maritbet girişmaritbet
Dumankaya, İstanbul’un en ‘Fit’ konutlarını yapıyor

Dumankaya, İstanbul’un en ‘Fit’ konutlarını yapıyor

Dumankaya, Bahçeşehir’deki yeni projesi 610 konutluk Hi-Fit projesini satışa çıkardı

Farkı konseplerde hayata geçirdiği gayrimenkul projelerine bir yenisini daha ekleyen Dumankaya, bu kez de sağlıklı yaşam kurgusu ve teknolojiyle harmanladığı Hi-Fit projesini satışa çıkardı. Daha çok Anadolu yakasını tercih eden dumankaya İnşaat, bu konsept için Avrupayakasında ilk proje geliştirdiği yer olan Bahçeşehir'i seçti.

Bahçeşehir'e ilk kez 2010 yılında Modern projesini yapan Dumankaya, 2011'de Modern Vadi ve geçen yıl da Modern Collection ile devam ettirdiği Bahçeşehir serisine yeni projesi 'Hi-fit'i ekledi. Dumankaya'nın bu yıl satışa çıkaracağı 3 projeden ilki olan Hi-fit, Türkiye'de ilk kez sağlık, sporve teknolojiyi birarada sunan bir konseptle geliştiriliyor.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, projenin birçok yenilik içerdiğini ve her kesime hitap ettiğini belirterek, "Bu projede hem teknoloji hem de hizmet var. İlerleyen aşamalarda projemiz otel konseptiyle işletilebilir. İnsana dokunan fikirler ön plana çıkacak. Proje, her yaştan yatırımcıya ve oturumcuya hitap ediyor" dedi.

Diyet restoranlar kalori ölçecek

Uğur Dumankaya, projede ayrıca 17 adet kat bahçesinde yogadan, golfe, satrançtan açık hava fitness aletlerine kadar pek çok spor aktivitesinin daire sahiplerinin hizmetine sunulduğunu anlatarak, “Hi-Fit'te sağlıklı yaşama dair hayata geçirilen aktivitelerin yanı sıra doğal tariflerin hazırlanacağı bir de restoran bulunuyor. Diyet yemeklerin de yer alacağı restoranda kalori hesaplamalarıyla özel menüler hazırlanacak" dedi.

72 ay sıfır faiz

Dumankaya Satış Müdürü Soner Keleş, 20 dönüm arazi üzerinde inşa edilen ve 200 milyon lira değer ile hayata geçirilen projenin 28 ve 32 katlı iki kuleden oluştuğunu söyledi. Keleş, projede toplam 610 rezidans yer aldığını anlatarak, şu bilgileri verdi:
“Stüdyo, 1+1, 2+1 dairelerin mevcut olduğu projedeki stüdyo daireler 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ödemelerde 72 ay sıfır faiz uygulanıyor. 30 ayda bitmesi planlanan projede, ön satışlar 3 ay önce başladı.  Projenin yüzde 15'i bu süreçte satıldı.”

Fikirtepe ve Sancaktepe de sırada

Bu yıl 3 projenin lansmanını yapacaklarını açıklayan Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, şu bilgileri verdi:
"Mayıs ayında Sancaktepe'de 135 milyon lira değerinde 550 konuttan oluşan projemizi lanse edeceğiz. Yılın son çeyreğinde ise fikirtepe'de inşa edeceğimiz proje 505 konuttan meydana gelecek. Yatırım değeri ise 385 milyon lira olacak."

Yabancıya satışta yüzde 300 artış

Barış Dumankaya, gayrimenkul sektöründe iç piyasada yaşanan sıkıntılara karşın yabancıya satışların yüksek oranda arttığına dikkat çekerek, şöyle konuştu:
"Bu yılın ilk 4 ayında geçen yıla göre yabancıya satış yüzde 317 oranında yükseldi. Özellikle Avrupa yakasını tercih ediyorlar. Kanada, Irak, Avusturya, Körfez ülkeleri ve Çin gibi ülkelerden talep geliyor."

Yavuz Karaman 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dumankaya ile Türk Telekom'dan yeni akıllı ev sistemi!
  • 31.07.2013 13:04

Dumankaya ile Türk Telekom'dan yeni akıllı ev sistemi!

Dumankaya İnşaat ile Türk Telekom'un akıllı ev sistemleri lansmanı emlaktasondak ...

Gayrimenkulun aktörleri ArkiPARC’taydı!
  • 31.03.2012 13:05

Gayrimenkulun aktörleri ArkiPARC’taydı!

ArkiParc Buluşması 28 Mart'ta Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti ...

Dumankaya, Konsept Halkalı'yı görücüye çıkarttı
  • 24.11.2011 19:24

Dumankaya, Konsept Halkalı'yı görücüye çıkarttı

Dumankaya İnşaat, sektöre yön veren ve teknolojik donanımı ile dikkat çeken Duma ...

Uğur Dumankaya, Dumankaya İnşaat'ı anlattı
  • 24.11.2011 16:47

Uğur Dumankaya, Dumankaya İnşaat'ı anlattı

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, Dumankaya İnşaat'ın son ça ...

Halit Dumankaya'dan kentsel dönüşüm yorumu
  • 15.11.2011 13:40

Halit Dumankaya'dan kentsel dönüşüm yorumu

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya kentsel dönüşüm konusund ...

DUMANKAYA GİZLİ BAHÇE SU EVLERİ
  • 22.10.2011 12:58

DUMANKAYA GİZLİ BAHÇE SU EVLERİ

Dumankaya Tuzla'da konumlandırılan Gizli Bahçe Su Evleri için indirimli, faizsiz ...