maritbet girişmaritbet
MNG Holding, Boutique projesiyle Atakent'ten konuta girdi!

MNG Holding, Boutique projesiyle Atakent'ten konuta girdi!

Konut sektörüne giren firmalardan biri de MNG Holding oldu. İstanbul Atakent’teki MNG Blue Boutique projesini satışa sunan firma bu projeyle sektöre ısındıktan sonra yenilerine başlayacak. Sonraki proje ise Erzurum’da olacak

Uluslararası alanda 8 sektörde faaliyet gösteren MNG Holding, inşaat sektöründeki 45 yıllık deneyimini konut sektörüne taşıyor. Holding, son dönemde yapılan yatırımlarla İstanbul'un öne çıkan bölgelerinden olan Atakent'teki projesiyle konut sektörüne giriş yaptı.

Ankara Hilton Otel, İzmir Hilton Otel, Dikmen Vadisi Konutları, Halk Bankası Genel Müdürlük binasını yapan MNG Holding'in Atakent'teki projesinin adı ‘MNG Blue Boutique' oldu.

Proje, Atakent'in merkezindeki son parsellerden birinde, Küçükçekmece Gölü'nden, Marmara Denizi, Prenses Adaları ve Çamlıca'ya kadar uzanan panoramik manzaraya hakim bir noktada yer alıyor.

276 konut ve 6 adet ticari ünitenin bulunduğu MNG Blue Boutique'te 1+0'dan 4+1'e kadar çeşitli tiplerde daire seçenekleri yer alıyor. Dubleks ve teraslı daire seçeneklerinin de yer aldığı projenin her katında kat bahçelerine yer veriliyor.

Dairelerin büyüklükleri ise 51 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor. Yüzde 25 peşinle alınabilen daireler için bankalardan 60 aya kadar  yüzde 0,72 faiz oranından kredi kullanılabiliyor.

Proje 14 bin 300 metrekarelik arsada inşa edilirken, bu alanın 8 bin 500 metrekaresi peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına ayrılıyor.
Bu bölümlerde yeşilin yanı sıra 4 mevsim kullanım imkanı sağlayan yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ile buhar odası, aerobik salonunu, basketbol, voleybol, mini futbol gibi spor alanları ve tartan zemin yürüyüş yolları yer alıyor.

Yılsonunda teslim
MNG grubuna ait Targem Mimarlık tarafından tasarlanan projede alışılagelmiş konut anlayışının dışında hizmetler sunuluyor. Resepsiyon hizmetinin yanı sıra, her daireye 3,5 ile 4 metrekarelik depo, 6 adet kapalı otopark erişimli hızlı asansörler, her daireye kapalı otopark ve site sakinlerine hizmet vermek üzere tasarlanan 400 metrelik kreşle daire sakinlerine hizmet verecek.
Basın Ekspres'e 2.5 km, Atatürk Havalimanı'na 7 Metrobüs ve E5 Otoyolu'na 3.5, TEM Otoyolu'na ise 6 km mesafede konumlanan projede konutlar, tamamen bitmiş, iskan ruhsatları alınmış olarak 2013 yılı aralık ayı içinde sahiplerine teslim ediliyor.

Erzurum'a yeni proje yapacak

MNG Blue Boutique Satış ve Pazarlama Koordinatörü Merih Deligöz, birçok proje yapmalarınıa rağmen, bu projeyle markalı konut sektörüne giriş yaptıklarını söyledi. Deligöz, projenin arsasının da kendilerinin olduğunu belirterek, “Projede MNG'nin deneyimini kullanıyoruz. Yeni satışa çıkmamıza rağmen yoğun talep aldık. İnşaat da ilerliyor ve 10. kata çıktık” dedi.

Deligöz, MNG Blue Boutique ile sektöre ısındıktan sonra daha büyük ölçekli projelerin altına imza atmak istediklerini belirterek, “Elimizde başka arsalarımız var. Bu kapsamda Erzurum'da da konut ve AVM'den oluşan bir projenin hazırlıklarını yapıyoruz” diye konuştu.

Projenin künyesi
Adı: MNG Blue Boutique
Yeri: Atakent
Yapımcı firma: MNG Holding  
Teslim tarihi: Aralık 2013
İnşaat alanı: 56.000 m2
Arsa alanı: 14.300 m2
Peyzaj alanı: 8.500 m2
Mimarlık ofisi: Targem Mimarlık
Toplam konut Sayısı: 276
Toplam otopark Sayısı: 356
Ticari alanlar: 6

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Blue Boutique örnek daire görselleri
  • 08.11.2013 17:08

Blue Boutique örnek daire görselleri

MNG Holding tarafından Atakent'de inşa edilen Blue Boutique'nin 2+1 ve 1+1 daire ...

MNG Blue Boutique Halkalı örnek daire görselleri ilk kez emlaktasondakika.com'da!
  • 04.04.2013 14:09

MNG Blue Boutique Halkalı örnek daire görselleri ilk kez emlaktasondakika.com'da!

MNG iştiraki Mapa turizm imzasıyla inşa edilen Blue Boutique projesinin örnek da ...

Blue Boutique'de son 20 konut satışta!
  • 23.12.2014 17:11

Blue Boutique'de son 20 konut satışta!

Deniz ve göl manzaralı daireleriyle ön plana çıkan Blue Boutique projesinde son ...

MNG, Afrika'da altın madeni işletecek
  • 02.07.2014 15:21

MNG, Afrika'da altın madeni işletecek

Afrika'da son dönemlerde Türk şirketlerinin ağırlığı artıyor ...

Merih Deligöz, Emlaktasondakika canlı yayınına konuk oldu!
  • 17.06.2014 13:27

Merih Deligöz, Emlaktasondakika canlı yayınına konuk oldu!

Emlaktasondakika.com satış ofislerindeki canlı yayınlarına yeniden start verdi. ...

MNG Holding, Afrika'da altın madeni işletecek
  • 02.06.2014 17:08

MNG Holding, Afrika'da altın madeni işletecek

Afrika'da son dönemlerde Türk şirketlerinin ağırlığı artıyor ...