maritbet girişmaritbet
Ev’re Sancaktepe'de Anneler Günü kampanyası! Yüzde 10 indirim!

Ev’re Sancaktepe'de Anneler Günü kampanyası! Yüzde 10 indirim!

Eski bir inşaatçı olmasına rağmen otomotiv firması olarak bilinen Gedizler, Sancaktepe’deki Ev’re projesiyle markalı konuta da girdi. Arsadaki 150 çam ağacına göre konumlandırılan projede 408 daire bulunuyor

Otomotivdeki köklü şirketlerinden biri olan Gedizler Grup, Gedizler Yapı ile markalı konut sektörüne adım attı. Ev're adıyla lansmanı yapılan proje, İstanbul Anadolu yakasının gelişen merkezlerinden biri olan Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Ev're konut projesinin en önemli özelliklerinden biri 55 bin metrekare arazinin yüzde 90'luk bölümünü yeşil alana ayrılarak, sadece yüzde 10'luk bölümüne inşaat yapılması ve arsada bulunan yaklaşık 35 yıllık çamların konumuna göre projelendirilmesi oldu.  

Gedizler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Gediz, iki etaptan oluşacak Ev're projesinin ilk etabına bu ay başladıklarını ve Eylül 2015'de de tamamlanacağını açıkladı. Toplamda 250 milyon liraya malolacak Ev're projesi için şu ana kadar 60 milyon lira yatırım yapıldığını ifade eden Gediz, “26 bin metrekare arazi üzerine inşa edilecek, Eylül 2015'te tamamlanacak birinci etapta, 408 daire bulunuyor” dedi. 

Gediz, projenin kaba inşaatını 2014'te bitirip, konutları da 3-4 ay erken teslim etmeyi planladıklarını belirterek, Ev're konut projesinin yaşam alanlarıyla birlikte 28 bin metrekare arazi üzerine inşa edilecek ikinci etap çalışmalarına ise gelecek yıl başlanacağını söyledi. Reşit Gediz, markalı konut sektörüne yatırım için ise uzun bir süre arsa aradıktan sonra Sancaktepe'de karar kıldıklarını anlatarak, şunları söyledi:

Ağaçlara göre proje
Ev're projesinin mimarisinde doğa yaşamın içine alıyor. Konutların her katı bahçede yeşillikler arasında yaşıyormuş hissini verirken, projenin mimarisinde B Design'ın imzası bulunuyor. Komşu bloklar arasında yaklaşık 20-25 metre bir mesafe bırakılan Ev're projesinde bina ön cepheleri arasındaki uzaklık ise 80 metreyi buluyor.

Ev're konut projesi, 55 bin metrekare arazinin yüzde 90'luk bölümünü yeşil alana ayrıldı. Projenin arsasında yer alan çam ağaçları kesilmezken, daireler arsada bulunan yaklaşık 35 yıllık çam ağaçlarının konumuna göre projelendirildi.
 
Otomotivden önce inşaatta vardı
Gedizler, aslında uzun yıllar konut yaptı. Reşit Gediz de, asıl işlerinin inşaat olduğunu, inşaat malzemesi satışıyla başladıkları sektörde çok sayıda konut ve bina inşa ettiğini söyledi. Reşit Gediz, 1994'te Tarabya Toyota binasından sonra Kozyatağı ve Çekmeköy'deki binalar inşa etti. Çeşitli sanayi tesisleri yapan Gediz, Çekmeköy'deki Gediz Plaza'nın arsasını ise 1996 yılında metrekaresini 50 dolara satın aldı. Bu öngörüsü onu haklı çıkarırken, gelinen noktada Çekmeköy İstanbul'da  en fazla gelişen bölgelerden biri oldu.

Anneler Günü için kampanya
Ev're projesinde stüdyo ve 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Projede lansmana özel sınırlı sayıda dairelerde liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim, peşin alımlarda artı yüzde 5 indirim avantajı da Anneler Gününe kadar devam ediyor.

‘Maliyetten kaçmadık'
“Arsayı 1.5 yıl önce satın aldık. Ruhsatları aldık ve inşaata başladık. Satışlar da gayet iyi gidiyor. Anahtar teslim daire yapıyoruz. En iyi malzemeleri kullanıyoruz. Sosyal tesisleri de çok kaliteli olarak planladık. Balkonlara bile priz koyduk. Hiçbir maliyetten kaçınmadık. Projede emsal 1 olduğu için çok az yoğunluklu ve oksijeni bol bir yaşan alanı yaratıyoruz. Arsada 150 tane çam ağacı vardı ve hiçbirine dokunmadık. Bunları yaşatmak çok önemli.”

Reşit Gediz, projelerinin de yer aldığı Sancaktepe ve çevresinin yükselen bir gelişim trendine sahip olduğuna dikkat çekerek, şu bilgileri verdi: “Bölgedeki metro çalışmaları, 3. köprünün tüm bağlantı yollarının Sancaktepe'den geçecek olması ve 4100 yataklı Türkiye'nin en büyük şehir hastanesinin Sancaktepe'de kurulması gibi önemli projeler bölgenin önemini her geçen gün arttırıyor. Büyükşehir ve Sancaktepe Belediyeleri ulaşım sorununa büyük önem veriyor ve bölgeye ulaşım her geçen gün daha da kolay hale geliyor. Sancaktepe'nin gelişim potansiyeline inanıyoruz.”

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şafak Bamyacıoğlu, Evre Gedizler'in fiyatlarını açıkladı!
  • 30.04.2013 16:56

Şafak Bamyacıoğlu, Evre Gedizler'in fiyatlarını açıkladı!

Evre Gedizler Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Bamyacıoğlu, Evre Gedizler projesi ...

Reşit Gediz, Evre Gedizler projesinin detaylarını anlattı!
  • 30.04.2013 16:52

Reşit Gediz, Evre Gedizler projesinin detaylarını anlattı!

Gedizler Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Gediz, Sancaktepe'de inşa ettikleri Evre G ...

Evre Gedizler Sancaktepe basın toplantısı için tıklayın!
  • 30.04.2013 16:48

Evre Gedizler Sancaktepe basın toplantısı için tıklayın!

Gedizler Yapı imzasıyla Sancaktepe'de konumlandırılan Evre Gedizler projesinin b ...

Evre Gedizler projesinin tanıtım filmi için tıklayın!
  • 24.04.2013 14:39

Evre Gedizler projesinin tanıtım filmi için tıklayın!

Gedizler Yapı'nın yeni projesi Evre Sancaktepe'nin tanıtım filmi emlaktasondakik ...

Ev're Gedizler proje görselleri
  • 30.11.2013 10:21

Ev're Gedizler proje görselleri

Sancaktepe'de Gedizler Yapı tarafından inşa edilen Ev're Gedizler projesinden ka ...

Ev're Gedizler örnek daire görselleri
  • 29.11.2013 13:56

Ev're Gedizler örnek daire görselleri

Sancaktepe'de inşa edilen Ev're Gedizler örnek dairesinden kareler ...