimoğlu Group, Residence Eagle’ı satışa çıkardı

Ortaklarıyla birlikte 300 milyon dolarlık yatırıma imza atacak olan Selimoğlu Group, Çengelköy Park Villaları’nın ardından yılın ikinci projesini, Kartal Residence Eagle’ı (Kartal) satışa çıkardı

Geçtiğimiz hafta Demirland İnşaat ile birlikte hayata geçirdikleri Çengelköy Park Villaları'nı satışa sunan Selimoğlu Group, 2014'te ortaklarıyla birlikte planladığı toplam 300 milyon dolarlık yatırım planının ikinci halkası Kartal Residence Eagle projesini tanıttı. Group, bu yıl içinde Çeşme'de villa projelerinin yanı sıra, İstanbul Fikirtepe'de 8 adada konut ve iş merkezi projeleri hayata geçirecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Selimoğlu, Kartal'da sahil bölgesinde denize 300 metre mesafedeki Kartal Residence Eagle projesinin lansmanını gerçekleştirdiklerini anlattı. Kartal Residence Eagle'ın Zaha Hadid tarafından tasarlanan Kartal Kentsel Dönüşüm Arazisi, Eczacıbaşı arazisi ve Ağaoğlu-DAP ortaklığının proje gerçekleştireceği çimento fabrikası arazilerine komşu olduğu bilgisini veren Selimoğlu projenin 20 milyon TL'lik yatırım değerine sahip olduğunu kaydetti. Aydoğan Selimoğlu, projenin 17 bin 365 metrekarelik arsa üzerinde 134 konut ve 10 ticari üniteden oluştuğunu belirterek, inşaatının yüzde 50'sinin tamamladığı ifade etti. Selimoğlu, projenin Haziran 2015'te teslim edileceğini açıkladı.

Lansmana özel indirim
Büyüklükleri 52 ile 130 metrekare arasında değişen dairelerin stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinden oluştuğu bilgisini veren Aydoğan, şunları söyledi: “Residence Eagle, lansman dönemine özel ayrıcalıklarla 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 120 aya kadar uygun faiz oranlarıyla konut kredisi kullanılan projede, alternatif ödeme planları da bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 2 bin 600 TL ile 3 bin 600 TL arasında değişiyor. Proje tamamlandığında yüzde 50 prim bekliyoruz.”

Çeşme'ye her yıl 100 villa yapıyor
Uzun yıllardır Çeşme'de villa yatırımları bulunduğunu ve her yıl bu bölgede 100 villa inşa ettiklerini anlatan Aydoğan Selimlioğlu, “Çeşme İstanbullu yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği bir bölge ve projelerimize büyük talep alıyoruz. Kaliteli villalar üretiliyor ve Çeşme'de elit bir kitle oluştu. Bölgede, Alaçatı, Ilıca, Dalyan, Aya Yorgi'de villalar yapıyoruz” dedi.

Fikirtepe'de 8 ada için 5 bin konut
Aydoğan Selimoğlu, İstanbul'da kentsel dönüşümün sembolü haline gelmesi beklenen Fikirtepe'de 8 ayrı adada toplam 5 ila 8 bin arasında konut ve Türkiye'nin en büyük iş ve ticaret merkezini hayata geçirmeyi planladıklarını anlattı. Fikirtepe'de dönüşüm sürecinin uzadığını ve imar probleminin aşılmasını beklediklerini dile getiren Selimoğlu, “Uzun bir sürecin ardından ruhsat alma aşamasına geldik. Ancak uzayan süreç hem arsa sahipleri hem de biz yatırımcılar için sıkıntılara neden oluyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın süreci İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile hızlandırmaya çalıştığı duyumlarını alıyoruz. Ruhsatlar alınır alınmaz projelere start vereceğiz” diye konuştu. Selimoğlu, “Bölgede kimi projelerde Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Pana Film ile bazı projelerde de Vartaş ve Rochel firmalarıyla ortaklıklarımız bulunuyor. Fikirtepe'de sanayinin bulunduğu alanı aldık. Burada Türkiye'nin en büyük iş ve ticaret merkezini yapacağız” dedi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte 360 Kurtköy'ün detayları!
  • 21.10.2015 17:22

İşte 360 Kurtköy'ün detayları!

Demirbaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş ve Hanesel Yapı Yönetim Kur ...

Aydoğan Selimoğlu 'Dernekle hareket edeceğiz'
  • 04.02.2015 09:41

Aydoğan Selimoğlu 'Dernekle hareket edeceğiz'

AYİD Başkan Vekili Aydoğan Selimoğlu 'AYİD olarak inşaatçıların sorunlarını dile ...

Hızır Selimoğlu şirket projelerinin detaylarını anlatıyor
  • 11.03.2014 14:29

Hızır Selimoğlu şirket projelerinin detaylarını anlatıyor

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, şirketin tarihini ve proje ...

Aydoğan Selimoğlu, Residence Eagle'ı anlatıyor
  • 23.01.2014 17:07

Aydoğan Selimoğlu, Residence Eagle'ı anlatıyor

Selimoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Selimoğlu, Residence Eagle projesinin d ...

Residence Eagle Kartal basın lansmanı yayında
  • 23.01.2014 17:05

Residence Eagle Kartal basın lansmanı yayında

Selimoğlu tarafından inşa edilen Residence Eagle Kartal projesinin basın lansman ...

Kartal Eagle Residence tanıtım filmi yayında
  • 22.01.2014 10:39

Kartal Eagle Residence tanıtım filmi yayında

Selimoğlu imzası taşıyan Eagle Residence projesinin tanıtım filmi emlaktasondaki ...