maritbet girişmaritbet
İstanbul Prestij Park'ın yeni reklam yüzleri Erman Toroğlu ve Yılmaz Vural oldu!

İstanbul Prestij Park'ın yeni reklam yüzleri Erman Toroğlu ve Yılmaz Vural oldu!

Bursa’daki projelerinin ardından İstanbul’a Esenyurt’tan giren Bakyapı, 2.392 konutluk projede inşaatın yüzde 40’ını, satışların da yüzde 50’sini tamamladı. Firmanın yeni reklam yüzü ise Erman Toroğlu ve Yılmaz Vural oldu

İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın zamandır Bursa, Sakarya ve İzmir'de konutlar üreten Bakyapı, İstanbul Esenyurt'ta yaptığı İstanbul Prestij Park projesinde inşaatın yüzde 40'ını, satışların da yüzde 50'sini tamamladı. 

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanvekili Ferhat Bakgör, İstanbul Prestij Park projesinde gelinen noktayı ve yeni projelerini paylaşmak üzere İstanbul'da basın mensupları ile bir araya gelirken, toplantıya projenin reklam yüzleri spor yorumcuları Erman Toroğlu ve Yılmaz Vural da katıldı.
 

Önce ruhsat sonra satış
İstanbul Prestij Park'tan gelen cesaretle İstanbul'da yeni projeler için arsa arayışına yöneldiklerini belirten Ferhat Bakgör, ilk teslimlerin Aralık 2014 tarihinde başlayacağı İstanbul Prestij Park projesinde, bölgedeki pek çok şantiyenin aksine satış ve güven sorunu yaşamadıklarını vurguladı.

Ferhat Bakgör, bölgedeki bazı firmaların projeye başlamadan önce ruhsat ve tapu işlerini halletmedikleri için çok sıkıntı yaşadıklarını anlatarak, “Biz her zaman önce ruhsatımızı çıkartırız sonra tapudan kat irtifaklarını alırız. Dolayısı ile satışa çıkmadan her şeyimiz hazır olur. Bizim bu çalışma tarzımız, burada bize özel bir avantaj sağladı” dedi.

2.392 konuta yer verilecek
İstanbul Prestij Park projesi, 103 bin 800 metrekare alanda 26 blokta 2392 konuttan oluşuyor. Yaklaşık 350 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut. En küçük dairenin büyüklüğünün 90 metrekare olarak belirlendiği projede Akbank, İş Bankası, Garanti, Yapı Kredi Bankası, Şekerbank, Bank Asya ve Türkiye Finans'tan kredi kullanılabiliyor.

‘Firmayı araştırdık'
Projenin reklam yüzünden biri olan teknik direktör Yılmaz Vural, inşaatta konut teslimlerinin önemli olduğunu belirterek, “Bu nedenle Bakyapı'yı araştırdım ve güvenilir bir firma olduğunu gördüm” dedi. Futbol yorumcusu Erman Toroğlu da, inşaat reklamlarında oynamanın riskli olabileceğini belirterek, “Bu reklamda oynamadan önce firma güvenilir mi, inşaatı bitirir mi diye birçok yerde araştırma yaptım. Sonuçta sağlam bir firma olduğuna karar verdim. Gerçekten çok düzgün bir firma olduğunu gördüm” diye konuştu.

Bursa'ya 918 konut
Ferhat Bakgör, Bursa ve Çanakkale'de yeni projelere başlayacaklarını açıkladı. Şirketin Bursa'da 59 bin metrekarelik arazide gerçekleştireceği Bursa Prestij Modern projesi, 13 bloktan oluşuyor. Lansmanı kasım ayında gerçekleştirilecek projede 918 konut ve 40 iş yeri yer alacak. 13 bloktan oluşan projenin 2015 yılında tamamlanması planlanıyor. Toplam 175 milyon TL yatırım değeri olan proje, 2+1, 3+1 dairelerden oluşuyor.

Çanakkale'de ise ‘Boğaziçi' isimli projenin 13 dönüm arazi üzerinde 4 blokta 140 daireden oluştuğunu belirten Bakgör, projede 2+1 dairelere yer verdiğini anlattı. Bakgör, Çanakkale projesinin lansmanının ise aralık ayında gerçekleşeceğini ve projenin öğrencilere yönelik dayalı döşeli olacağını söyledi. Bakgör, Sakarya ve Bursa'daki şantiyelerinde Çamlıca Apart Evleri ve Fulyapark projelerinin de teslimlerine başladıklarını söyledi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Boğaziçi, Çanakkale'de! İşte ayrıntılar!
  • 18.10.2014 15:28

Boğaziçi, Çanakkale'de! İşte ayrıntılar!

Bakyapı Çanakkale Boğaziçi Evleri projesinin tanıtım filmi emlaktasondakika.com ...

İstanbul Prestij Park'ın yeni reklam filmi yayında!
  • 17.09.2013 10:28

İstanbul Prestij Park'ın yeni reklam filmi yayında!

İstanbul Prestij Park projesinin yeni reklam filmi yayında. Başrollerinde Erman ...

İstanbul Prestij Park projesinin inşaatı ne durumda?
  • 21.03.2013 09:58

İstanbul Prestij Park projesinin inşaatı ne durumda?

Bakyapı imzası taşıyan İstanbul Prestij Park projesinin inşaatı tüm hızıyla deva ...

Beylikdüzü İstanbul Prestij Park reklam filmi yayında!
  • 21.03.2013 09:54

Beylikdüzü İstanbul Prestij Park reklam filmi yayında!

İstanbul Prestij Park projesinin reklam filmi yayında. Başrollerinde Erman Toroğ ...

Bursa Prestij Modern proje galerisi
  • 20.01.2014 09:28

Bursa Prestij Modern proje galerisi

Bakyapı tarafından Bursa'da inşa edilen Prestij Modern projesindan kareler ...

Bakyapı İstanbul Prestij Park örnek daire görselleri yayında!
  • 25.03.2013 14:24

Bakyapı İstanbul Prestij Park örnek daire görselleri yayında!

Bakyapı imzasıyla Esenyurt'ta inşa edilen İStanbul Prestij Park projesinin örnek ...