maritbet girişmaritbet
Future Park’la Esenyurt’a akıllı evler gelecek!

Future Park’la Esenyurt’a akıllı evler gelecek!

Uzun bir süredir imar problemleriyle gündeme gelen ve şu an için sorunların çözüme kavuştuğu Esenyurt’ta proje atağı başlıyor. Bölgede uzun süredir yeni proje üzerinde çalışmalarını sürdüren Hiper Gayrimenkul, ‘Future Park’ projesini önümüzdeki hafta satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Taşçı, konut, otel ve çarşıdan oluşacak dev projenin bölgenin tekrar yükselişe geçmesinde büyük bir etkisinin olacağını söyledi. Mehmet Taşçı, Future Park'ın adından da anlaşılacağı gibi geleceğin projesi olduğunu ifade ederek, “Geleceğin teknolojisi, güvenlik, konfor, tasarruf ve ergonomiklik bu projede bir araya gelerek, gerçek ‘Akıllı Ev' uygulamasıyla yaşam alanları şekillenecek” dedi.

Güney Kore'den yönetilecek
Mehmet taşçı, projenin adını Future Park koymakla kalmayıp bunun altını da doldurduklarını anlatarak, “Akıllı ev sistemlerini projeye adapte ettik. Mesela siz evde olmadığınızda tüm elektrikli cihazlar kapanacak. Gelecekteki projeler böyle olacak” dedi. Projedeki akıllı ev teknolojisiyle ilgili olarak Güney Koreli bir firmayla anlaştıklarını dile getiren Taşçı, “Projemizdeki tüm sistemler Güney Kore'deki merkezden yönetilecek. Bunun için altyapı hazırlıklarını tamamladık ve en iyi firmayla işbirliği yaptık. Bu da gayrimenkul sektöründe bir ilk oldu” diye konuştu.

Küçük daire yapmadı
Mehmet Taşçı, projenin en önemli özelliklerinden birisinin de küçük dairelere yer verilmemiş olmasını göstererek, “Burada stüdyo ve 1+1 dairelere yer vermedik. Özellikle ailelere hitap edeceğiz. 115 ile 187 metrekare arasında daireler tasarladık. 9 kulede 1900 daireden oluşan projedeki ön kulelerden bir tanesi ev-otel sistemiyle işletilecek. Diğer kuleyi ise otel olarak tasarladı. Projede gerçek rezidans hizmetleri vereceğiz” dedi.

3 katlı çarşı tasarladı
Mehmet Taşçı, projenin büyük bir çarşısının bulunduğunu ve yaklaşık 200 metrelik çarşı cephesine sahip olacağını anlatarak, 3 katlı çarşının 28 bin metrekarelik alanı olduğunu söyledi. Taşçı, projede fitness'dan saunaya yüzme havuzundan hamama kadar birçok donatı bulunacağını anlattı.
Projenin etrafının İstanbul'un en büyük yeşil alanlarından biriyle çevrili olduğunu belirten Taşçı, “Yüzde 70'lik bölüm yürüme alanlarına ayrıldı. 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin yer aldığı proje günışığını maksimum düzeyde alabilecek şekilde tasarlandı” diye konuştu.

ÖN SATIŞ BAŞLADI
Mehmet Taşçı, projedeki konutların ön satışlarına başladıklarını ve talepleri topladıklarını vurgulayarak, şunları söyledi: “Buradan alanların da kazanmasını istiyoruz. 2014 sonunda konutları, 2015'te ise rezidansları tamamlayacağız.”

Yavuz Karaman

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Future Park İstanbul projesinin lansmanı yayında!
  • 14.05.2013 16:54

Future Park İstanbul projesinin lansmanı yayında!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Future Park projesinin lansmanı yapıldı. Hiper Gayr ...

Esenyurt Future Park örnek dairesi
  • 03.01.2014 15:18

Esenyurt Future Park örnek dairesi

Esenyurt'da inşa edilen Future Park projesi örnek dairesinden kareler ...

Future Park İstanbul'da son durum ne?
  • 01.07.2013 14:06

Future Park İstanbul'da son durum ne?

Hiper Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Future Park projesinin ...

Future Park İstanbul'un görselleri yayında!
  • 14.05.2013 12:29

Future Park İstanbul'un görselleri yayında!

Future Park projesinin genel görselleri emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Future Park’ta daire fiyatları 262 bin liradan başlıyor
  • 27.08.2016 15:21

Future Park’ta daire fiyatları 262 bin liradan başlıyor

Hiper Gayrimenkul Geliştirme’nin ilk projesi olan Future Park, Esenyurt’ta inşa ...