maritbet girişmaritbet
Dumankaya İnşaat, Kartal'daki yeni projesi Horizon'u satışa sundu!

Dumankaya İnşaat, Kartal'daki yeni projesi Horizon'u satışa sundu!

Dumankaya İnşaat Anadolu yakasındaki yeni projesi Horizon’u satışa sundu. Projenin ön talep sürecinde yüzde 10 satış gerçekleştirdiklerini belirten Uğur Dumankaya, “Özellikle zengin Arap yatırımcılardan yoğun talep geldi” dedi

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, yeni projesi Horizon'u Anadolu yakasının en değerli semtlerinden biri olan Kartal'da hayata geçiriyor. İstanbul'da son yıllarda görülen fazlasıyla dik, dar ve iç içe geçmiş binaların aksine yatay, geniş, panoramik ve butik bir yaşam alanını olarak yükselen proje, 200 milyon liralık yatırım bedeline sahip.

Müşterilerin istek ve ihtiyaçlarının önem kazandığı ve mimari tasarımın öne çıktığı bir dönemde Horizon'u müşterinin beğenisine sunduklarını söyleyen Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, teknolojinin hızla geliştiği ve kişisel beğenilerin önem kazandığı bir döneme girildiğini ifade etti.

Sancaktepe'ye yeni proje
Dumankaya, “Biz gayrimenkul geliştiricisi olarak değişen dünyaya ayak uydurma ve müşterilerimize kişisel beğenilerini ortaya çıkarabilecekleri projeler sunma amacındayız” dedi.

Ön satış sürecine değinen Uğur Dumankaya, “Şuana kadar yüzde 10 satış oranı elde ettik. Yerli yatırımcılar da var ama özellikle zengin Arap yatırımcılar konut satın aldı. En pahalı konutlarımız satıldı” diye konuştu.

Dumankaya Horizon'un bulunduğu lokasyon, sahip olduğu kapanmaz Adalar manzarası, IQ Akıllı ev teknolojisi sistemi, butik AVM'si ve anahtar teslimi dekorasyon paketleri ile müşterilere ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunduğunu ifade eden Dumankaya, “Proje ayrıca konut alanları ve ticari alanları ile İstanbul Anadolu yakasına artı bir değer katacaktır. 178 bağımsız üniteden oluşan bu butik proje 200 milyon liralık yatırım değeriyle de bölgenin en önemli yaşam alanlarından biri olacaktır” dedi.

Firmanın yeni projelerinden bahseden Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya da,  2 yeni projeye başlayacaklarını belirtti.

Yeni projelerden birini Sancaktepe'de 60 dönümlük bir arazide gerçekleştirildiğini ifade eden Barış Dumankaya, “Bu projenin konsepti üzerinde çalışıyoruz. Değeri ise 165 milyon lira civarında olacak” dedi.

‘Dönüşüm birimi oluşturduk'
Kentsel dönüşüm projeleriyle de ilgilendiklerini belirten Uğur Dumankaya, şunları dile getirdi: “Dumankaya Kentsel Birimi oluşturduk. Uzlaşmadan proje geliştirmeye kadar her şeyle ilgileniyor. Henüz planlanmış bir projemiz yok ama kentsel dönüşüm çok önemli bir proje ve kesinlikle içerisinde biz de olacağız.” Uğur Dumankaya ayrıca, İstanbul dışında proje geliştirmeye çok sıcak bakmadıklarını ekleyerek, “Kısa vadede böyle bir planımız bulunmuyor. Ama Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde iyi bir proje teklifi gelirse düşünebiliriz” dedi.

Adalar ve deniz manzarasına hakim
Anadolu yakasının önemli merkezlerinden Kartal'da yükselen Dumankaya Horizon'u İstanbul'un en değerli rezidanslarından biri yapan temel faktörün elbette kusursuz konumu olduğuna dikkati çeken Dumankaya, Anadolu yakasının prestij hattı olan Sahil Yolu'nda, denize sıfır bir lokasyonda yer alan projenin Bağdat Caddesi ve Pendik Marina gibi stil sahibi sosyal yaşam alanlarına ve önemli ulaşım merkezlerine yakınlığına dikkat çekti.

Projenin Kartal vapur ve deniz otobüsüne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 10 dakika uzaklıkta bulunduğunu anlatan Dumankaya, projenin Adalar ve deniz manzarasına da vurgu yaptı.

Projede ticari ünitelere yer verdi
Kentsel yenileme ve ayrıcalıklı alanlar yaratma konusunda uzman, ünlü mimar Adnan Kazmaoğlu'nun tasarımı olan Dumankaya Horizon'ın A bloğunda 13 ticari birim ile 109 daire, B bloğunda ise 22 ticari birim ile 34 ticari ofis olmak üzere toplam 178 bağımsız ünite yer alıyor.

74–87 metrekare arasında 1+1, 129–204 metrekare arasında 2+1, 160–183 metrekare arasında 2+1 dubleks, 206–219 metrekare arasında 3+1 ve 286–299 metrekare arasında 4+1 daire seçenekleri bulunan projede fiyatlar 411 bin ile 2 milyon 505 bin lira arasında değişiyor. Projenin teslim tarihi ise Temmuz 2015.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Uğur Dumankaya 'Fikirtepe ve Gebze Eylül'de'
  • 09.04.2015 14:08

Uğur Dumankaya 'Fikirtepe ve Gebze Eylül'de'

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Flex Office Bahçeşehir p ...