maritbet girişmaritbet
Konut almak isteyenlere bayramlık kampanyalar!

Konut almak isteyenlere bayramlık kampanyalar!

Bayram tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. 9 günlük tatilde bolca zaman bulacak olan tüketiciler için farklı seçenekler sunun firmalar özellikle düzenledikleri kampanyalarla ev almayı kolaylaştırmak istiyor

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, bayram önü ev sahibi olmak isteyenlere Flex Kurtköy, Dumankaya Modern Collection, Konsept Halkalı, Ritim İstanbul ve Dumankaya Miks projeleri ile farklı ödeme seçenekleri ve bayrama özel indirimler sunuyor. 

Avantajlı ödeme planları sunan Dumankaya geleneksel bayram kampanyası ile yaşamın başladığı Flex Kurtköy'de yüzde 10 indirim yapıyor. 24 ay sıfır faiz ve esnek ödeme planlarıyla daireler hemen teslim ediliyor.

Dumankaya Modern Collection'dan daire almak isteyen konut sahibi adayları, Modern Collection'dan yüzde 10 bayram indirimi, 24 ay sıfır faiz, taksit öteleme ve sıfır faiz imkânları ile daire satın alabiliyor.

Dumankaya Konsept Halkalı projesinde ev sahibi olmak isteyenler ise sınırlı sayıdaki 3+1 dairelere sıfır peşinat, taksit öteleme ve 24 ay sıfır faiz seçenekleri ile sahip olurken bayrama özel yüzde 10 indirimden de faydalanabiliyor. Atakent'teki Dumankaya Miks'te yüzde 1 peşinat ödeyen konut sahibi adayları ödemelerine 2014'te başlarken, yüzde 5 indirim ve ilk yıl taksit yok peşinat yok fırsatından da faydalanabiliyor.

Eroğlu kampanyayı dörtledi
Eroğlu Gayrimenkul, Kurban Bayramı'na özel kampanyasıyla ev almak isteyenlere özel indirim uyguluyor. Firma, İstanbul'un önemli lokasyonlarından Merter'deki Platform Merter, Küçükçekmece'deki İstanbul Lounge ve Lounge 2, Bursa'da yükselen Harmony Towers ve İstanbul'un gözde sahil şeridi Florya Ekşinar Konakları'nda 10 bin lira indirim yapıyor.

Hemen teslim daireler ile yeni bir hayata adım atmak isteyenleri Kurban Bayramı'nda satış ofislerine bekleyen Eroğlu Gayrimenkul, 17-18 Ekim 2013 tarihleri arasında 2 gün süreyle 4 projesine özel 10 bin lira indirim uyguluyor.

Demir Romance'ta peşinatı %5'e çekti
Demir İnşaat, Beylikdüzü'ndeki Demir Romance'da düşük peşinatlarla daire sahibi olmak isteyenlerin hayalini gerçekleştiriyor. Şirket, yüzde 5 peşinat, yüzde 15'lik dilimi bir yıl sonra, bir diğer yüzde 15'lik kısmı teslimde ödeme kolaylığı sunuyor. İkinci ödeme seçeneğinde ise yüzde 40 peşinatla, kalan kısmı 24 aya kadar vade farksız taksitlendiriyor. Bayram kampanyasını ekim sonuna kadar sürdürecek Demir İnşaat satış ofisleri, bayramın 3 ve 4'üncü günü kapılarını ziyaretçilerine açacak.

G Marin projesinde 77 bin TL'ye daire
Mar Yapı tarafından Bayramoğlu'nda hayata geçirilen G Marin Managed by  Divan projesi satış ofisi Kurban Bayramı'nın üçüncü gününden itibaren açık olacak.

Satışa çıktığı günden itibaren yoğun bir ilgiyle karşılanan G Marin projesinde 10 gün gibi kısa bir sürede 173 dairenin satışı gerçekleşti.

Bayram süresince ilk alım avantajının devam ettiği projeyle ilgilenenler 77 bin liradan başlayan fiyatlar ve uygun ödeme koşullarından yararlanabilecek.

Maltepe'de yüzde 5 peşinle ev satıyor
Tepe İnşaat'ın Maltepe'de oluşturduğu yaşam alanının en yeni halkası olan Narlife projesinden ev sahibi olmak isteyenler Kurban Bayramı'nın 2. gününden itibaren satış ofisini ziyaret edebilecek. 609 adet konuttan oluşan Narlife projesinde, stüdyodan 4+1'e, bahçeli, teraslı, balkonlu ve balkonsuz olmak üzere çok farklı daire seçenekleri bulunuyor. Daire fiyatlarının 203.000 ile 975 bin lira arasında değiştiği projede, yüzde 5 peşinat ile banka anlaşmaları ve vade seçenekleri sunuluyor.

Florya'da KDV'yi yüzde 1'e sabitledi
Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle, Florya'nın son büyük arazisi üzerinde hayata geçirdiği lüks konut projesi KoruFlorya'nın satış ofisi, bayramın 3. günü açık olacak.

3+1'den 7+2'ye kadar 52 farklı tipte daire seçeneklerinin olduğu 298 konutluk KoruFlorya projesinden ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 1 KDV avantajlı dairelerin yanı sıra ödemelerde anlaşmalı bankalar aracılığıyla 60 ay 0 faiz seçeneği de sunuluyor.

Kurtköy'de ayda 1.075 TL taksitle ev
Başarır İnşaat'ın imzasını taşıyan Helenium Garden projesi, birbirinden avantajlı 2 farklı ödeme seçeneği sunuyor. Kampanya kapsamında vadeli satışlarda aylık taksitler 1.075 liradan başlıyor. Başarır İnşaat Helenium Garden'da peşinatları da daire teslimine kadar erteliyor. Bunun yanı sıra vade farksız ev sahibi olmak isteyenlere 48 ay yüzde sıfır faiz  imkanı sunuluyor. Yüzde 50'sinin satışının tamamlandığı proje, toplamda 280 daireden oluşuyor.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!
  • 24.02.2015 10:21

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Türk gayrimenku ...