maritbet girişmaritbet
Nef, New York'ta satış ofisi açtı, sıra Dubai'de

Nef, New York'ta satış ofisi açtı, sıra Dubai'de

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, müşteri taleplerini daha iyi karşılamak için yeni ofis konseptiyle hizmet verecek

2013 yılında gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Nef, New York'a açtığı satış ofisiyle yatırım bölgesini genişletti. Firma, bu 2014'te ise Dubai'ye ofis açacak. Nef olarak 2013 yılında merkezi lokasyonlarda, özgün tasarımları ile ön plana çıkan, nitelikli projelerin satışlarını kısa sürelerde tamamladıklarını ifade eden Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, yılın ilk çeyreğinde Nef Haliç Projesi'nde yakaladıkları satış başarısı ile yıla iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getirdi. Timur, Nef Haliç Projesi'nde 3 hafta gibi kısa bir sürede tamamlanan satışlar nedeniyle, ev sahibi yapamadıkları müşterileri için yeni projeleri hızlandırdıkları açıkladı. Proje değeri 620 milyon TL olan Nef Kağıthane 03 ve Nef Merter 12 projelerini de bu sene satışa sunduklarını anlatan Timur, “Nef Kağıthane 03 projemizin konut satışlarını sadece 23 günde tamamlarken, yoğun talep nedeniyle 2014 yılında satışa sunmayı planladığımız projelerimizin lansmanlarını öne çektik. Ev sahibi yapamadığımız müşterilerimiz için aynı lokasyonlarda geliştirdiğimiz Nef Kağıthane 08 ve Nef Merter 13 Projeleri'mizi de yılı bitirmeden satışa çıkardık” dedi.

Satış ofisleriyle ilgili bilgi veren Timur, şunları söyledi:
“Tasarıma verdiğimiz önem ve geliştirdiğimiz konseptlerimizle ön plana çıkan projelerimizde müşterilerimizin taleplerine daha iyi cevap verebilmek ve yoğunluk nedeniyle uzayan bekleme sürelerini azaltmak için yepyeni bir satış ofis konseptini hayata geçirdik. Yeni satış ofisimizi ziyaret edenler, özel sergi alanlarıyla Nef'in bugüne kadar sunduğu proje ve keşiflerinin yanı sıra dünyaca ünlü tasarımcıların Nef projeleri için özel olarak tasarladığı objeleri ve foldhome üniteleri gibi birçok detayı yerinde görme imkânına sahip oluyor.” 

Timur, “Önümüzdeki on sene içerisinde gayrimenkul sektöründe uluslararası bir marka olma hedefimiz çerçevesinde 2013 yılını bitirmeden açtığımız New York ofisimiz ile de 2014 yılında bu bölgedeki tasarımcı ve yatırımcılarla iş birliğimizi artıracak yeni bir satış kanalı açtık” dedi.

Dubai'ye ofis açacak
2014 yılı başında açmayı planladıkları Nef Dubai ofisi için de lokasyonu belirleyerek, bu bölgedeki yatırım talebini karşılayacak yeni bir adım daha attıkları belirten Timur, şunları söyledi:
“Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projelerimizde olduğu gibi önümüzdeki dönemde de projelerimizi yine merkezi lokasyonlarda gerçekleştireceğiz. 7 farklı serimiz olan flats, houses, dorms, suites, residence, offices konseptleri ile çevre uygunluğu ve hedef kitlenin ihtiyaçları doğrultusunda yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyoruz.”

Uzun vadeli ortaklık
Erden Timur, “Sektörde daha önce proje bazlı yapılan ortaklıkların aksine İş GYO ile birlikte uzun vadede kentsel dönüşüm kapsamında geliştirilecek yeni projeler için önemli bir ortaklığa imza attık. Yeni nesil şehirciliğin öncüsü olmak için İş GYO ile yaptığımız bu uzun soluklu ortaklığın ilk projesini ise Zeytinburnu'nda gerçekleştireceğiz. Bu proje için şimdiden çalışmalarımıza başladık” diye konuştu.
Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Luxera'dan 3 projeye özel cazip indirimler, vade farksız ödemeler ve 120 ay kredi fırsatı
  • 03.10.2023 11:19

Luxera'dan 3 projeye özel cazip indirimler, vade farksız ödemeler ve 120 ay kredi fırsatı

Kurulduğu 2015 yılından bugüne kadar “Ulaşılabilir Lüks” stratejisiyle İstanbul’ ...

Bakan Nebati: "Bu bir konut kampanyası değil, gayrimenkul finans mimarisidir"
  • 12.01.2023 17:08

Bakan Nebati: "Bu bir konut kampanyası değil, gayrimenkul finans mimarisidir"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AAtölye'de düzenlenen AA Editör Masası' ...

Avrupa Ticaret Merkezi projesine Artaş imzası!
  • 06.10.2022 15:21

Avrupa Ticaret Merkezi projesine Artaş imzası!

Avrupa Ticaret Merkezi projesi, Artaş imzasıyla Avcılar'da hayata geçiriliyor. 1 ...

Özbek: "Arsa geliştirmelerden Galatasaray sonuna kadar istifade edecek"
  • 01.08.2022 17:27

Özbek: "Arsa geliştirmelerden Galatasaray sonuna kadar istifade edecek"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Odi ...

Türkiye'de 6 ayda 1,5 milyonu aşkın gayrimenkul satış işlemi yapıldı
  • 08.07.2022 11:40

Türkiye'de 6 ayda 1,5 milyonu aşkın gayrimenkul satış işlemi yapıldı

Türkiye'de bu yılın ilk 6 ayında 1,5 milyondan fazla gayrimenkul satış işlemi ya ...