maritbet girişmaritbet
Kalekent Konut Projesi’nde satışlar başladı!

Kalekent Konut Projesi’nde satışlar başladı!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı Beylikdüzü’nde, Kalekent Konut Projesi’ne imza atıyor

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı Beylikdüzü'nde, Kalekent Konut Projesi'ne imza atıyor. Toplamda 100 bin metrekare bir alan üzerinde 2 etaptan oluşacak proje, 250 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek. 1471 daire ve 32 mağaza yer alacağı Kalekent'te daire fiyatları ise 106 bin lira ile 565 bin lira olarak değişiyor.

Kalekent'te yüzde 1 KDV uyguladıklarını ifade eden Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, daha satışa çıkmadan gelen yoğun talep yüzünden projenin yüzde 10'unun satışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Gül, bu fiyatların lansman dönemine özel indirimli fiyatlar olduğunu belirterek yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade seçeneği sunduklarını ifade etti.

Hafriyat işlemlerinin başladığı Kalekent projesini,  2015 yılında her şeyiyle tamamlayarak sahiplerine teslim edeceklerini bildiren Gül, “Projemiz tamamlandığında yatırımcılarına en az yüzde 50 prim kazandıracak” dedi.

‘Yüzde 73 yeşil alan'

Gayrimenkul sektöründe geçmişi uzun yıllara dayanan Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren arazi sahibi 3S Kale Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Alp Gürün de, proje ile Beylikdüzü'nde yeni bir kent kurulacağını belirtti.

Gürün, bu proje üzerinde çalışırken kent sakinlerine farklı sosyal yaşam sunmaya özen gösterildiğini, bu işbirliğini ileride başka projelere de taşımayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

Liv Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Seda Aydın, projeyi hazırlarken çevre şartlarına azami dikkat gösterdiklerini belirterek, “Arsanın yüzde 73'ünü yeşil alan, bahçe ve havuzlara ayırdık. Bloklar 8 katı geçmeyecek ve aralarındaki mesafeler de 15 metreden 200 metreye kadar değişkenlik gösterecek” diye konuştu.

‘Araplardan talep var'

Projeye yabancıların toplu olarak ilgi gösterdiğini belirten Seda Aydın, “Özellikle Dubai, Katar ve Suudi Arabistanlı yatırımcılardan talep var. Ciddi bir talep gelmesi durumunda satış yapmayı düşünebiliriz” dedi. Aydın, metrekare fiyatlarının ise 2.250 liradan başladığını söyledi.

Aidat sorununu çözdü

Projedeki sosyal işletmelerin idaresinin Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığı tarafından yürütüleceğini belirten Metin Gül, “Böylelikle markalı konut alan tüketicilerin en büyük şikayeti olan yüksek aidat sorunun da önüne geçilecek. Kale kent Konut Projesi'nde aidat fiyatları, metrekaresi 1,5 liradan hesaplanacak” dedi.

BLOKLARI 8 KATLI PLANLADI

1+0'dan 4+1'e toplamda 25 farklı daire seçeneği sunulan Kalekent'te, bloklar 8 kattan oluşuyor.

Blokların giriş katları bahçe teraslı dairelerden oluşurken, üst katlardaki dairelerde ise balkonlu veya balkonsuz seçeneklere yer veriliyor. Projedeki daireler mutfaklarda ankastre fırın, davlumbaz, ocak, fırın ve bulaşık makinesi montajı yapılmış olarak sunulacak. Tüm dairelerin salonlarında klima kurulumu gerçekleştirilecek. Otoparklardan, asansörle direkt dairelere çıkış imkânı olacak.

Projenin 73 bin metrekarelik peyzajı içerisinde yüzme havuzu, fitness salonları, nilüfer bahçeleri, güneşlenme ve dinlenme terasları, kameriye pergola, yapay su adaları, su basamakları, yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunuyor.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kale Kent Beylikdüzü projesinin maket görüntüleri
  • 11.06.2014 13:45

Kale Kent Beylikdüzü projesinin maket görüntüleri

Beylikdüzü'nde 1.420 konuttan meydana gelen Kale Kent Beylikdüzü, 100 bin metrek ...

Kalekent örnek daire görselleri
  • 21.11.2013 18:11

Kalekent örnek daire görselleri

Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent örnek dairelerinden kareler. ...

Kalekent’ten babalara özel ekstra indirim!
  • 20.06.2015 11:56

Kalekent’ten babalara özel ekstra indirim!

Beylikdüzü’nün hayata geçirilen KaleKent’te Babalar Günü’ne özel peşin veya kred ...

KaleKent'te metrekare fiyatları 3,500 TL'den başlıyor
  • 03.06.2015 11:49

KaleKent'te metrekare fiyatları 3,500 TL'den başlıyor

AB standartlarında yeşil alana komşu KaleKent, Avrupa standartlarında yükseliyor ...

Kalekent projesinde yüzde 12'ye varan anne indirimi!
  • 07.05.2015 12:46

Kalekent projesinde yüzde 12'ye varan anne indirimi!

Kalekent projesi Anneler Günü kampanyası ile yüzde 10 iskontoya ek olarak yüzde ...