maritbet girişmaritbet
Sayfiye projesinde evlerin yüzde 50’si 1 ayda sahiplerini buldu

Sayfiye projesinde evlerin yüzde 50’si 1 ayda sahiplerini buldu

Rönesans Konut’un İstanbul’daki ilk projesi Sayfiye, yoğun ilgi gördü

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye, satışa çıktığı 18 Nisan'dan bu yana güçlü bir satış grafiği yakaladı. 276 konuttan oluşan projede dairelerin % 50'si bir ayda satıldı. Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, kısa sürede yakalanan bu ivmenin Rönesans'ın inşaat sektöründe uluslararası bir marka olarak bilinirliliği sayesinde yakalandığını söyledi.

Sayfiye projesinin Kartal'da gerek konsepti gerekse ödeme koşullarıyla dikkat çektiğini belirten Dinçer, “Hem yatırımcılar hem de oturum amaçlı almak isteyenler için teslim tarihinin 18 ay gibi kısa bir sürede olması da satışları fırsata çevirerek, büyük avantaj sağladı” diye belirtti.

Deniz manzaralı

Projenin yatırımcılar için kazandıran bir proje olacağını belirten Dinçer,  “2+1, 2,5+1, 3+1, bahçeli dubleks, kat bahçeli dubleks ve teraslı daireler gibi farklı daire planları oturum için daire arayan tüketiciler tarafından beğenildi” dedi.
Sayfiye projesinin, Aydos Ormanı ve Adalar'a yakınlığı ile İstanbul'un balkonu olarak geçen Kartal'ın doğal güzellikleriyle dikkat çektiğini belirten Dinçer, projenin gördüğü ilginin Rönesans'ın gelecek projeleri adına da memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Sayfiye'nin tüm dairelerinde isteyenlere orman, isteyenlere deniz manzarası sunulduğunu dile getiren Dinçer, şunları söyledi:
“Sayfiye, geniş ailelerden çekirdek ailelere, yatırım yapmak isteyenlerden oturum için konut arayışında olanlara kadar çok geniş bir kitleye hitap ediyor. Bazı daire tiplerinde mutfaklarda yer alan kiler alanları, çamaşır odaları, kullanıcılara özel tahsisli depo alanları da daire sahiplerine sunulan önemli avantajlar olarak yer alıyor.”

Yüzde 1 KDV fırsatı sundu

Sayfiye'de dairelerin ortalama metrekare fiyatları yaklaşık 3.000 TL'den başlıyor. Ödeme planı ise yüzde 5 peşin, yüzde 5 Eylül 2014, yüzde 5 Mart 2015 ve yüzde 10'luk bölümü ise teslimde ödenecek şekilde planlandı. Toplam yüzde 25'lik bu ödemenin haricinde anlaşmalı bankalardan konut kredisi kullanabilecekler. Bunların yanı sıra Sayfiye'nin teslim süresi ile de farklılık oluşturularak, 18 ay gibi kısa bir zamanda teslim edilecek. Sayfiye'de daire sahipleri Aralık 2015 itibariyle dairelerini teslim alabilecekler. Sayfiye'de ayrıca yüzde 1 KDV fırsatı da bulunuyor.Kartal-Yakacık'ta inşa edilen Sayfiye, Aydos Ormanı'na yürüme mesafesinde yükseliyor.

10 m2'lik balkon tasarladı  

Sayfiye hayatında olduğu gibi geniş balkonların, terasların, kat bahçelerinin yer aldığı projede, bahçeli 1+1, bahçeli dubleks, kat bahçeli dubleks, teraslı 2+1, teraslı 3+1 seçenekleri sunuluyor. Sayfiye'de, 1+1'den 3+1'e kadar 68 ile 186 m2 arasında farklı daireler yer alıyor. Projede bazı dairelerde 10 m2 büyüklüğe varan geniş balkonlar bulunuyor. Teraslar ise 20 m2'den başlayıp 70 m2'ye kadar çeşitlilik gösteriyor.

14 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Sayfiye'nin 8 bin 500 metrekare yeşil alan, 1500 metrekare ise sosyal tesis alanı bulunuyor. Projenin toplam inşaat alanı ise 50 bin metrekare.

Yavuz Karaman 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Rönesans, Türk inşaat sektörünün dünyadaki pazar payını artırıyor
  • 06.09.2022 15:48

Rönesans, Türk inşaat sektörünün dünyadaki pazar payını artırıyor

Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak: "Avrupa’da, dünyanın en büyük şirketl ...

Rönesans, dünyanın en büyük müteahhitlerini solladı!
  • 26.08.2022 09:53

Rönesans, dünyanın en büyük müteahhitlerini solladı!

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne yönelik en köklü ve saygın de ...

Rönesans Holding’e Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan Sürdürülebilirlik Ödülü
  • 15.06.2022 11:24

Rönesans Holding’e Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan Sürdürülebilirlik Ödülü

Rönesans Holding, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın (EBRD) 2022 yılı Sürdürüle ...

Rönesans Holding ‘Sürdürülebilir Geleceği Tasarla’ yarışması başladı
  • 30.05.2022 16:33

Rönesans Holding ‘Sürdürülebilir Geleceği Tasarla’ yarışması başladı

Dünyanın farklı coğrafyalarında heyecan verici mühendislik projelerine imza atan ...

Rönesans Holding Başkanı Ilıcak'a "Japonya'nın en yüksek devlet nişanı" takdim edildi
  • 18.05.2022 17:35

Rönesans Holding Başkanı Ilıcak'a "Japonya'nın en yüksek devlet nişanı" takdim edildi

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin salgının en yoğun olduğu dönemde hı ...

Erman Ilıcak'a 'Japonya'nın en yüksek devlet nişanı'  takdim edildi!
  • 14.05.2022 12:01

Erman Ilıcak'a 'Japonya'nın en yüksek devlet nişanı' takdim edildi!

Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Türkiye ile Japonya arasındaki iş bir ...