maritbet girişmaritbet
KLK Gayrimenkul, İstanbul’daki ilk projesi Valle Lacus’u satışa çıkardı!

KLK Gayrimenkul, İstanbul’daki ilk projesi Valle Lacus’u satışa çıkardı!

Adanalı KLK Gayrimenkul İstanbul’daki ilk projesi Valle Lacus’u satışa çıkardı. Firmanın yeni projesinde 44 villa olacak

1943 yılında Adana'da kurulan Kulak İnşaat, yurtdışı projelerine devam ederken İstanbul'da 2011 yılı itibari ile KLK Gayrimenkul Geliştirme şirketi adı altında çalışmalara başladı. Firma, İstanbul'daki ilk projesinde villa konsepti tercih ederken, bölge olarak da Büyükçekmece‘yi seçti.

Valle Lacus projesi ile ilgili bilgi veren KLK Gayrimenkul Geliştirme Genel Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, doğru zamanda, doğru programlarla, doğru işler yapmak için burada olduklarını ifade etti. İstanbul'u yakından tanıdıklarını belirten Kulak, “Biz belirli gelir seviyesindeki insanımıza konut olarak hizmet vermek istedik. Yaklaşık 800 metrekare net alanlı tripleks villalar yapmaya karar verdik” diye konuştu.

Kulak, “Uluslararası sertifikalı proje de, her villanın 2 dönüm bahçesinin yanında birde iç bahçesi olsun istedik. Son teknolojinin kullanıldığı ancak daha uygun fiyatlarda tasarladığımız projenin beğenileceğini umuyoruz” dedi. Tarkan Kulak, Kulak İnşaat'ın 110 dönümlük özel tasarlanan peyzaj alanında 44 villadan oluşan Valle Lacus projesini uluslararası standartlarda inşa ettiğini de vurguladı.

Lansmana özel fiyat
Yatırım maliyeti 45 milyon dolar olan Valle Lacus'ta konut fiyatları 1.5 milyon dolar ile 1.8 milyon dolar arasında değişiyor. Ancak bir ay boyunca lansman fiyatlarının geçerli olduğu projede, daire fiyatları 1.3 milyon dolardan başlıyor. 

İki proje yolda
Projeyi nihai kullanıcının isteğine göre tasarladıklarının ifade eden Tarkan Kulak, “Burada her türlü detaya önem verildi. Bundan sonra da İstanbul'a yoğunlaşma kararı aldık” dedi. 40 binden fazla bina yaptıklarını söyleyen Kulak, “Kulak İnşaat 70. yılını kutluyor. Önümüzdeki dönemde gayrimenkul sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer almayı hedefliyoruz. Bu projenin ardından Çamlıca ve Basın Ekspres'te iki proje yapacağız. Bu kapsamda hem arsa yatırımları yaptık hem de kat karşılığı anlaşmalarla ilerliyoruz” diye konuştu.
 

2. proje Basın Ekspres'e
KLK Gayrimenkul'un 2. projesinin de İstanbul Avrupa yakasında yapılacağını belirten Tarkan Kulak,  “Yeni projemiz Basın Ekspres Yolu üzerinde gerçekleşecek. Karma proje olarak planlanan projede bulvar mağazaları, rezidans ve apart otel bulunacak. 2013 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak olan proje 2 yıl içinde teslim edilecek” dedi.
 

1.5 milyon dolardan başlıyor
Fiyatların 1.5 milyon dolardan başlayacağı projenin toplam maliyeti 45 milyon dolar olarak belirleniyor. Hafriyat çalışmalarının devam ettiği projenin 24 ayda tamamlanıp teslim edilmesi planlanıyor.

Binlerce ağaç dikilecek
Valle Lacus'ta yeşil hayatın ilk günden itibaren hazır olacağının altını çizen Tarkan Kulak, şunları söyledi: “Birçok projeden farklı olarak sadece genel kullanım alanları değil, villa bahçeleri de peyzaj çalışmaları dahilinde dikilecek binlerce ağaç sayesinde adeta minik bir koru haline gelerek yeşilin en güzel renklerini yeni yaşam alanlarına taşıyacak.”


Isı maliyeti düşürüldü
Valle Lacus projesi kapsamında hava kaynaklı elektrikle çalışan ısı pompaları sayesinde ısınma ve soğutma maliyetlerinin minimum seviyelere düşürüldü. Özel biyolojik arıtma sistemleri sayesinde de gri sulardan geri dönüşüm sağlanıyor. Projenin sosyal tesis alanlarında ise açık ve kapalı havuzlar, fitness alanları, sauna ve buhar odaları, teraslı restoran alanı, açık- kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları ile doğa içerisinde bir yaşam sunuyor.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Valle Lacus projesini Atakan Kulak anlatıyor!
  • 23.07.2013 14:46

Valle Lacus projesini Atakan Kulak anlatıyor!

KLK Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Kulak, Büyükçekmece'de 110 bin metrekare ar ...

Tarkan Kulak ve Atakan Kulak Valle Lacus'u anlatıyor!
  • 29.05.2013 15:05

Tarkan Kulak ve Atakan Kulak Valle Lacus'u anlatıyor!

Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Tarkan Kulak ve Kulak İ ...

Valle Lacus satışa çıktı! 1 milyon 500 bin dolara!
  • 29.05.2013 15:03

Valle Lacus satışa çıktı! 1 milyon 500 bin dolara!

Kulak İnşaat Genel Müdürü Tarkan Kulak, Valle Lacus projesinin detaylarını anlat ...

Tarkan Kulak: MIPIM 2013'teki standlarımız Avrupa'yı yakalamış!
  • 20.03.2013 13:58

Tarkan Kulak: MIPIM 2013'teki standlarımız Avrupa'yı yakalamış!

Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak MIPIM 2013 Fuarı'nı değerlendir ...

Bahadır Yetki, Kulak İnşaat'ı anlattı!
  • 28.06.2012 16:23

Bahadır Yetki, Kulak İnşaat'ı anlattı!

Bahadır Yetki, Kulak İnşaat'ın gelecekteki planlarını açıkladı ...

Büyükçekmece Valle Lacus'un inşaatı ne durumda?
  • 24.07.2013 13:21

Büyükçekmece Valle Lacus'un inşaatı ne durumda?

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Valle Lacus projesi 44 villadan meydana geliyor ...