maritbet girişmaritbet
Esenyurt’ta talep birikti, Prestij Park 2 ayda 1500 konut sattı!

Esenyurt’ta talep birikti, Prestij Park 2 ayda 1500 konut sattı!

Bursa kökenli Bakyapı İstanbul’da Esenyurt’ta hayata geçirdiği 2 bin 392 konutluk Prestij Park’ta 2 ayda yaklaşık 1500 dairenin satışını gerçekleştirdi. Ferhat Bakgör, “Bölgede biriken talebi çektik” dedi

Bursa'da gerçekleştirdiği projelerin ardından gözünü İstanbul'a diken ve ilk projesi için Esenyurt'u seçen Bakyapı, Prestij Park projesinde 2 ayda 1497 konut satmayı başardı. Bakyapı İstanbul Prestij Park projesinde 316 tane 1+1, 446 tane 2+1 konut satılırken, 3+1 konutlarda yapılan satış miktarı da 735'i buldu.

Projeye gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun olduklarını ifade eden Bakyapı Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, son dönemlerde imar sıkıntıları ve proje iptalleriyle gündeme gelen Esenyurt'ta bu projeyi hayata geçirerek tekrar halkın güvenini kazandıklarını söyledi.

Prestij Park projesinden konut alanların hiçbir şekilde ruhsat ve tapu sorunu yaşamadığının altını çizen Bakgör, “Ruhsatı alınmış ve imar planları Büyükşehir Belediyesi'nden onay almış Prestij Park konutlarında yaşamaya karar verenler, kat irtifak tapusunu da hemen teslim alabiliyorlar” dedi.

Ferhat Bakgör, İstanbul'daki ilk projeleri için Esenyurt'u seçmelerinin bazıları tarafından riskli bulunduğunu anlatarak, “Evet Esenyurt'ta bazı sorunlar vardı ama biriken de bir talep vardı. Biz burada kaliteli ve uygun fiyatlı projeyi satışa çıkardık ve çok iyi bir talep aldık. Bunu yaparken de vatandaşların güvenini sağlamayı başardık” diye konuştu.

Ar-Ge merkezi kurdu

Bursa kökenli bir firma olduklarını hatırlatan Ferhat Bakgör, Bursa'da kurdukları AR-GE merkezinde uygun ve kullanışlı dairelerin üzerinde çalıştıklarını ve projelerini böyle hayata geçirdiklerini söyledi. Bu yöntemle kötü sürprizleri engellediklerini anlatan Bakgör, “Ekibimizde çok iyi mimar ve mühendisler var. Dairelerin prototiplerini çıkarıyoruz ve net maliyetler ortaya çıkıyor. Dileyen müşterilerimize Ar-Ge merkezimizin kapıları açık” dedi.

Teslimler Aralık 2014'te

103 bin 800 metrekarelik alanda 26 blok ve 2 bin 392 konuttan oluşan İstanbul Prestij Park'ta birinci etap teslimleri Aralık 2014'te, ikinci etap teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek. Projede, 4 adet kapalı yüzme havuzu, 600 metrekarelik Kids Club, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, 16 derslikli özel anaokulu ve ilköğretim okulu yer alıyor.

Banka kredisine uygun

Ön blokların 1+1 ve 2+1, diğer blokların ise 3+1 dairelerden oluştuğu projede, alıcılar 119 bin liradan başlayan fiyatlarla Prestij sahibi oluyor. Akbank, Garanti Bankası ve İş Bankası'ndan kredinin kullanılabildiği projede yüzde 1 KDV oranı bulunuyor.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yavuz Karaman, Ali Ağaoğlu'nu ağırladı!
  • 12.01.2015 15:14

Yavuz Karaman, Ali Ağaoğlu'nu ağırladı!

Ali Ağaoğlu, Yavuz Karaman'ın her pazartesi Cnbc-e'de yayınlanan Emlak Hakkında ...

Şemsettin Aydın ve Ali Nuhoğlu, Emlak Hakkında Herşey'de!
  • 15.12.2014 14:53

Şemsettin Aydın ve Ali Nuhoğlu, Emlak Hakkında Herşey'de!

Gayrimenkul Uzmanı Yavuz Karaman'ın her hafta yer aldığı Emlak Hakkında Herşey p ...

Yavuz Karaman, Ömer Faruk Çelik'i ağırladı
  • 09.12.2014 10:56

Yavuz Karaman, Ömer Faruk Çelik'i ağırladı

Gayrimenkul Uzmanı Yavuz Karaman, Cnbc-e'deki Emlak Hakkında Herşey programında ...

Yavuz Karaman'ın ilk konuğu Süleyman Çetinsaya oldu
  • 20.11.2014 17:25

Yavuz Karaman'ın ilk konuğu Süleyman Çetinsaya oldu

Emlaktasondakika.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Karaman, Cnbc-e'deki Emlak Hakk ...

İstanbul Prestij Park'ın yeni reklam filmi yayında!
  • 17.09.2013 10:28

İstanbul Prestij Park'ın yeni reklam filmi yayında!

İstanbul Prestij Park projesinin yeni reklam filmi yayında. Başrollerinde Erman ...

Emlak Konut Bakırköy arsa ihalesi nasıl geçti?
  • 05.07.2013 17:02

Emlak Konut Bakırköy arsa ihalesi nasıl geçti?

Milliyet Gazetesi Emlak Editörü ve Emlaktasondakika Genel Yayın Yönetmeni Yavuz ...