maritbet girişmaritbet
Sancaktepe’ye organik site konseptini getirdi!

Sancaktepe’ye organik site konseptini getirdi!

Selin Yapı’nın ilk projesi olan Rings İstanbul’da yaşam başladı. Mahalle konseptinde hayata geçirilen projede bahçeli konutlar da satışa çıktı.

İlaç ve sanayi sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Selçuklu Holding, Selin Yapı ile girdiği inşaat sektöründeki ilk projesi olan Rings İstanbul'da sona geldi. Projedeki konutlar mayıs ayından itibaren teslim edilmeye başlanırken, 100 aile ise oturmaya başladı. Mahalle konseptinde hayata geçirilen projedeki teslimler ise devam ediyor.

Selin Yapı Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ataç, Rings İstanbul'un bir mahalle şeklinde tasarlandığını belirterek, oturumun başladığı projede marketin, sinemanın ve anaokulunun açıldığını söyledi. Projenin bir yaşam alanı için gerekli tüm ihtiyaçları kendi bünyesinde karşılayacak şekilde tasarlandığını dile getiren Gökhan Ataç, AVM'nin devreye girmesiyle birlikte bu ihtiyaçların rahatlıkla giderilebileceğini söyledi.

Gökhan Ataç, projenin çok geniş bir arazi üzerinde 4 parselden oluştuğunu belirterek, Rings İstanbul'un 499 konuttan oluştuğunu kaydetti. Bir diğer parselde ise 116 rezidansın bulunduğunu anlatan Ataç, “Ayrıca 40 bin metrekarelik alanda sosyal donatıların yer aldığı bir parsel var. Son parselimiz ise 1000 konutluk bir yer ve burayı da önümüzdeki dönemde farklı konseptlerde hayata geçireceğiz” dedi. Gökhan Ataç, projedeki konutların metrekarelerinin büyük olduğunu anlatarak, şunları söyledi:

‘Oturumluk konut yapıyoruz'

“Bazı projelerde 15 metrekarelik salonlar yapılıyor. Küçük evlere eşya sığmıyor. Yaşam standardı ve kalitesi düşüyor. Bu evlerin fiyatı düşük oluyor ama metrekare fiyatı daha pahalıya geliyor.”

Net metrekare fiyatının 4 bin lira olduğunu söyleyen Ataç, “Benzer projelerde daha yüksek. Bu nedenle büyük konut satıyoruz. Projemizde ortalama 189 metrekarelik konutlar var. Genelde küçük dairelerin çok olduğu projeler değer kaybedebilirken, büyük konutlardan oluşan projelerde ise tam tersi oluyor” diye konuştu.

Küçük daire kalmadı

Gökhan Ataç, 499 konutluk projede 220 dairenin inşaatının tamamlandığını, satışı süren ev sayısının ise 70 olduğunu belirterek, “Daire metrekarelerimiz çok büyük. Buna rağmen satışlarımız gayet iyi gidiyor. Elimizde küçük daire hiç kalmadı. Mesela 82 metrekarelik 1+1'ler var” dedi.

Hobi bahçeleri

Gökhan Ataç, projenin en önemli özelliklerinden birinin hobi bahçeleri olduğunun altını çizerek, 200 tane 10'ar metrekarelik bahçe planladıklarını vurguladı. Bu alanları konut sahiplerine çok uygun fiyatlardan vereceklerine dile getiren Ataç, isteyen konut sahiplerinin burada zaman geçirebileceğini belirtti.

Projede ayrıca kiralanabilir köpek evi yaptıklarını, kümesler ve meyve bahçeleri oluşturduklarını anlatan Gökhan Ataç, “Organik site yapıyoruz. Burada yaşayanlar çok farklı işlerle uğraşabilecek. Ayrıca projenin arkası orman, önünde AVM var. Bilfen okulu da açılıyor” dedi.

‘Bölge hızla gelişiyor'

Gökhan Ataç, projenin yapıldığı Sancaktepe'nin özellikle ilçe olmasıyla birlikte hızla geliştiğini anlatarak, şunları söyledi: “Bölge çok iyi gelişiyor. Bu hem yatırımcı hem de oturmak isteyenler için iyi bir fırsat. Bölgeyi Ataşehir'in 7-8 yıl önceki haline benzetiyorum. Metrekare fiyatları 3 bin lira seviyesinde ama bu fiyat çok daha fazla artacak. Bölgeye 4 bin 100 yataklı hastane yatırımlarının yanı sıra 1300 kişilik Ford Ar-ge merkezi geliyor.”

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Rings İstanbul örnek daire görüntüleri
  • 24.03.2014 15:59

Rings İstanbul örnek daire görüntüleri

Konutların hemen teslim edildiği ve yaşamın başladığı Rings İstanbul'da çatı dub ...

Rings İstanbul Sancaktepe’nin reklam filmi!
  • 21.09.2012 15:54

Rings İstanbul Sancaktepe’nin reklam filmi!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Rings İstanbul’un reklam fi ...

Rings İstanbul'da 2+1 örnek daire foto galerisi için tıklayın!
  • 16.10.2012 14:37

Rings İstanbul'da 2+1 örnek daire foto galerisi için tıklayın!

Selin Yapı imzasıyla Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesinin 2+ ...

RINGS ISTANBUL
  • 10.12.2011 18:53

RINGS ISTANBUL

Bin 500 konut ve bir AVM'den oluşan Rings İstanbul projesi Selin Yapı tarafından ...

Rings İstanbul'da fırsat bayramda da devam ediyor
  • 10.07.2015 09:51

Rings İstanbul'da fırsat bayramda da devam ediyor

Rings İstanbul’un sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat ...

Rings İstanbul babaları unutmadı!
  • 15.06.2015 13:49

Rings İstanbul babaları unutmadı!

Rings İstanbul, 20 – 22 Haziran tarihlerinde, Babalar Gününe özel 20.000 TL’ye ...