maritbet girişmaritbet
Nurol Tower, 140 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor!

Nurol Tower, 140 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor!

Son dönemdeki proje atağıyla dikkat çeken Nurol GYO, ilk projesini Mecidiyeköy arsasında gerçekleştirdi. Nurol Tower adıyla hayata geçirilen proje, 140 milyon dolar yatırım bedeline sahip

 

Nurol GYO, Mecidiyeköy'de bulunan yeni projesi Nurol Tower'ı tanıttı. ‘EvOfisEv' konseptiyle inşa edilen projede, toplam 243 adet ev-ofis bulunuyor.
 
‘Hayata Yatırım' sloganıyla hareket ettiklerini belirten Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, 2013 yılında İstanbul'da üç dev yatırıma imza atacaklarını söyleyerek, bu projelerden ilkinin 140 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Nurol Tower projesi olduğunu belirtti. Projeyi İstanbul'un önemli merkezlerinden biri olarak kabul edilen Mecidiyeköy'de hayata geçirdiklerini anlatan Aykaç, “Nurol Tower projesi, fonksiyonel tasarımı, mimari teknik özellikleri ve merkezi konumu ile İstanbul'un yükselen projeleri arasında öne çıkıyor. Projenin, tüm fonksiyonları ile Haziran 2014'de tamamlanması planlanıyor” dedi.
 
Konutların dışında projede, 12 adet ofis, çarşı katında da 36 adet dükkân ve mağaza olmak üzere 291 bağımsız bölüm bulunduğunu belirten Aykaç, “133 metre yükseklikteki 32 katlı Nurol Tower, 360 derece İstanbul manzarasına sahip olacak. Üçgen formda tek blok halinde inşa edilen Nurol Tower, 73 ile 193 metrekare  arasında değişen büyüklüklerde konutlardan oluşuyor” dedi.
 
5 bin dolardan başlıyor
Nurol Tower'ın 5 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktığını açıklayan Musa Aykaç'ın projede Türkiye'nin önde gelen mimarlık, mühendislik ve danışmanlık firmalarının biraraya gelerek çalıştığını kaydetti.
 
Projenin, yerli ve yabancı müşterilere açık olacağını söyleyen Musa Aykaç, “Özellikle toplu ulaşım merkezine yakınlığı, Adalet Sarayı'na ve önemli hastanelere yürüme mesafesinde olmasından dolayı Nurol Tower'a avukat, doktor, mali müşavirler, sigorta şirketleri gibi serbest meslek sahipleri ile küçük, orta ve büyük ölçekli şirketlerden talep alıyoruz” dedi.
 
İstanbul'a 3 proje geliyor
 
Yeni projelerle ilgili bilgi veren Musa Aykaç, İstanbul Mecidiyeköy'de 7 bin metrekarelik bir alanda inşa ettikleri Nurol Tower'ı, hem işyeri hem de yaşam alanı ihtiyaçlarını karşılayacak ‘EvOfisEv' konseptiyle hayata geçirdiklerini söyledi. Aykaç,  Hürriyet Medya Towers'ın bulunduğu 55 bin metrekarelik arsa üzerinde Basın Ekspress projesini ve Türk Telekom Arena Stadı'nın hemen arkasında 9 bin 500 metrekarelik alanda inşa edecekleri Seyrantepe projelerine ilişkin detayları da yakın zamanda paylaşacaklarını ifade etti.
 
Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nurol GYO'nun projeleri ne durumda?
  • 23.12.2015 17:22

Nurol GYO'nun projeleri ne durumda?

Nurol GYO; Nurol Park, Nurol Life ve Nurol Tower projelerinin son durumu masaya ...

Nurol Tower projesinin basın toplantısı için tıklayın!
  • 26.03.2013 15:49

Nurol Tower projesinin basın toplantısı için tıklayın!

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç ev sahipliğinde gerçekleştirilen Nurol Tower l ...

Musa Aykaç Nurol GYO’nun politikasını anlatıyor!
  • 14.08.2012 15:46

Musa Aykaç Nurol GYO’nun politikasını anlatıyor!

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, gayrimenkul yatırım ortaklıkları ve Nurol GYO ...

Nurol Tower projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com'da!
  • 19.09.2012 17:49

Nurol Tower projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com'da!

Nurol GYO tarafından Çağlayan'da hayata geçirilen Nurol Tower projesinin ilk gör ...

Nurol GYO, metrekare değil ferah yaşam alanları satıyor!
  • 02.05.2017 14:08

Nurol GYO, metrekare değil ferah yaşam alanları satıyor!

Nurol GYO, “Nurol Çözümleri” (N Çözümleri) başlığı altında yaşam alanlarında gel ...

Nurol GYO basınla bir araya geliyor!
  • 28.03.2017 09:39

Nurol GYO basınla bir araya geliyor!

Nurol GYO projelerindeki son gelişmeleri paylaşmak üzere 2 Mayıs'ta basınla bir ...