maritbet girişmaritbet
Demir Romance’ın örnek daireleri görücüye çıktı!

Demir Romance’ın örnek daireleri görücüye çıktı!

Beylikdüzü’nde akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Demir Romance’ın akıllı evleri görücüye çıktı. Demir İnşaat tarafından gerçekleştirilen projede konut sahipleri tek bir tuşla evdeki tüm sistemleri kontrol edebilecek

 

Beylikdüzü'nde 235 milyon lira yatırım bedeli ile inşa edilen Demir Romance'ın 1+1 ve 3+1 örnek dairelerini tamamlayan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, satış ofisinde düzenlendiği kokteylle herkese hem daireleri görme hem de akıllı ev teknolojisini deneme fırsatı sundu.
 
35 bin metrekare alanda inşa edilen projenin, 22 bin metrekaresi yeşil alana ayrılıyor. Toplam 7 blok üzerinde yükselecek Demir Romance'ta, 1+1'den 4,5+1'e kadar çeşitli büyüklük ve özelliklerde 776 konut, 60 ticari alan ve 28 villa yer alacak.
 
Demir Romance'da, her konut birimine uygulanacak son teknoloji akıllı ev sistemi ile konut sahipleri, tek bir tuşla evlerindeki tüm aydınlatma, ısıtma/soğutma gibi sistemleri kontrol ederek, ihtiyaç duyduklarını kullanmak üzere açarken, gereksiz gördüklerini de aynı ekrandan kapatabilecek. Böylece enerji tasarrufu da en üst seviyeye çıkabilecek.
 
2015'te teslim
Projenin sosyal donatıları arasında açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi, SPA merkezi, diyetisyen hizmeti ile birlikte fitness birimleri yer alacak. Çocuklar içinde özel alanların yer aldığı projede, oyun odaları, servis bekleme odası ve kreş bulunuyor. Projenin teslim tarihi ise Kasım 2015 olarak belirtiliyor.
 
Yavuz Karaman

Yorum Yaz