maritbet girişmaritbet
Olimpa Konutları’nda fiyatlara yüzde 18 KDV dahil

Olimpa Konutları’nda fiyatlara yüzde 18 KDV dahil

Başakşehir’in en büyük yatırımcısı olan Fuzul Grup, yeni projesi Olimpa Konutları’nı satışa çıkardı. Ailelere yönelik 3+1 ve 4+1 tipindeki konutlar yüzde 18 KDV dahil olarak satılıyor

İstanbul'un en hızlı gelişen ilçelerinin başında gelen Başakşehir'e yatırım yapan Fuzul Yapı, yeni projesini satışa çıkardı. Olimpa Konutları, daha önce yapılan Olimpa AVM ve Olimpa Rezidans ile bütünleşerek ‘Olimpa Park' adını alacak. Proje böylece AVM, konut, rezidans ve çarşı konseptiyle hizmet verecek.

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Başakşehir'in çehresini değiştiren önemli projelerin ardından yeni projelere devam ettiklerini söyledi. Bölgedeki tek alışveriş merkezi olan Olimpa AVM ve Olimpa Rezidans'ı da kendilerinin hayata geçirdiğini anlatan Akbal, 2000'li yıllarda başladıkları yatırımların son halkasını 160 milyon liralık Olimpa Konutları'nın oluşturduğunu dile getirdi.

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal da, bölgede çok önemli yatırımları hayata geçirdiklerini anlatarak, “Arsa yatırımlarımız devam ediyor. Yeni projeler inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

2015'te teslim edilecek
Fuzul Grup Pazarlama Müdürü Ümit Bozkurt, projenin 232 daire ve 55 cadde mağazasından oluştuğunu söyledi. Projeyi Kasım 2015 tarihinde tamamlamayı planladıklarını anlatan Bozkurt, şu bilgileri verdi:
“Projede ailelere yönelik olarak 131 ve 14 metrekarelik 3+1 ve 199 metrekarelik 4+1 daireler var. Fiyatlar ise 435 bin liradan başlıyor, 700 bin liraya kadar çıkıyor. Bu fiyatlara yüzde 18 KDV dahil. Bankalardan yüzde 25 peşinle 10 yıllık kredi kullanılabiliyor. Örnek dairemizi ise Olimpa AVM'de  hazırladık.”

Projenin mimarı olan Aslı Özcan ise, tasarımda site ve mahalle konseptini bir araya getirdiklerini söylerken, Proje Satış Darnışmanı Neşe Beyatlı, projenin yatırımcılardan da ilgi görmesini beklediklerini vurguladı.

Bölgenin ilk müteahhidi
Eyüp Akbal, 1999'daki Marmara Depremi'nin ardından, gayrimenkul alanına girdiklerini belirterek, şunları söyledi:
“Başakşehir'e ilk KİPTAŞ girmişti. Ardından özel sermaye olarak biz geldik. Yaptığımız birbirinden farklı butik projelerle Başakşehir'in mimarisi değişmeye başladı. ‘Olimpa AVM'yi yapacağız' dediğimizde herkes bize şüpheyle baktı. Olimpa AVM'yi yaptık. Olimpa AVM ile bölgedeki insan profili de binaların cepheleri de değişmeye başladı. Fuzul Yapı'nın farklı konseptteki özel projeleri Başakşehir yeni bir yüze kavuştu.”

Arsa fiyatları patladı
Başakşehir'in son yıllarda çok hızlı değer kazandığını ifade eden Eyüp Akbal, bölgenin yakınında Sağlıkkent, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Kanal İstanbul, Bio İstanbul gibi projelerin hayata geçeceğini söyledi. Bu yatırımlar doğrultusunda ilçenin nüfusunun da hızla arttığını belirten Akbal, “Bölgeye metro da geldi. Marmaray'ın da gelmesiyle Üsküdar'a gitmek yaklaşık 50 dakika olacak” dedi.

Eyüp Akbal, bölgenin gelişmesine paralel olarak gayrimenkul fiyatlarının da arttığına işaret ederek, “2000'li yıllarda arsaların metrekare fiyatı 34 liraydı. Şimdi ise 3 bin lirayı buldu. En son metrekaresi 2 bin 900 liraya arsa satın aldık” dedi. Projedeki daire fiyatlarının ise metrekarede 3 bin 500 lira olduğunu kaydeden Akbal, “Bu fiyatları ise 5 bin liraya rahatlıkla çıkabilir. Kent Ariva'da bizen 350 bin liraya daire alanlar 1 yıl içinde bunu 600 bin liraya sattı” diye konuştu.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Olimpa Park Evleri örnek daire videosu yayında
  • 20.11.2013 11:39

Olimpa Park Evleri örnek daire videosu yayında

Fuzul Yapı'nın Olimpa Park projesinin örnek dairesini emlaktasondakika.com ekibi ...

Eyüp Akbal, Olimpa Park projesini anlatıyor
  • 19.11.2013 16:46

Eyüp Akbal, Olimpa Park projesini anlatıyor

Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Olimpa Park projesini Hü ...

Olimpa Konutları basın lansmanı yayında
  • 19.11.2013 16:05

Olimpa Konutları basın lansmanı yayında

Başakşehir'de Olimpa AVM ve Olimpa Rezidans yanında konumlandırılan Olimpa Konut ...

Olimpa Park Evleri reklam filmi için tıklayınız
  • 19.11.2013 13:13

Olimpa Park Evleri reklam filmi için tıklayınız

Olimpa Park Evleri projesi Başakşehir'de inşa ediliyor. 232 konutluk bir proje o ...

Olimpa Konutları reklam filmi yayında
  • 19.11.2013 13:07

Olimpa Konutları reklam filmi yayında

232 dairelik bir proje olan Olimpa Konutları, Başakşehir'de Fuzul Yapı tarafında ...

Olimpa Park basın lansmanından kareler
  • 19.11.2013 13:57

Olimpa Park basın lansmanından kareler

Fuzul Yapı'nın Başakşehir'de inşa edeceği Olimpa Park'ın basın toplantısından ka ...