maritbet girişmaritbet
Nish Adalar ile adalara nazır yaşam başladı

Nish Adalar ile adalara nazır yaşam başladı

Özyazıcı İnşaat'ın hayata geçirdiği Nish Adalar Projesi adalar keyfi yaşatıyor

İstanbul'un en yüksek yerleşim alanlarından Süreyyapaşa'da inşa edilen Nish Adalar'da adalar manzarasına nazır yaşam başladı. Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, 2 bin 300 konuttan oluşuyor. Yalova'dan Sarayburnu'na uzanan nefes kesen manzarasıyla öne çıkan Nish Adalar'da 202.500 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Geniş sosyal yaşam ve spor alanları içinde dördü açık, biri kapalı olmak üzere yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, spa, Türk hamamı, kafe, restoran, seyir terası ve yürüyüş yolları bulunuyor. 160 bin metrekarenin peyzaja ayrıldığı projede, daire sakinlerinin ihtiyaçlarına yanıt verecek ticari üniteler de yer alıyor. Süper marketlerden, eczaneye, kuaföre, kuru temizlemeye kadar tüm ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde hizmete giren ticari ünitelerle Nish Adalar'da yaşam merkezi kurulması amaçlanıyor.

Yüzde 1 KDV alıyor
İstanbul'un en yüksek yerleşim alanlarından Süreyyapaşa'da konumlanan Nish Adalar'ın son etabında da yaşam başladı. 249.849 TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 40'ı peşin kalanı 60 ay vadeye sıfır faiz, 120 ay vadeye ise yüzde 0,50 faiz oranıyla satışa sunuldu. Projenin yüzde 1 KDV oranına tabi tutulması da önemli avantajları arasında yer alıyor. Nish Adalar'ın her ihtiyaca yönelik tasarlanan daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Konumu itibariyle adeta İstanbul'un kaptan köşkünde yükselen Nish Adalar, E-5 karayoluna 2,5 km, Sahil yoluna 4 km, Bostancı İDO iskelesine 7 km mesafede yer alarak ulaşım açısından da büyük avantajlar sağlıyor.

Ormana komşu 
Süreyyapaşa Ormanı'nın yanı başında yer alan Nish Adalar kesintisiz adalar ve İstanbul manzarasının yeşille mavinin buluştuğu bir noktada yer alıyor. Projenin 160 bin metrekaresinin peyzaja ayrılmasıyla eşsiz bir yaşam alanı oluşturuluyor. Temiz havasıyla avantaj sağlayan projenin çevre düzenlemesinde 5 bin 300 ağaç, 53 bin çiçekli bitki ve 153 bin bodur bitki bulunuyor. Manzarasının yanı sıra 160.000 metrekarelik peyzaj alanı ve buna ek olarak, Süreyyapaşa Korusu ve projenin arkasını tümüyle kaplayan ormanlık alanı ve temiz havasıyla da birçok projenin önüne geçiyor. Projenin kesintisiz adalar ve İstanbul manzarası da Nish Adalar'ı bir çekim merkezi haline getiriyor.

Uluslararası arenanın yıldızı olacak
Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı, Türk inşaat sektörünün her geçen yıl büyümesini sürdürdüğünü belirtti. Özyazıcı, “Son 10 yıl içinde yakalanan ivme artarak devam ederken, uluslararası alanda birçok başarıya imza atılıyor. Türk gayrimenkul projeleri son yıllarda uluslararası arenada düzenlenen fuarlar ve zirvelerin ilgi odağı haline geldi” dedi.

Dünyanın birçok noktasından gayrimenkul ödüllerinde, projelerimiz ve mimarlarımızın ödül aldığını dile getiren Özyazıcı, şunları söyledi: “Yurt dışında birçok projenin ihalesi de Türk firmalara teslim ediliyor. İnşaat sektörümüz bu başarılı çizgisiyle ve her geçen yıl artan büyüme grafiğiyle 2014 yılında uluslararası arenanın yıldızı olacak. Türkiye gayrimenkullerinin, bilhassa İstanbul'un olması gereken değerlere henüz ulaşmadığını düşünüyorum. Bu nedenle Türkiye'de ciddi bir potansiyel var. Yabancı yatırımcı da bunu görüyor. 2013 yılında yabancı yatırımcı yönünde atılan adımlarla sektörümüz yurt dışına daha da açılacak. 2014 yılının çok daha iyi geçeceğini beklenen seviyeler üzerinde bir çizgiye ulaşacağını düşünüyorum.”
Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Route İstanbul Ataköy'de çalışmalar tam gaz!
  • 27.07.2016 15:38

Route İstanbul Ataköy'de çalışmalar tam gaz!

Özyazıcı İnşaat'ın yeni projesi Route İstanbul Ataköy'de satış ofisi kuruldu, ça ...

Nish Adalar yeni reklam filmi yayında
  • 18.11.2013 10:04

Nish Adalar yeni reklam filmi yayında

Nish Adalar projesinin yeni reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Ahmet Özyazıcı'dan Nish Adalar projesini dinleyin!
  • 13.08.2012 16:04

Ahmet Özyazıcı'dan Nish Adalar projesini dinleyin!

Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı, Nish Adalar projesinin s ...

Nish Adalar projesinde son durum ne?
  • 26.07.2012 15:28

Nish Adalar projesinde son durum ne?

Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Nish Adalar projesindeki son durumu ...

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!
  • 26.05.2012 15:19

Nish Adalar'da yüzde bir peşinatla haziranda teslim!

Maltepe Süreyyapaşa'da Özyazıcı İnşaat ve KİPTAŞ ortaklığıyla hayata geçirilen N ...

Nish Adalar’a pilotun gözünden bakın
  • 27.04.2012 12:04

Nish Adalar’a pilotun gözünden bakın

Deniz manzaralı Nish Adalar’ın inşaatı tüm hızıyla devam ediyor ...