maritbet girişmaritbet
Ortadoğu Grup, proje atağına Merkez Zekeriyaköy’den başladı!

Ortadoğu Grup, proje atağına Merkez Zekeriyaköy’den başladı!

İnşaat sektöründe adını Şişli’de hayata geçirdiği Middleist, Kağıthane’de inşa ettiği Gönül Evleri, Şişli Memorial Hastanesi Kompleksi ve Ortadoğu Plaza ile duyuran Ortadoğu Grup, İstanbul yatırımlarına hız kazandırıyor

Zekeriyaköy'de ‘Merkez Zekeriyaköy' adını taşıyan yeni bir projeye başlayan firma, bu yıl ve önümüzdeki yıl İstanbul'un farklı bölgelerinde projeler geliştirmeye devam edecek.

106 konuttan oluşan proje Zekeriyaköy'ün ana arter yolu üzerinde 25 bin 360 metrekare alanda inşa ediliyor. Projede 140 metrekare 2+1 çatı dubleksi dairelerin yanı sıra büyüklüğü 176 ile 200 metrekare arasında değişen 3+1 bahçe dubleksi daireler yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy'de büyüklüğü 281 ile 284 metrekare arasında değişen 5+1 tripleks ikiz villalar da bulunuyor. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projede konut teslimleri Aralık 2014'te gerçekleşecek.

Lansmana özel fiyat
Projede lansman dönemine özel sınırlı sayıda konut için tamamı peşin ödeme veya yüzde 25 peşinat, kalanı banka kredili ödemelerde yüzde 10 lansmana özel indirim avantajı sunuluyor.  Bunun dışında, isteyenler yüzde 5 ön ödeme yaparak yüzde 75'lik tutarı banka kredisi ile ödüyor ve yüzde 20'lik peşinatı ise Aralık 2014'e erteleyebiliyor. Merkez Zekeriyaköy'ün ön satış döneminde yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Mehmet Gür, projeyi İstanbul şehir yaşamına en yakın, doğal zenginlikler içerisinde ve insan tabiatına en uygun yerleşim merkezi olan Zekeriyaköy'de konumlandırdıklarını söyledi.

Bol sosyal tesis bulunuyor
İstanbul'un üç tarafının denizlerle çevrili olmasına rağmen denize rahatlıkla girilemediğine dikkat çeken Gür, “Merkez Zekeriyaköy'de yaşayanlar evlerinden çıktıktan sonra sadece 5 dakika içinde Kilyos'a ulaşabilecek ve denizden faydalanabilecek. Belgrad ve Fatih Ormanları, Atatürk Arboretumu, Bahçeköy mesire yerlerinde doğanın tüm güzellikleri yine sadece 5 dakika mesafeyle ellerinin altında olacak” dedi.

Mehmet Gür, güçlü komşuluk ilişkilerinin yeniden hayat bulacağı Merkez Zekeriyaköy'de mini golf sahası, tenis kortu, basketbol sahası, açık hava fitness alanları, çiçek bahçesi, pergolalar, açık yüzme havuzları, güneşlenme terasları ve süs havuzlarının yer aldığını söyledi.

Çocuklar ata binecek
Merkez Zekeriyaköy'ün en büyük farklılıklarından biri de, projenin sınır komşusu olan Göçmen's Ranch Binicilik Tesisleri. İstanbul'un pek çok bölgesinden at binme keyfini yaşamak isteyenlerin rağbet ettiği binicilik tesisinde, projede yaşayan aileler çocuklarına at sevgisini aşılarken, binicilikle ilgilenen yetişkinler de at binme keyfini bir adım mesafede doyasıya yaşayabilecek.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mehmet Gür, 'Projelerimize yabancılar çok ilgi gösteriyor'
  • 13.09.2014 12:21

Mehmet Gür, 'Projelerimize yabancılar çok ilgi gösteriyor'

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, CNR Emlak 2014 Fuarı'nda emlaktaso ...

Ortadoğu Grup tanıtım filmi yayında
  • 11.02.2014 16:46

Ortadoğu Grup tanıtım filmi yayında

Ortadoğu Grup'a ait tanıtım filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Mehmet Gür Resim İstanbul'u anlatıyor
  • 10.02.2014 17:20

Mehmet Gür Resim İstanbul'u anlatıyor

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Sancaktepe Resim İstanbul projesin ...

Merkez Zekeriyaköy görücüye çıktı! Lansman yayında!
  • 03.06.2013 16:03

Merkez Zekeriyaköy görücüye çıktı! Lansman yayında!

Ortadoğu Grup'un yeni projesi Merkez Zekeriyaköy'ün lansmanı yapıldı. Toplamda 1 ...

Resim İstanbul maket fotoğrafları
  • 10.02.2014 16:21

Resim İstanbul maket fotoğrafları

Ortadoğu Grup'un Sancaktepe'de inşa ettiği Resim İstanbul projesinin maket görse ...