maritbet girişmaritbet
Resim İstanbul projesinde satışlar başladı

Resim İstanbul projesinde satışlar başladı

Ortadoğu Grup, 1.310 konutluk Resim İstanbul projesini satışa çıkardı. Sancaktepe’deki projede yatırımcılara yüzde 50 prim vaat edilirken, firma yeni projeler için de hazırlık çalışmaları yapıyor

Ortadoğu Grup, İstanbul Anadolu yakasının yatırımları çeken bölgelerden biri olan Sancaktepe'de yeni bir projeyi satışa çıkardı. 1310 konuttan oluşan Resim İstanbul adındaki projenin bölgedeki yatırımlarının ilk halkası olduğunu ifade eden Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, bir diğer arsalarında ise önümüzdeki dönemlerde yeni yatırım yapacaklarını söyledi. Mehmet Gür, projenin yapıldığı yer olan Sancaktepe'nin hızlı bir gelişim gösterdiğini vurgulayarak, 4.100 yataklı şehir hastanesi ve metro sayesinde bölgenin önümüzdeki dönemde çok daha fazla değerleneceğini söyledi.

2015 sonunda teslim...
Mehmet Gür, Resim İstanbul projesinin az katlı 28 blokta 1.310 daireden oluştuğunu belirterek, üç etap halinde inşa edilen projenin inşaatına başladıklarını, ilk etabı 2015 sonunda, projenin tamamını ise 2016 sonunda teslim edeceklerini söyledi. İlk etapta bulunan 546 daireyi satışa çıkardıklarını dile getiren Gür, projede liste fiyatları üzerinden lansmana özel yüzde 10 indirimin yanı sıra, ayrıca peşin ödemelerde yüzde 10 indirim daha yaptıklarını kaydetti. Mehmet Gür, şu bilgileri verdi: “Lansmana özel yüzde 10 indirimli fiyat üzerinden, isteyen yüzde 25 peşin, kalanı 30 ay vade farksız ödeyebiliyor. Yine lansmana özel yüzde 10 indirimli fiyat üzerinden isteyen yüzde 50 peşin, kalanı için 48 ay vade farksız ödeme yapabiliyor. Hatta Resim İstanbul'dan yüzde 2 peşinatla dahi ev sahibi olmak mümkün. Konut alıcısına 60 ay firma bünyesinde finansman desteği de sağlıyoruz.”

14 farklı seçenek
81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Resim İstanbul'da,  28 blokta toplam 1.310 daire bulunuyor. Üç etaptan oluşan projenin birinci etabında toplam 546 adet daire yer alıyor. Resim İstanbul'da çekirdek aileden geniş ailelere kadar herkes düşünüldü. Bu nedenle projede 1+1'den 4+1'e 14 farklı tipte daireye yer verildi. Resim İstanbul'da normal dairelerin dışında yüksek tavanlı çatı katı dairelerle geniş ve ferah bahçe kullanımlı özel bahçe katı daireler de bulunuyor. Projede 3 bin 750 metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis de bulunuyor. Tesiste hamam,  fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, cep sineması, açık hava sineması yer alıyor.

Yatırımlar artıyor
Markalı konut projelerine ev sahipliği yapmaya başlayan Sancaktepe'de Teknik Yapı'nın Evora projesinin ardından Selçuklu Holding'in Rings İstanbul projesi satışa çıkmıştı. Yakın lokasyonlardaki Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO'nun projelerinin yanı sıra bölgede Dumankaya ve Sur Yapı gibi firmalar da yeni projeler geliştiriyor.

Fikirtepe'ye 500 daire
Mehmet Gür, geçtiğimiz yıl haziranda Merkez Zekeriyaköy'ü satışa çıkardıktan sonra ikinci lansmanı yaptıklarını belirterek, 2014 içinde birkaç projeye daha başlayacaklarını söyledi. Gür, grubun daha önce Middleist, Şişli Memorial Hastanesi Kompleksi, Ortadoğu Plaza, Ortadoğu İş Merkezi, Famas Plaza, İstoç Plaza, Güneysu Kültür Merkezi, Azerbaycan Kültür Merkezi, Gür Plaza ve Gönül Evleri gibi projeler yaptığını belirterek, şu bilgileri verdi:
“Resim İstanbul'da 1310 daireye başladık. İlk etaptaki 546 konutu satışa çıkardık. Buradaki ikinci arsamızda 500-600 konut yapacağız. Bunların dışında Eyüp'te 400 konut, Fikirtepe'de 500, Göksu'da 80ve Kağıthane'de 120 konut yapacağız.”

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kudret Hazer, Resim İstanbul'u anlattı!
  • 29.10.2014 16:42

Kudret Hazer, Resim İstanbul'u anlattı!

Resim İstanbul Satış Müdürü Kudret Hazer, emlaktasondakika.com Haber Koordinatör ...

Mehmet Gür, 'Projelerimize yabancılar çok ilgi gösteriyor'
  • 13.09.2014 12:21

Mehmet Gür, 'Projelerimize yabancılar çok ilgi gösteriyor'

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, CNR Emlak 2014 Fuarı'nda emlaktaso ...

Resim İstanbul Konutları maket videosu yayında
  • 12.02.2014 11:19

Resim İstanbul Konutları maket videosu yayında

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesi maket video emlaktasondakika.com farkıyla y ...

Resim İstanbul projesinin tanıtım filmi yayında
  • 11.02.2014 16:51

Resim İstanbul projesinin tanıtım filmi yayında

Sancaktepe Resim İstanbul Konutları'na ait tanıtım filmi emlaktasondakika.com fa ...

Ortadoğu Grup tanıtım filmi yayında
  • 11.02.2014 16:46

Ortadoğu Grup tanıtım filmi yayında

Ortadoğu Grup'a ait tanıtım filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...