maritbet girişmaritbet
Dumankaya, Sancaktepe projesi için 4.200 ön talep topladı

Dumankaya, Sancaktepe projesi için 4.200 ön talep topladı

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, İstanbul’un gelişen bölgelerinden Sancaktepe’de hayata geçireceği yeni projesi ile Anadolu Yakası’ndaki yatırımlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor

Uzun süredir bölgeye değer katacak yepyeni bir konsept ile geliştirilen ve yakında ön satışı başlayacak proje, yaklaşık 66 dönüm arazi üzerinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinden oluşuyor. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, kısa süre içinde inşaatına başlayacakları Sancaktepe'deki yeni projeleriyle Anadolu Yakası'ndaki yatırımlarına devam edeceklerini söyledi. Projede ön talep toplamak için hazırlıklara başladıklarını ve önümüzdeki günlerde konutları satışlara açacaklarını söyleyen Uğur Dumankaya, şunları söyledi:

Yatırımcılar ilgili
“Her zaman projeyi gerçekleştireceğimiz bölgenin ihtiyaçlarını ve müşterilerimizin beklentilerini inceliyor, elde ettiğimiz sonuçları piyasa koşullarını da dikkate alarak projelerimizi geliştiriyoruz. Bu bağlamda, Sancaktepe'de hayata geçireceğimiz projede yatırımcılara yine çok kazandıracak bir proje olacak. Bölgeye özellikle yatırımcılar tarafından büyük bir ilgi var.  Proje ile ilgili şu ana kadar 4.200 adet ön talep toplantı. Sancaktepe'deki yeni projemiz ile bölgeye artı bir değer kazandıracağız. 800-1000 adet arası bağımsız üniteden oluşan proje bölgenin en önemli yaşam alanlarından biri olacaktır.”

‘Bölgeye metro gelecek'
Dumankaya, bölgeni hızla geliştiğini belirterek, “Sancaktepe yapımı devam eden metronun 2015 yılı son çeyreğinde açılması ve 4 bin 100 yatak kapasiteli ve 15 bin personelin çalışması planlanan Avrupa'nın en büyük şehir hastanesinin inşaatının tamamlanması ile birlikte İstanbul'un yeni cazibe merkezlerinden biri haline gelecek” dedi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Uğur Dumankaya 'Fikirtepe ve Gebze Eylül'de'
  • 09.04.2015 14:08

Uğur Dumankaya 'Fikirtepe ve Gebze Eylül'de'

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Flex Office Bahçeşehir p ...