maritbet girişmaritbet
Nef’in 897 konutluk iki projesinde 6 bin 447 talep geldi!

Nef’in 897 konutluk iki projesinde 6 bin 447 talep geldi!

Gayrimenkul sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla öne çıkan Nef, Kağıthane ve Merter’de toplam 620 milyon lira değerindeki iki projeyi satışa çıkardı

Gayrimenkul sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla öne çıkan Nef, Kağıthane ve Merter'de toplam 620 milyon lira değerindeki iki projeyi satışa çıkardı. Bu projelerde de yenilikçi yaklaşımını sergileyen firma bunun karşılığını ise gelen taleple aldı. Nef Kağıthane 03 ile Nef Merter 12 projelerinde toplam 897 konutu almak için 6 bin 447 kişi sıraya girdi.

Nef Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını belirterek, “Aslında gelen talep çok daha fazla. Yaklaşık 20 bin kişi projeyle ilgilendi. Ama 6 bin 447 kişi ev almak için sıraya girdi. Daha önce randevuyla satıyorduk ama artık sıra numarası alanlar projelerden daire alabilecekler” dedi.

Önemli olan felsefesi

Erden Timur, projeleri hayata geçirirken, para kazanmayı değil, öncelikle bir felsefeyi hayata geçirmeye çalıştıklarının altını çizerek, “Gerçek ihtiyaç sahiplerinin ne istediğini bulmaya çalışıyoruz. Bunu yapabildikten sonra ise zaten satış sıkıntısı yaşamıyoruz” görüşünü dile getirdi.  Timur, şöyle konuştu:

“Gerçek ihtiyaçlardan yola çıkarak projelerimizde farklılaşıyoruz. Öncelikle garanti sunuyoruz. Tüm projelerimizin teminatı bankaya yatıyor. Bu nedenle inşaatın bitmemesi mümkün değil. Tasarıma önem veriyoruz. Dünyanın en iyi tasarımcıları bizim projeleri ve içinde kullanılan malzemeleri özel tasarlıyor. Foldhome ve foldoffice sistemiyle çok sayıda istenildiği zaman kullanılabilen ortak donatı alanları yaratıyoruz. Son olarak ise modüler sistemi işlevsel kullanmaya başladık. Bu sayede konutta oluşabilecek stokları da önleyeceğiz. Birleştirilebilen evler yerine istenildiğinde birbirini tamamlayan kullanışlı üniteler tasarlıyoruz.”

Erden Timur, İstanbul'da 26 arsada proje geliştirdiklerini belirterek, “Kolay ulaşım ağına sahip yerlerde ve ayda 3 bin lira maaş alanlara hitap ediyoruz. Ödeme planlarımızı da buna göre ayarlıyoruz. Bizden 9 bin lira peşinle ayda 1.200 lira ödeyerek daire şehrin merkezinde daire almak mümkün. Aslında çok geniş bir hedef kitlemiz var” diye konuştu.

Merter'i Lombardini tasarladı

Nef'in Merter'de  E-5 üzerindeki  Nef Merter 12 projesi Armani Hotel Milano'nun da mimarı olan Lombardini tarafından tasarlandı. Nef Merter 12'de toplam 562 konut yer alıyor. Mimarisiyle dikkat çeken projede 53 ila 135 metrekare arasında daireler  bulunuyor.

Kağıthane'ye modüler proje

Nef Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Çelik, Kağıthane'de Cendere Caddesi üzerinde yer alan ve Addon tarafından tasarlanan Nef Kağıthane 03'ün 19 katlı bir konut ve 14 katlı bir ofis bloğundan oluştuğunu kaydetti. Projede 335 konut, 143 ofis ve 12 mağazanın yer aldığını dile getiren Selçuk Çelik, şöyle konuştu:

“44 metrekare alana sahip 1+1 dairelerde, ayrıca her daire için 5 metrekare depo alanı bulunuyor. Bahçeli, balkonlu ve teraslı daire tiplerinin de yer aldığı projede 1+1 konutlar, birleştirilerek 2+1 ve 3+1 daireler de elde edilebiliyor. Projede fiyatlar 230 bin liradan başlıyor.”

Ofisi yabancı fon istedi

Erden Timur, Nef Kağıthane 03 projesindeki özel tasarımlı ofis bloğunu daha tanıtım bile yapmadan Singapurlu emeklilik fonunun satın almak istediğini belirterek, “Yabancı fonların daha projeler tanıtılmadan talip olması İstanbul'un ve projelerin değerini göstermesi bakımından çok önemli bir gösterge” dedi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Nef'ten 2022'nin ilk markalı arsa fırsatı! 2 bin TL taksitle arsa!
  • 30.12.2021 11:43

Nef'ten 2022'nin ilk markalı arsa fırsatı! 2 bin TL taksitle arsa!

Sektöre “markalı arsa’ ile yeni bir nefes getiren Nef, 2022’nin ilk fırsatı için ...

Nef, Sıtkı Kösemen ‘Dönüşümler’ sergisini 16. Contemporary İstanbul’da sunuyor
  • 30.09.2021 16:51

Nef, Sıtkı Kösemen ‘Dönüşümler’ sergisini 16. Contemporary İstanbul’da sunuyor

Nef, sanatın farkındalık gücünü, sanatçı Sıtkı Kösemen’in sergisinde bir kez dah ...

Nef Garantili Kira Desteği nedir?
  • 13.12.2017 16:40

Nef Garantili Kira Desteği nedir?

Nef tarafından açık artırmayla satılacak olan dükkanlar için Garantili Kira Dest ...

Murat Özyeğin, RE360'a katıldı!
  • 06.12.2017 11:58

Murat Özyeğin, RE360'a katıldı!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Gayrimenkulün Büyük Buluşması R ...

FC Barcelona’nın yeni sponsoru Nef!
  • 18.05.2017 10:26

FC Barcelona’nın yeni sponsoru Nef!

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Nef, FC Barcelona ile 3 yıllık sponsorluk ...